Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv
оверквотінг (надмірне цитування)
Після оновлення патчу безпеки на Galaxy A32 4G з'явився перемикач VoWiFi
А патч безпеки за який місяць? Це мабуть вже останній патч безпеки для А32... Встигли в останній вагон, так би мовити.
Так, за останній місяць. Просто опустив шторку і значок з'явився!
А OneUI при цьому який?
Android 13 One UI 5.1

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Цікава ситуація з підключенням VoLTE на корпоративному номері.
Куратор звернувся до менеджера Київстару щоб активували послугу VoLTE на номерах корпорації, відповідь здивувала... "Навіщо вам ця послуга" та просто відмовив в активації послуги.

А ви тут обговорюєте що відмовляють у підключені на власному номері.

Місто
Харків
Поки я чекаю на оновлення до One UI 7 (Samsung A54), щоб користуватись VoWiFi на Київстарі, помітив, що зламалось VoWiFi на lifecell.
Ніяки перезавантаження, режими польоту, тумблери не допомагали. Потім в мобільному застосунку lifecell помітив, що послуга VoLTE/VoWiFi не активована!!! Дивно, бо я користувався VoLTE/VoWiFi на lifecell майже як півроку. Активував знову. Запрацював тільки VoLTE. VoWiFi на lifecell ніяк не заводиться.
Тепер я взагалі без VoWiFi.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Куратор звернувся до менеджера Київстару щоб активували послугу VoLTE на номерах корпорації, відповідь здивувала... "Навіщо вам ця послуга" та просто відмовив в активації послуги.

ну там все просто, переносиш копорацію до іншого оператора. Думаю той мененжер передзвонить бистріше ніж ви клавішу ентер натиснете.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Згадав як на корпі Київстара в 2007-му хотів активувати GPRS.
Звернувся до куратора. І отримав відповідь: "Навіщо тобі GPRS? Типідорштолє©" І також не підключив.
Але в тебе хоч куратор адекватний.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7

Я свій робочий корпоративний самостійно активував. Без куратора, просто звернувшись в живий чат.
Post automatically merged:

Цікавить такий момент: якщо вставити фізичну сімку в підтримуваний апарат, подати заявку на підключення VoLTE, отримати підключення, а потім переставити сімку в непідтримуваний апарат і мігрувати на eсім, чи не злетить в такому випадку VoLTE?
При переході з фізичної сімки, де вже активовано VoLTE, на есім в апараті, який не підтримується КС (конкретно Pixel 7), то активація злітає, і номер вже без VoLTE. На жаль.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
xenium, мені відповіли що тільки через куратора.
На Водафоні та Лайфсел таких проблем не має, по заявкі спокійно все активували. Таке відчуття що система у Київстара настільки хитка що положити можливо одною галочкою.

Місто
Irpin, Ukraine
Телефон
Samsung S25 Ultra

Вкладення

• Screenshot_20250515_221641_Software update.jpg
    Screenshot_20250515_221641_Software update.jpg
    68.6 КБ · Перегляди: 65
Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Сьогодні прилетіло оновлення на s25 ultra.
vowi-fi на КС так і не з'явився:(
Оновлення яке?
А, то про патч безпеки за травень вже писали раніше трохи. Я теж писав - так, сумно капець. На старіших моделях все працює, а на самій свіжій навіть невідомо коли буде це оновлення, що додасть VoWiFi... 🤷‍♂️

• Like
Реакції: Zak
Місто
Irpin, Ukraine
Телефон
Samsung S25 Ultra
оверквотінг (надмірне цитування)
Оновлення яке?
А, то про патч безпеки за травень вже писали раніше трохи. Я теж писав - так, сумно капець. На старіших моделях все працює, а на самій свіжій навіть невідомо коли буде це оновлення, що додасть VoWiFi... 🤷‍♂️
То про квітневий писали.
Травневий тільки вчора вийшов.
Але дивно, що вийшов раніше ніж зазвичай.

Місто
Київ
Поки я чекаю на оновлення до One UI 7 (Samsung A54), щоб користуватись VoWiFi на Київстарі, помітив, що зламалось VoWiFi на lifecell.
Ніяки перезавантаження, режими польоту, тумблери не допомагали. Потім в мобільному застосунку lifecell помітив, що послуга VoLTE/VoWiFi не активована!!! Дивно, бо я користувався VoLTE/VoWiFi на lifecell майже як півроку. Активував знову. Запрацював тільки VoLTE. VoWiFi на lifecell ніяк не заводиться.
Тепер я взагалі без VoWiFi.
ООО! Дякую за інфо! А я теж подумав, що зламався. Чекав коли відновлять. Підключив ще раз - запрацювало. Дивно, що злетіла ця послуга і довелось знов її підключати :unsure:

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
надмірне цитування (оверквотинг)
Оновлення яке?
То про квітневий писали.
Травневий тільки вчора вийшов.
Але дивно, що вийшов раніше ніж зазвичай.
Ні. Писали. Ось

Зверху