Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
На Samsung s24 ultra прийшло оновлення one ui 7 (android 15) вмикач VoWiFi KS з'явився та запрацював
Тільки не зрозуміло, чому іконки послуги різні!?
І видно іконки наразі вже тільки при опущеній шторці!
дивлячись на картинку, послуги VoWiFi правцюють в "авіа режимі" ? Чи то тимчасово "авіа режим" включений?
Не думаю, що хтось буде користуватися телефоном з Авіа-режимом на постійній основі :) - гадаю автоматична відповідь, що цей режим був активований тимчасово, щоб показати, що працюють дзвінки саме через вайфай.

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
На Samsung s24 ultra прийшло оновлення one ui 7 (android 15) вмикач VoWiFi KS з'явився та запрацював
Тільки не зрозуміло, чому іконки послуги різні!?
І видно іконки наразі вже тільки при опущеній шторці!
дивлячись на картинку, послуги VoWiFi правцюють в "авіа режимі" ? Чи то тимчасово "авіа режим" включений?
Не думаю, що хтось буде користуватися телефоном з Авіа-режимом на постійній основі :) - гадаю автоматична відповідь, що цей режим був активований тимчасово, щоб показати, що працюють дзвінки саме через вайфай.
Так і є, це тимчасово!

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
S24 також після оновлення на oneui 7 з'явився VoWiFi. Підключився одразу ж автоматично, здійснив вже кілька дзвінків, політ нормальний. Подивлюсь наскільки стабільно буде працювати.

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
S24 також після оновлення на oneui 7 з'явився VoWiFi. Підключився одразу ж автоматично, здійснив вже кілька дзвінків, політ нормальний. Подивлюсь наскільки стабільно буде працювати.
Іконки vowifi також різні ?

Місто
Житомир
На мою думку це через відсутність відео дзвінків на Київстар. У лайф вони є.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Місто
Житомир
На мою думку це через відсутність відео дзвінків на Київстар. У лайф вони є.
та навряд, у водафона нема відеодзвінків, а знак (2), як у лайфа
Переглянути вкладення 67570
Ну незнаю, я всьго лише припустив як у мене, s23 ultra beta2
На лайф є відео дзвінки, на Київстар немає.
Screenshot_20250410_202126_One UI Home.jpg

Місто
Київ
Смартфон Poco F2 Pro, вдалось запустити VoLTE, VoWiFi через PDC (довелось підбирати профіль), а от на Xiaomi Mi 9T VoLTE, VoWiFi запрацювали самі по собі, навіть не довелось щось налаштовувати.
Також намагався активувати VoWiFi на Samsung M33 5G, але нічого не вийшло, на ньому VoWiFi запрацював лише з сімкартою від Lifecell.
Цікаво що на сайті написано що VoWiFi підтримується тільки у Apple, але сьогодні намагався увімкнути технологію на iPhone 12 Pro Max, і вона чомусь починає працювати лише після того як переведу телефон у режим польоту, а от на iPhone 14 Pro VoWiFi не вмикається взагалі.
на айфонах vowifi вмикається лише коли слабкий сигнал мобільної мережі, у неї пріоритет. У мене вдома в одній кімнаті vowifi нема, а коли переходжу в спальню де слабкий сигнал (вікна з іншої сторони будинку) через пару секунд вмикається Kyivstar VoWifi

Місто
Одесса
Таке питання Redmi 13 прошивка 2.0.4.0 VNTMIXM ніяк не з'являється пункт voWIFI з Київстаром, VoLTE працює. ?
Як це підключити ?

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
S24, спочатку після підключення до wifi все працює. Через деякий час не працюють ні вхідні ні вихідні. Просто тиша. Покористувався, вимкнув.

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
S24, спочатку після підключення до wifi все працює. Через деякий час не працюють ні вхідні ні вихідні. Просто тиша. Покористувався, вимкнув.
Можливо у вас телефон не в мережі Kyivstar знаходиться більше 10 хв.?

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
щойно перевірив, дійсно, дзвонив собі з ВФ на КС з активним vowifi - нетипово довга тиша, але дзвінок пройшов

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Papa John, я скільки не чекав, виклик так і не йшов, потім просто завершення виклику і все. Та відверто кажучи вона мені не дуже й потрібна. VoLTE вистачає з головою, якість голосу відмінна.

Зверху