Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
На Pixel 7 заработала VolLTE/VoWiFI в IMS зареєстровано 💯👍

Причина: Корегування помилка тексті
Останнє редагування:
Місто
Чернівці
Moto G54 нормально не работает даже после последнего обновления. После падения в 2G, VOLTE само не возвращается, нужно клацать "самолет".
У кого ещё такая проблема и есть ли решение?
WoWIFI не работает вообще, но то ладно, разобраться бы хоть с VOLTE...
Тимчасово вимкнув 2G, спостерігаю, може з часом пофіксять це, бо дійсно не комфортно користуватися..

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
Moto G54 нормально не работает даже после последнего обновления. После падения в 2G, VOLTE само не возвращается, нужно клацать "самолет".
Якщо телефон падає в 2G означає що послуги VoLTE/WoWI-FI на номері не підключені , а якщо підключені і всерівно не працює це означає що номер не зареєстровано в IMS

Місто
Луцьк
Howl, До речі, ви пробували те, що оператор рекомендував для кращої роботи VoWiFi? Тобто вимкнути LTE only і включити дозвіл на 2G. Якщо так, то є якісь покращення?

Місто
Lviv
в Київстар є така біда на телефонах з процесорами Mediatek Dimensity, навіть серед тих, що в них в переліку підтримуваних послугою VoLTE.... теж маю таку проблему і не розумію чому її не вирішать технарі КС...на інших операторах все відпрацьовує добре, а в КС - ні;(

Місто
Луцьк
У кого проблеми з київстарівськими IMS-сервісами, раджу звертатися на їхню підтримку і повідомляти про це. Може, тоді трохи заворушаться і почнуть це вирішувати.
У мене особисто теж не все гладко з цим. На моєму Samsung VoLTE від КС працює добре, і після випадання у 2G майже миттєво повертається. Але VoWiFi працює як йому заманеться.
Таке враження, що вони або зекономили на IMS-рішенні, або перемудрили з цим.

Місто
Сумщина
Так що робити мені? В мене після оновлення патчів безпеки в жовтні перестало працювати VoLTE на Infinix NOTE 40 Pro. Процесор MediaTek Helio G99 Ultimate. В Infinix відповіли, що в прошивці вони нічого не змінювали. Хоча я думаю, що все ж таки вони щось таки змінили. Бо сама послуга по номеру активована. Це показує в Мій Київстар.

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T Pro
_optimist_, виходів два - або вивчати як воно все влаштовано, або змінити телефон. В Київстар скаржитись марно, в наш час диво що взагалі все якось працює...

Місто
Сумщина
Я думаю, що це скоріше за все пов'язано із помилкою в прошивці. Бо є баг із часом у сповіщеннях замість 24 години, показує у форматі AM, PM. Писав в Infinix за це знають. Обіцяють виправити.
Так же само ‎→ ← ↑ ↓ ці символи не відображались у деяких додатках.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
ви пробували те, що оператор рекомендував для кращої роботи VoWiFi?
У телефоні стоїть режим "Переважно 4G". Я не можу обрати "Тільки 4G" або вимкнути використання мережі 2G. Що слід перевірити — це використання іншого Wi-Fi. Але, скоріше за, проблема в IMS... Поки не дійшов до надання зворотного зв'язку.

Місто
Луцьк
Написали вчера, что ограничений в VoWiFi по номеру не обнаружено, рекомендуют отключить режим "Только 4G" и разрешить использовать 2G.
А, я думав, що у вас "Лише 4G" було включено, і через це підтримка вам таке порекомендувала.
Інший Wi-Fi я вдома пробував, це нічого не дало. Думаю і у вашому випадку роботу VoWiFi це не покращить. Тому впевнений, що ви праві - причина в київстарівському IMS.

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
У мене раніше не підключилась послуга VoLTE/VoWiFI,тому сьогодні рішив дослідити у чому може будь причина и сьогодні на решті з'ясувати у чому була причина не проходила реєстрації IMS, теперь з'ясував сам номер должен прописуваться в налаштуваннях в последний оновлення самого ПО телефон,тому раджу всім хто отримав грудневі оновлення телефону 1.в налаштуваннях сим карти профілях включення перемикача послуги VoLTE включити .2 дзвінок оператору замовити підключення VoLTE/VoWiFI потім перезапуску телефону 4.в настройках сим карти профілю заходимо в розділ Точка Доступу в розділі скидуємо налаштуваннях мережі 5.натискаємо на літак для реєстрації в мережі потім перевіряємо в налаштуваннях в меню інженерних розділ IMS для активації

Місто
Uman
Телефон
Pixel 6a
Для власників Pixel хто не зміг запустити VoWiFi після грудневого оновлення. Як зробив я. Після всіх маніпуляцій з шізукою і патчем ims, в налаштуваннях сім карти прописав точку доступу ims і по коду *#*#4636#*#* виставив тип мережі 2g,4g і вовіфі запрацювала, звісно після вимкнення (перезавантаження) телефону треба запускати все шізукою. Все на скрінах.

Вкладення

• Screenshot_20251207-222223.png
    Screenshot_20251207-222223.png
    82.2 КБ · Перегляди: 31
  • Screenshot_20251207-222236.png
    Screenshot_20251207-222236.png
    114.8 КБ · Перегляди: 31
  • Screenshot_20251207-222347.png
    Screenshot_20251207-222347.png
    216.2 КБ · Перегляди: 31
Останнє редагування:
Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
Для власників Pixel хто не зміг запустити VoWiFi після грудневого оновлення. Як зробив я. Після всіх маніпуляцій з шізукою і патчем ims, в налаштуваннях сім карти прописав точку доступу ims і по коду *#*#4636#*#* виставив тип мережі 2g,4g і вовіфі запрацювала, звісно після вимкнення (перезавантаження) телефону треба запускати все шізукою. Все на скрінах.Переглянути вкладення 71409Переглянути вкладення 71410Переглянути вкладення 71411
По вашим скрінам послуга VoLTE/VoWiFI не активована и працювати не буде рости не буде відображено Голосова команди через LTE активовано

Місто
Uman
Телефон
Pixel 6a
Для власників Pixel хто не зміг запустити VoWiFi після грудневого оновлення. Як зробив я. Після всіх маніпуляцій з шізукою і патчем ims, в налаштуваннях сім карти прописав точку доступу ims і по коду *#*#4636#*#* виставив тип мережі 2g,4g і вовіфі запрацювала, звісно після вимкнення (перезавантаження) телефону треба запускати все шізукою. Все на скрінах.Переглянути вкладення 71409Переглянути вкладення 71410Переглянути вкладення 71411
По вашим скрінам послуга VoLTE/VoWiFI не активована и працювати не буде рости не буде відображено Голосова команди через LTE активовано
Як не буде, якщо працює. На скріні видно що ims зареєстровано і для вовайфай доступно. Воно одночасно не може бути доступно для вовайфай і волте. Я виклав інфу яку протестував, а не з нета взяв

Місто
Харків
Такий статус, коли активна vowifi . Коли вимкне WiFi на смартфоні, буде доступно голосові через LTE

Зверху