Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
На Pixel 7 заработала VolLTE/VoWiFI в IMS зареєстровано 💯👍

Причина: Корегування помилка тексті
Останнє редагування:
Місто
Чернівці
Moto G54 нормально не работает даже после последнего обновления. После падения в 2G, VOLTE само не возвращается, нужно клацать "самолет".
У кого ещё такая проблема и есть ли решение?
WoWIFI не работает вообще, но то ладно, разобраться бы хоть с VOLTE...
Тимчасово вимкнув 2G, спостерігаю, може з часом пофіксять це, бо дійсно не комфортно користуватися..

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
Moto G54 нормально не работает даже после последнего обновления. После падения в 2G, VOLTE само не возвращается, нужно клацать "самолет".
Якщо телефон падає в 2G означає що послуги VoLTE/WoWI-FI на номері не підключені , а якщо підключені і всерівно не працює це означає що номер не зареєстровано в IMS

Місто
Луцьк
Howl, До речі, ви пробували те, що оператор рекомендував для кращої роботи VoWiFi? Тобто вимкнути LTE only і включити дозвіл на 2G. Якщо так, то є якісь покращення?

Місто
Lviv
в Київстар є така біда на телефонах з процесорами Mediatek Dimensity, навіть серед тих, що в них в переліку підтримуваних послугою VoLTE.... теж маю таку проблему і не розумію чому її не вирішать технарі КС...на інших операторах все відпрацьовує добре, а в КС - ні;(

Місто
Луцьк
У кого проблеми з київстарівськими IMS-сервісами, раджу звертатися на їхню підтримку і повідомляти про це. Може, тоді трохи заворушаться і почнуть це вирішувати.
У мене особисто теж не все гладко з цим. На моєму Samsung VoLTE від КС працює добре, і після випадання у 2G майже миттєво повертається. Але VoWiFi працює як йому заманеться.
Таке враження, що вони або зекономили на IMS-рішенні, або перемудрили з цим.

Місто
Сумщина
Так що робити мені? В мене після оновлення патчів безпеки в жовтні перестало працювати VoLTE на Infinix NOTE 40 Pro. Процесор MediaTek Helio G99 Ultimate. В Infinix відповіли, що в прошивці вони нічого не змінювали. Хоча я думаю, що все ж таки вони щось таки змінили. Бо сама послуга по номеру активована. Це показує в Мій Київстар.

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T Pro
_optimist_, виходів два - або вивчати як воно все влаштовано, або змінити телефон. В Київстар скаржитись марно, в наш час диво що взагалі все якось працює...

Місто
Сумщина
Я думаю, що це скоріше за все пов'язано із помилкою в прошивці. Бо є баг із часом у сповіщеннях замість 24 години, показує у форматі AM, PM. Писав в Infinix за це знають. Обіцяють виправити.
Так же само ‎→ ← ↑ ↓ ці символи не відображались у деяких додатках.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
ви пробували те, що оператор рекомендував для кращої роботи VoWiFi?
У телефоні стоїть режим "Переважно 4G". Я не можу обрати "Тільки 4G" або вимкнути використання мережі 2G. Що слід перевірити — це використання іншого Wi-Fi. Але, скоріше за, проблема в IMS... Поки не дійшов до надання зворотного зв'язку.

Місто
Луцьк
Написали вчера, что ограничений в VoWiFi по номеру не обнаружено, рекомендуют отключить режим "Только 4G" и разрешить использовать 2G.
А, я думав, що у вас "Лише 4G" було включено, і через це підтримка вам таке порекомендувала.
Інший Wi-Fi я вдома пробував, це нічого не дало. Думаю і у вашому випадку роботу VoWiFi це не покращить. Тому впевнений, що ви праві - причина в київстарівському IMS.

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
У мене раніше не підключилась послуга VoLTE/VoWiFI,тому сьогодні рішив дослідити у чому може будь причина и сьогодні на решті з'ясувати у чому була причина не проходила реєстрації IMS, теперь з'ясував сам номер должен прописуваться в налаштуваннях в последний оновлення самого ПО телефон,тому раджу всім хто отримав грудневі оновлення телефону 1.в налаштуваннях сим карти профілях включення перемикача послуги VoLTE включити .2 дзвінок оператору замовити підключення VoLTE/VoWiFI потім перезапуску телефону 4.в настройках сим карти профілю заходимо в розділ Точка Доступу в розділі скидуємо налаштуваннях мережі 5.натискаємо на літак для реєстрації в мережі потім перевіряємо в налаштуваннях в меню інженерних розділ IMS для активації

Зверху