Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

kikiwora

 Software Engineer 🇺🇦🇪🇺
Місто
Kyïv
Телефон
Так і підтримка кс каже що проблема із VoWiFi
Цікаво, що саме вони кажуть? Бо тижні два тому, коли я дзвонив на підтримку з цього приводу, сказали, що з їхнього боку все чьотко. Ще сказали щось дурне типу: "Тож VoWiFi включається тікі коли відбувається дзвінок і не активний постійно" o_O
Підтримка тупа, вона нічого корисного вам не скаже.
Вони не розуміють що та як працює або роблять вигляд що не розуміють.

Я звертався до них стосовно того що в мене Wi-Fi Calling виключається сам по собі по декілька разів на день,
(сама функція, повзунок в налаштуваннях стільникового звʼязку).

Вони щось там 2 тижні досліджували, в результаті видали наступний перл:
Шановний абоненте! В IOS: за замовчуванням VoWiFi вимкнено, потрібно включити в смартфоні вручну. Пріоритет використання технологій, встановлюється виробником смартфонів і не може бути змінений: VoLTE - VoWiFi - 2G/3G. Тобто найвищий пріоритет має технологія VoLTE, VoWiFi буде включатись автоматично тільки якщо рівень сигналу мобільної мережі дуже слабкий. Слава Україні!
Нічого з того що тут написано не стосується проблеми з котрою я до них звертався.

Місто
Львів
Інформація від тех. підтримки:

На даний момент можуть спостерігатися складнощі з дзвінками, при активованому сервісі VoWifi на телефоні. Фахівці працюють над усуненням. Приношу вибачення за незручності. За фактом усунення складнощів прийде СМС.

Місто
Чернігів
Доброго дня. Теж маю проблеми з недозвонами КС. Питання- на айфоні стоїть фізична сімка КС. Якщо на цей же телефон поставити е-сім Водафона і налаштувати переадресацію з КС на Водафон ,коли неможливо дозвонитися на КС. Буде працювати так?

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Доброго дня. Теж маю проблеми з недозвонами КС. Питання- на айфоні стоїть фізична сімка КС. Якщо на цей же телефон поставити е-сім Водафона і налаштувати переадресацію з КС на Водафон ,коли неможливо дозвонитися на КС. Буде працювати так?
В більшості випадків так, але є випадки, коли мені телефонують на КС, і кажуть що у трубці просто тишина, ні гудків, ні поза зоною. Просто тишина, а потім дзвінок тупо завершується. В такому випадку переадресації не відбувається.

Місто
Чернігів
В більшості випадків так, але є випадки, коли мені телефонують на КС, і кажуть що у трубці просто тишина, ні гудків, ні поза зоною. Просто тишина, а потім дзвінок тупо завершується. В такому випадку переадресації не відбувається.
у вас так в телефоні, як я планую зробити? Фіз.сімка і е-сім ?

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
у вас так в телефоні, як я планую зробити? Фіз.сімка і е-сім ?
Так. Але комбінація сімок по типам в даному випадку не важлива.

Зверху