Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Вибачте за тупе питання, але чим той VoWi-Fi вам так потрібний при наявному VoLTE ?
При наявному VoLTE - нє нужон. Але от наприклад в селі в хаті при слабкому сигналі мережі на межі однієї позначки і пересмикуванню на внутрішній "роумінг" VoWiFi - дуже корисна штука. Звісно не в КС з його недозвонами, а у Водафон.

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Не думав, що погане покриття досі аж на стільки поширена проблема. Але я не жив у селі і мало де окрім дому буваю.
Погано, що технологія поки доступна лише для "Айфонів", в той час коли потрібна вона навпаки в основному для людей з недорогими смартфонами.

• Like
Реакції: lsd
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Не думав, що погане покриття досі аж на стільки поширена проблема.
У мене покриття погане в будинку, як і в багатьох містах де щільна забудова. Тому для мене тільки VoWiFi підходить в квартирі.

Вчора знайомий на Samsung Galaxy S23 встановив квітневий патч безпеки, і в нього теж з'явилися дзвінки через Wi-Fi.
То йому вже OneUi 7 прийшло, тому з'явився VoWiFi.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Ні, вже One UI 7.0
Post automatically merged:

Вибачте за тупе питання, але чим той VoWi-Fi вам так потрібний при наявному VoLTE ?

Що воно дасть? Довше батарея триматиме?

Звісно я не про випадки, коли ловить лиш 2G і треба нормальний зв'язок.
У моєму випадку, я порівнював розряд акумулятора, то за ніч мінусується 15% заряду на VoLTE. Коли працює WoWIFI то лише 2-3%. Це для порівняння просто навів цифри, щоб розуміти масштаб різниці у споживанні акумулятора.
Також, влітку, менше нагрівання телефону, через не навантажений GSM модуль смартфона.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Не думав, що погане покриття досі аж на стільки поширена проблема. Але я не жив у селі і мало де окрім дому буваю.
Достатньо поїхати з Калуша в в Осмолоду)
Та то не достатньо. То зараз майже як в Америку візу отримати ;)
Ні, вже One UI 7.0

У моєму випадку, я порівнював розряд акумулятора, то за ніч мінусується 15% заряду на VoLTE. Коли працює WoWIFI то лише 2-3%. Це для порівняння просто навів цифри, щоб розуміти масштаб різниці у споживанні акумулятора.
Також, влітку, менше нагрівання телефону, через не навантажений GSM модуль смартфона.

Це дуже круто. А роутер WiFi 6 чи 5? Десь бачив, що якщо 6 і має підтримку якогось там протоколу, то тоді дуже економить заряд.

Місто
Київ
Телефон
Pixel 8 Pro
Достатньо поїхати з Калуша в в Осмолоду)
Та то не достатньо. То зараз майже як в Америку візу отримати ;)
Ні, вже One UI 7.0

Це дуже круто. А роутер WiFi 6 чи 5? Десь бачив, що якщо 6 і має підтримку якогось там протоколу, то тоді дуже економить заряд.
Функція Target Wake Time (TWT) розроблена у протоколі 802.11ah. Вона дозволить клієнтським пристроям, за допомогою Wi-Fi 6 визначати, коли і як часто вони повинні прокидатися, щоб відправити або прийняти дані. Це ефективно збільшить їх час сну і значно економить ресурс батареї мобільних і IoT-гаджетів.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
ITnet, 15% заряду за ніч це надзвичайно багато, але, це не проблема технології VoLTE, це лише ваш конкретний випадок. У мене Poco F5 з'їдає близько 3% заряду за ніч з VoLTE. Рівно стільки ж було без цієї технології. Сім-карт дві.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
ITnet, 15% заряду за ніч це надзвичайно багато, але, це не проблема технології VoLTE, це лише ваш конкретний випадок. У мене Poco F5 з'їдає близько 3% заряду за ніч з VoLTE. Рівно стільки ж було без цієї технології. Сім-карт дві.
Я саме так і написав, що це лише конкретно у мене, бо логічно, що сигнал мережі у кожного різний і відповідно споживання акумулятора буде теж сильно відрізнятися через це.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray

є ще така корисна річ, коли розмовляєш по одній сімці, а тобі телефонують на іншу з активним vowifi, то проходить виклик

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
Сегодня поставил обнову на S23U OneUI 7.0 VoWifi появился.
Что имеем:
S23U, S24U - VoWifi - есть.
S25U - VoWifi - нет.
Так и живем.

Місто
Харків
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Сегодня поставил обнову на S23U OneUI 7.0 VoWifi появился.
Что имеем:
S23U, S24U - VoWifi - есть.
S25U - VoWifi - нет.
Так и живем.
OneUI 8 уже на носу, может на S25U наконец заработает :)
Якщо на носі, то на дуже довгому 🙂
Та ситуація, коли взяв останню модель смартфона щоб у тебе було все саме новіше з технологій, а з WoWIFI вийшло все навпаки 🙂🤷‍♂️

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
є ще така корисна річ, коли розмовляєш по одній сімці, а тобі телефонують на іншу з активним vowifi, то проходить виклик
Так воно і так проходить, з функією подвійної сім карти. (типу переадресація коли не в мережі)

Зверху