Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
S24, спочатку після підключення до wifi все працює. Через деякий час не працюють ні вхідні ні вихідні. Просто тиша. Покористувався, вимкнув.
щойно перевірив, дійсно, дзвонив собі з ВФ на КС з активним vowifi - нетипово довга тиша, але дзвінок пройшов
Я так само з водафона телефонував на кс гудки йшли і був дозвон
вимкнув це київстарівське лайно, vowifi на s24 one ui 7.0 наразі працює некоректно, при виклику тиша, а потім відбій
знову тестую, за останні 24 години на S24 VoWi-Fi працює коректно, чи то КС щось підкрутив, чи то оновлення bugfix one ui 7.0 щось виправило

Місто
Ромны
На пікселі 7а також норм, коли тестував декілька місяців тому, то були часті недозвони з волте і вовіфі, вимкнув то все від гріха подалі, але останні декілька тижнів задовбало булькання і недозвони на 2г, тому вирішив ризикнути і вернути волте, вже тиждень ніхто не жалівся і реєстрація ims не злітає

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
1001 раз писали и напишу 1002й, после активации услуги можно тригернуть звонком на 466
Мається на увазі просто подзвонити на 466 і це начебто допоможе активувати до кінця VoLTE?

Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Вчора в чаті подав заявку на активацію VoLTE (номер Київстар контракт). Бачу в Мій Київстар що VoLTE з'явився, але він не працює! Смартфон сертифікований, інший контрактний номер Київстар нормально з VoLTE працював. Звернувся з проханням перепідключити - сказали чекайте 15 хвилин. Але нічого не змінилося! Що робити?
Є варіант замінити сімку, у мене були проблеми з вольтою свого часу (часто мережа падала у 2G, 3G у мене в місті вимкнули вже давно), після заміни ніби краще починає працювати вольта.
S24, спочатку після підключення до wifi все працює. Через деякий час не працюють ні вхідні ні вихідні. Просто тиша. Покористувався, вимкнув.
щойно перевірив, дійсно, дзвонив собі з ВФ на КС з активним vowifi - нетипово довга тиша, але дзвінок пройшов
Я так само з водафона телефонував на кс гудки йшли і був дозвон
вимкнув це київстарівське лайно, vowifi на s24 one ui 7.0 наразі працює некоректно, при виклику тиша, а потім відбій
знову тестую, за останні 24 години на S24 VoWi-Fi працює коректно, чи то КС щось підкрутив, чи то оновлення bugfix one ui 7.0 щось виправило
У самого нещодавно після оновлення з'явився VoWiFi, але за декілька днів не було недозвонів до мене, але замітив такий момент, що довго підтягується VoWiFi, на лайфі тільки підключився до wifi через декілька секунд вже є значок VoWiFi, в кс потрібно секунд 15-20

Місто
Оріхів
Активував через чат київстара VoLTE пару місяців тому , вчора після оновлення телефона з'явилася підтримка VoWiFi . Його треба активовувати окремо чи він активується разом з VoLTE ?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
AndDer, зі сторони оператора необхідно, щоб була активна послуга VoLTE, а з твоєї сторони — щоб прошивка телефона від його виробника мала відповідні налаштування + у налаштуваннях телефону був активна технологія VoWiFi. Також залежить від роутера й твого провайдера.

Місто
Оріхів
Howl, Ваша порада цінна , але яке відношення до мого питання ? Можливо я не коректно висловив питання . Спеціаліст в чаті додатку МК активував VoLTE . В телефоні все оновлено і ввімкнуто . Питання було в тому чи активуються ці послуги в парі чи окремо треба активувати VoWiFi у оператора ?

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Howl, Ваша порада цінна , але яке відношення до мого питання ? Можливо я не коректно висловив питання . Спеціаліст в чаті додатку МК активував VoLTE . В телефоні все оновлено і ввімкнуто . Питання було в тому чи активуються ці послуги в парі чи окремо треба активувати VoWiFi у оператора ?
посилання в шапці має відповідь на це питання, enjoy

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
AndDer, пряме. Якщо VoLTE активне за номером, то й VoWiFi повинно працювати. Якщо не працює, то є багато факторів, через яких технологія не працює.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
AndDer, справа в тому, що київстар підтримує VoWiFi тільки на айфонах. Тому якщо тумблер і з'явився, то це ще нічого не значить.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
протягом останньої доби щось налаштовують з vowifi, бо то з'являється значок, то зникає

Зверху