VoLTE та VoWiFi від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: пресреліз VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Мене на контракті сьогодні відшили 2 оператора з однаковим меседжем:
Романе, в даний момент компанія проводить роботи з налаштування технології для бізнес-клієнтів та передоплати абонентів, після чого VoLTE стане доступною для всіх абонентів Київстар. Докладніше про це проінформуємо додатково. Слідкуйте за новинами на нашому офіційному сайті.
Треба натрапити на експерта і все підключать. Дві спроби - це дуже мало ;)
Де їх взяти ) реально невдача якась

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
А чому вам (кому експерт підключив "за 5 хвилин") так все просто - а мені хоч і приняли заявку, але і досі розглядають? Це мабуть залежить від того, припейд чи контракт? Принаймні морди вже не відвертають, мабуть підключать цього разу.

Місто
Хмельницький
Зрозумів одну штуку, що ввечері оператори консультують з дому, вони не компетентні підключили і завжди казали про якусь пургу про налаштування, щойно через онлайн чат попав на Анастасію, лише привітався, сказав, що я хочу і вуаля 30 сек часу і підключила, дай Бог їй здоров'ячка, все працює, підкажіть, як тепер телефонувати на короткі номери та на 0800? Дякую. P.S. На 0800 вже дізнався, перед номером поставив +38, а на короткі банківські і т.п.?

Останнє редагування:
Місто
Житомир
Сьогодні почергово писав десяти операторам (спеціально оператори з різними іменами) одна і та ж відповідь: "Чекайте автоматичного підключення. Прийде смс.". Я на тарифі: Все разом Домашній (Передоплата)

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Розмовляю через VoLTE, в цей час хтось дзвонить до мене і з'єднання та розмова через VoLTE обривається. Приходиться знову телефонувати.

Vofcheg

Українець
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A31
Они не смотрят на тот телефон, не ищите подвоха где его нет. Мне на редми 6а включили и ниче страшного не спросили
Ваша правда, сьогодні чекав чекав, нічого, почав знову їх трусити, і от тільки зараз оператор Даніїл активував ще на двох номерах.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Ось мій досвід сьогодні.
"Operator":18:18:"Буду радий допомогти у вирішенні Вашого питання, Романе. "
"Client":18:18:"Вітаю. Активуйте, будь ласка, за моїм номером послугу VoLTE. Дякую"
"Operator":18:20:"Уточніть модель Вашого телефону, будь ласка."
"Client":18:21:"Xiaomi 11 lite 5g ne"
"Operator":18:23:"Я Вас зрозумів, перевіряю, очікуйте , будь ласка, в чаті. "
"Client":18:24:"Ok"
"Operator":18:25:"Вам потрібно відключити послугу Хто звонив, щоб подати запит на
VoLTE . *100*03*3# - відключення ."
"Client":18:26:"Пише що послуга не підключена"
"Operator":18:26:"Номер передано на перевірку можливості включення. Термін розгляду
заявки до 2-х тижнів"
"Client":18:27:"Чому так довго? Знайомому підключили миттєво."
"Operator":18:29:"Ви бажаєте відмінити заявку на перевірку можливості включення
VoLTE ? "
"Client":18:30:"Якщо немає більш швидкого шляху, то нехай буде заявка. Дякую"
"Operator":18:31:"Якби він був би , я обов'язково Вас проінформував би. "
"Client":18:31:"Дякую"
а потім смс:
Шановний абоненте! Отримана відповідь за Вашим зверненням: підключення техноголії VoLTE на пристрої One Plus з номером Київстар недоступне. Слава Україні!

Я маю в сім'ї Xiaomi 11 lite 5g ne, як швидко оновлюється інфа у КС про телефон? Хочу поставити сімку туди і все ж таки добити це питання)

Місто
Белз
Вчора,вечіром спілкувався в чаті з понад 15 ма операторами стосовно підключення VoLTE,були одні шаблонні відмазки у відповідь.На кінець,коли думав що нічого з цього не вийде,оператор Віра підключила мені послугу без будь-яких питань.Тариф на передоплаті за 30 грн/28днів *Дзвінки без меж* в якому надається 5 гігабайт. відповідно в МКС з'явився пункт *Інше* в якому описується інформація про активність даної послуги.Модель смартфона Сяомі Редмі Ноут 7.

Останнє редагування:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Провів експеремент, переставив сімку з айфона в pixel 5, на сімкі з айфона volte активний і вже давно, але на пікселі не з'являється опція включити голос по lte, а також в інженерному меню IMS не реєструється і опція включити volte сіра. Carrier settings version 2022-08-13. Так що увімкнення на стороні оператора як я розумію не стане панацеєю для тих девайсів які не увімкнуть/оновлять свої прошивики для роботи з київстаром.

Місто
Хмельницький
Також з ...надцятої спроби Тетяна підключила. В "Інше" вже є. В самому телефоні щось треба ще зробити? Поко Х3 про.

Місто
Житомир
alibob, я робив так (для Xiaomi). Якщо в налаштуваннях системи - Налаштування SIM карти, відсутній пункт використовувати VOLTE. Тоді потрібно:
1. Ввести код: *#*#86583#*#* Цей код вимикає, а при повторному введенні вмикає перевірку на сумісність оператора та VOLTE.
2. Зайти в Налаштування - Налаштування SIM карти, та активувати Використовувати VOLTE.
3. Готово.

Місто
Житомир
В мене так. Якщо пункту немає, вести код: *#*#86583#*#*

Вкладення

• IMG_20230109_213850.jpg
    IMG_20230109_213850.jpg
    128 КБ · Перегляди: 48

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
У мене дивно - спочатку на смарті був пункт волте та вовіфі і я їх увімкнув, але тоді ще кс не активув мені його. Потім оновлював прошивку, а через деякий час кс увімкнув мені волте, але коли я зайщов у налаштцвання сімки, то пункту волте та вовіфі не має і коли та чого воно щезло - я не знаю

butaluk

В душе я пограмист
Місто
Киев
Телефон
Samsung a50
Я как и многие долбил чат в течении двух недель, потом забил и тут внезапно без смс под НГ засветился значок volte. Пользуюсь контрактом если что, может по тому и включили. По ощущениям время соединения с абонентом стало короче, а из минусов то, что часто входящие звонки слетают в 2g.

Місто
Хмельницький
Спробував - дісейблед, ще раз - енейблед, тобто вернулось як було спочатку. Перемикач ВоЛТЕ не з'явився.
З'явилася точка доступу ims, але галочка біля неї не тримається довше двох секунд, зіскакує на Київстар інтернет.
Screenshot_2023-01-09-22-09-53-467_com.android.settings.jpg

Зверху