Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Луцьк
Останнє редагування:
Місто
Луцьк
karbunkul, Бачу у нас з вами практично однакові проблеми з VoWiFi. Цікаво, що тут спільного (крім, звісно, однакового бренду смартфонів). Наприклад, які смуги LTE у вас на тій локації, де ви пробуєте користуватись VoWiFi? У мене лише B8, і то слабкий сигнал. Може, це той фактор, який заважає системі Київстара коректно визначити статус реєстрації у мережі, і в якийсь момент запускається відлік 10 хвилин.
Щодо іншого, у мене провайдер ДІ Київстар, роутер TP-Link.

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
SmartS, пост 5158 этой темы. С вовифи проблем не имею, а с бекап кол были, сейчас не узнаю потому что туда не выпадает

Місто
Звенигородка
Телефон
Galaxy J5
Доброго вечора, а що це за приколи про 10хв? На кс і на лайфі включається VoWiFi, на лайфі ніби додзвонюються, буває через WiFi, буває так, а на кс додзвонитись неможливо. Galaxy S24, eSIM

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
karbunkul, Бачу у нас з вами практично однакові проблеми з VoWiFi. Цікаво, що тут спільного (крім, звісно, однакового бренду смартфонів). Наприклад, які смуги LTE у вас на тій локації, де ви пробуєте користуватись VoWiFi? У мене лише B8, і то слабкий сигнал. Може, це той фактор, який заважає системі Київстара коректно визначити статус реєстрації у мережі, і в якийсь момент запускається відлік 10 хвилин.
Щодо іншого, у мене провайдер ДІ Київстар, роутер TP-Link.
Ну якщо брати LTE, то на моїй локації то там Бенд 7 і 98-99 dB
Але коли я вмикав VoWiFi - виставляв на сім КС або 2 G або 3 G (2100), де сигнал взагалі відмінний.

Місто
Луцьк
karbunkul, Схожого небагато, окрім хіба що чудового сигналу 2G (а 3G тут уже давно вирубили). LTE вдома B8 (-105 dBm і гірше).
Тоді не знаю, чому губиться реєстрація в IMS при включеному VoWiFi.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
У мене теж були проблеми із дзвінками через Wi-Fi, як і описувалося вище. Але 18 вересня я отримав оновлення на Samsung Galaxy S25 з Android 16, і після цього всі проблеми зникли. Також тепер не спостерігається затримок при переході з VoLTE на VoWiFi.
Все працює чітко та без нарікань. До сьогодні був лише один випадок, 28-го числа, коли до мене періодично не доходили дзвінки. Але це був лише один такий день, а решту часу все працювало і працює досі чудово.

Місто
Древнє місто над Дніпром
Теж трабли з ВоВайфай. Причому, з'явилися після оновлення патчу безпеки тиждень тому. До цього працювало все нормально. Зараз, коли вмикаєш ВоВайфай, спочатку послуга працює нормально, в через хвилин 5-10 говорить, що треба зареєструватися в мережі оператора. Не працюють вхідні та вихідні дзвінки. Але коли ставиш в налаштуваннях пріоритет 2дж, тоді працює без нарікань довгий час.

Місто
Луцьк
спочатку послуга працює нормально, в через хвилин 5-10 говорить, що треба зареєструватися в мережі оператора
Те ж саме і я почав чути кілька тижнів тому. Раніше цього голосового сповіщення не було - просто переставали працювати вхідні/вихідні дзвінки по VoWiFi через пару десятків хвилин або кілька годин після увімкнення.

Місто
Древнє місто над Дніпром
спочатку послуга працює нормально, в через хвилин 5-10 говорить, що треба зареєструватися в мережі оператора
Те ж саме і я почав чути кілька тижнів тому. Раніше цього голосового сповіщення не було - просто переставали працювати вхідні/вихідні дзвінки по VoWiFi через пару десятків хвилин або кілька годин після увімкнення.
Але не можу зрозуміти, ставиш пріоритет мобільної мережі 2дж, тоді працює без нарікань.

Місто
Луцьк
Petrenkin, А яка у вас модель телефона? У мене на Самсунгу після оновлення до 15 Андроїда весною зникла опція пріорітету 2G в налаштуваннях. Можна хіба що вимкнути його взагалі окремим повзунком.

Місто
Древнє місто над Дніпром
Petrenkin, А яка у вас модель телефона? У мене на Самсунгу після оновлення до 15 Андроїда весною зникла опція пріорітету 2G в налаштуваннях. Можна хіба що вимкнути його взагалі окремим повзунком.
Поко М6 Про. Тиждень тому було оновлення матчу безпеки, і після цього почалися трабли, до цього все працювало чудово.

Місто
Луцьк
Petrenkin, Зрозуміло. У мене VoWiFi від КС після його появи на телефоні (з оновленням до Android 15) так толком нормально і не працював. Ніби і вмикався, але потім полежить трохи телефон у стані спокою - і недодзвони. Останнім часом, здається, стало ще гірше. Хтозна, може Android 16 щось підправить, як писав ITnet. Але, відверто кажучи, сумніваюсь.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Petrenkin, Зрозуміло. У мене VoWiFi від КС після його появи на телефоні (з оновленням до Android 15) так толком нормально і не працював. Ніби і вмикався, але потім полежить трохи телефон у стані спокою - і недодзвони. Останнім часом, здається, стало ще гірше. Хтозна, може Android 16 щось підправить, як писав ITnet. Але, відверто кажучи, сумніваюсь.
Приходив от недавно оновлений патч на андроід 15 то в лс все ок, а з кс недодзвони, думаю біда в кс.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
В мене VoWiFi не працює на місцевому провайдері, хоча на lifecell працює, якщо роздати з іншого телефону - то працює.
Такі самі проблеми у мене були на ДІ від Укртелекома нещодавно. Раніше VoWiFi працював на Укртелекомі, а місяць назад були проблеми, VoWiFi не хотів вмикатись, тільки після перезавантаження, або викл/вкл сімкартки Київстара. Тільки приїхав додому, де ДІ від Київстара, проблема зникла. З VoWiFi від Лайфселл проблем не було.

Місто
Луцьк
Так і підтримка кс каже що проблема із VoWiFi
Цікаво, що саме вони кажуть? Бо тижні два тому, коли я дзвонив на підтримку з цього приводу, сказали, що з їхнього боку все чьотко. Ще сказали щось дурне типу: "Тож VoWiFi включається тікі коли відбувається дзвінок і не активний постійно" o_O

Зверху