Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Калуш
Телефон
Samsung M51
Вибачте за тупе питання, але чим той VoWi-Fi вам так потрібний при наявному VoLTE ?

Що воно дасть? Довше батарея триматиме?

Звісно я не про випадки, коли ловить лиш 2G і треба нормальний зв'язок.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Вибачте за тупе питання, але чим той VoWi-Fi вам так потрібний при наявному VoLTE ?
При наявному VoLTE - нє нужон. Але от наприклад в селі в хаті при слабкому сигналі мережі на межі однієї позначки і пересмикуванню на внутрішній "роумінг" VoWiFi - дуже корисна штука. Звісно не в КС з його недозвонами, а у Водафон.

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M51
Не думав, що погане покриття досі аж на стільки поширена проблема. Але я не жив у селі і мало де окрім дому буваю.
Погано, що технологія поки доступна лише для "Айфонів", в той час коли потрібна вона навпаки в основному для людей з недорогими смартфонами.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Не думав, що погане покриття досі аж на стільки поширена проблема.
У мене покриття погане в будинку, як і в багатьох містах де щільна забудова. Тому для мене тільки VoWiFi підходить в квартирі.

Вчора знайомий на Samsung Galaxy S23 встановив квітневий патч безпеки, і в нього теж з'явилися дзвінки через Wi-Fi.
То йому вже OneUi 7 прийшло, тому з'явився VoWiFi.

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Ні, вже One UI 7.0
Post automatically merged:

У моєму випадку, я порівнював розряд акумулятора, то за ніч мінусується 15% заряду на VoLTE. Коли працює WoWIFI то лише 2-3%. Це для порівняння просто навів цифри, щоб розуміти масштаб різниці у споживанні акумулятора.
Також, влітку, менше нагрівання телефону, через не навантажений GSM модуль смартфона.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Калуш
Телефон
Samsung M51
Не думав, що погане покриття досі аж на стільки поширена проблема. Але я не жив у селі і мало де окрім дому буваю.
Достатньо поїхати з Калуша в в Осмолоду)
Та то не достатньо. То зараз майже як в Америку візу отримати ;)
Ні, вже One UI 7.0

У моєму випадку, я порівнював розряд акумулятора, то за ніч мінусується 15% заряду на VoLTE. Коли працює WoWIFI то лише 2-3%. Це для порівняння просто навів цифри, щоб розуміти масштаб різниці у споживанні акумулятора.
Також, влітку, менше нагрівання телефону, через не навантажений GSM модуль смартфона.

Це дуже круто. А роутер WiFi 6 чи 5? Десь бачив, що якщо 6 і має підтримку якогось там протоколу, то тоді дуже економить заряд.

Місто
Київ
Телефон
Pixel 8Pro
Достатньо поїхати з Калуша в в Осмолоду)
Та то не достатньо. То зараз майже як в Америку візу отримати ;)
Ні, вже One UI 7.0

Це дуже круто. А роутер WiFi 6 чи 5? Десь бачив, що якщо 6 і має підтримку якогось там протоколу, то тоді дуже економить заряд.
Функція Target Wake Time (TWT) розроблена у протоколі 802.11ah. Вона дозволить клієнтським пристроям, за допомогою Wi-Fi 6 визначати, коли і як часто вони повинні прокидатися, щоб відправити або прийняти дані. Це ефективно збільшить їх час сну і значно економить ресурс батареї мобільних і IoT-гаджетів.

Останнє редагування:
Зверху