Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Але в мене проблема з періодичною неможливістю включити VoWiFi (без смикання режиму літака) з'явилась тільки на минулому тижні.
Я це й раніше ловив.

Сьогодні зранку знову не заводився VoWiFi, хоча вчора ввечері вмикався. Щоб з'ясувати трохи глибше, ніж через режим літака, спробував вимкнути і увімкнути Wi-Fi на телефоні, також підключився до мережі 2.4GHz свого роутера (я завжди на 5GHz). Результату - нуль. Роутер перезавантажувати не пробував.
Врешті перезавантажив телефон, і запрацювало (думаю, знову ненадовго).
Вимкнення і ввімкнення SIM -- технологія починає працювати. Можливо, після ввімкнення передернути режим літака. Хз із чим це пов'язано.

Місто
Dnipro
Якось взагалі реально це зробити на такому роутері, як мій TP-Link Archer C80?
net.netfilter.nf_conntrack_udp_timeout_stream - параметр ядра, который настраивается через sysctl.
Обойти offload/fasttrack можно через правила файервола (nft/iptables).
Но в любом случае потребуется доступ по SSH.

Зверху