Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На днях помітив, що при дзвінках через VoLTE перестало писати "HD виклик", хоча раніше писало. Тобто зараз значок VoLTE у строці статусу є, а про HD на екрані нічого. Телефон Samsung A55. Ще хтось, можливо, таке помітив?
На Xiaomi Redmi Note 13 пише ваше HD.

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
Pixel 7.
После включения VoLTE и VoWiFi переодически ко мне не может никто дозвониться. Профиля проверял и перенастраивал.
Грешил на VoWiFi, выключил его. Но не помогло.
На днях поймал это момент. Жена, сын пробовали - у них просто звонилка висит, пишет дозвон, а потом просто закрывается и говорит нет возможности дозвонится. (все это без подключения по WiFi)
Я им при этом - звоню, все норм. Они мне тут же в обратную сторону - ноль, не могут дозвонится. А вот интернет звонок через мессенджеры - нет пробем. Т.е. мобильный интернет есть, а входная голосовая связь "пропала".
Только перегрузка телефона помогла. (Надо было попробовать перевести в режим самолета и обратно, но на тот момент не допетрил)
Думаю пойти поменять симку. Может поможет.
До включения VoLTE и VoWiFi на телефоне, таких поблем не было.

Була такаж біда, прийшов до іншого оператора - проблема пішла )

Місто
Харьков
Поставте LTE only через *#*#4636#*#* і все буде ок. У мене така ситуація була на Pixel 8
Я правильно вас понял, раскрыть вот этот список вариантов сети и выбрать LTE only?
1743401067587.png

И как себя ведет телефон если попадет в места с плохим уровнем сигнала LTE или его полным отсутствием?

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Поставте LTE only через *#*#4636#*#* і все буде ок. У мене така ситуація була на Pixel 8
Я правильно вас понял, раскрыть вот этот список вариантов сети и выбрать LTE only?

И как себя ведет телефон если попадет в места с плохим уровнем сигнала LTE или его полным отсутствием?
Так. Пошук мережі)

Місто
Луцьк
На днях помітив, що при дзвінках через VoLTE перестало писати "HD виклик", хоча раніше писало. Тобто зараз значок VoLTE у строці статусу є, а про HD на екрані нічого. Телефон Samsung A55. Ще хтось, можливо, таке помітив?
На Xiaomi Redmi Note 13 пише ваше HD.
Скинув налаштування моб. мережі - і знову стало показувати той HD, як і раніше.

Зверху