Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
Прилетів патч від 1 травня безпека на самунг с25 ультра, вофайфай все одно не завезли.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
А при яких умовах на iPhone може виключатись цей перемикач Vowifi? Був включений, а це дивлюсь,давно не бачила vowifi, а сам перемикач виключений 🤯

Місто
Kyiv
Після оновлення патчу безпеки на Galaxy A32 4G з'явився перемикач VoWiFi

Вкладення

• Screenshot_20250512_071711_Settings.png
    Screenshot_20250512_071711_Settings.png
    89.3 КБ · Перегляди: 58

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
Скажите пожалуйста, что делать если при включённом wi-fi в телефоне и подключении его к точке доступа (услуга volte подключена) наблюдается недозвон на мой номер, якобы я не в сети?

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Скажите пожалуйста, что делать если при включённом wi-fi в телефоне и подключении его к точке доступа (услуга volte подключена) наблюдается недозвон на мой номер, якобы я не в сети?
Якби ще знати на якому смартфоні... В описі написано дві моделі.

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
Якби ще знати на якому смартфоні... В описі написано дві моделі.
Да, если отключить vowifi, то есть дозвон.
На Life всё чётко работает.
Модель не из "поддерживаемых", после активации в "кошерном", но на лайфе всё работает, с КС - наполовину. А то мне говорят - не дозвонюсь, хотя телефон вот он, лежит живой, а оказывается, не очень )

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
LarSia, воно так і в мене на айфоні. Мабуть треба ж «продати» якось послугу «вам звонили»
И на iPhone тоже такое безобразие??? 🤦
Я думала что ладно «не те», вот у меня «хелло мото» последней модели и андроида «рылом не вышел» - только у КС, а если и на айфоне такое же, то что там тогда надеяться…

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
В мене на айфоні VoWiFi на Київстар відмінно працює. Недозвонів не помічалося.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
ITnet, ну не знаю…мені на різних роутерах вайфай насипвє смс, мол у вас пропущений виклик. У дружини на мото в іншій локації та ж біда(хоча там без претензій, бо не підтримується офіційно)

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
ITnet, ну не знаю…мені на різних роутерах вайфай насипвє смс, мол у вас пропущений виклик. У дружини на мото в іншій локації та ж біда(хоча там без претензій, бо не підтримується офіційно)
Не знаю чи це на щось впливає, але в мене чудово працює з:
Роутер Asus середнього рівня
Використання виключно мережі 5 Ггц і завжди сигнал вище середнього рівня
Айфон 16 pro
IOS 18.4.1

Місто
Kyiv
А патч безпеки за який місяць? Це мабуть вже останній патч безпеки для А32... Встигли в останній вагон, так би мовити.
Так, за останній місяць. Просто опустив шторку і значок з'явився!

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
А патч безпеки за який місяць? Це мабуть вже останній патч безпеки для А32... Встигли в останній вагон, так би мовити.
Так, за останній місяць. Просто опустив шторку і значок з'явився!
А OneUI при цьому який?

Зверху