Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Запорожье
Сколько уже раз говорили, не зависит волте от региона, только от номера. У меня все еще только 1 из 2 работает, услуга есть на обеих.
Кто сильно ждет выключите сеть через авиа режим и включите назад, у меня тот первый номер только так поднялся, даже переключение на 3ж не помогало

Місто
Запорожье
Сколько уже раз говорили, не зависит волте от региона, только от номера. У меня все еще только 1 из 2 работает, услуга есть на обеих
До хакерської атаки у усіх в сімї працювало. Зараз нівкого.

Місто
Запорожье
Jet_Rock, включили небольшой групе из тех у кого есть услуга, позже включат всем. Куда спешить, пускай включат уже нормально чтобы все было.
Upd: на втором номере поднялся волте, видимо ещё волна прошла

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Нічого страшного, і на нашій вулиці буде свято)

Останнє редагування:

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Ще пару днів тому в МКС по двох номерах була активна послуга ВоЛТЕ. Яка до глобального збою нормально працювала. Сьогодні бачу, що ця послуга з МКС зникла, ну і фактично послуга так і не працює з грудня.

Місто
Одеса
Телефон
Mi9t
Ще пару днів тому в МКС по двох номерах була активна послуга ВоЛТЕ. Яка до глобального збою нормально працювала. Сьогодні бачу, що ця послуга з МКС зникла, ну і фактично послуга так і не працює з грудня.
Fanatik, для неподдерживаемых телефонов могли убрать, чтобы не мучили поддержку тупыми вопросами
У меня неподдерживаемый телефон, услуга работает, в мкс висит в разделе Спілкування.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Два ці номери були в смартфонах не із списку, але колись давно через чат там послугу активували і все нормально працювало.
Зараз ще разів 5 зайшов/вийшов у МКС, може це він лагає, не знаю, але на одному з номерів послуга знову, з 5-го разу, з'явилася в списку підключених, на іншому - ні.
В будь-якому разі, не там не там, вона наразі фактично не працює.
Хмельниччина. Xiaomi.

Openpharmacist

110 ОМБр
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Ну не знаю. У мене до аварії через костилі працювало. Зараз навіть значка нема. Запоріжжя. У сусіда (з тим, "роковим" айфоном :ROFLMAO:) не працює. Хоч, як й у мене, у МКС є.

tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
на сусідньому форумі один фантазер, який позиціонує себе як працівника оператора, говорить, що ввімкнули аж 500тис абонентам послугу, станом на 8 січня. Невже аж 2% абонентів до аварії користувались ?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
на сусідньому форумі один фантазер, який позиціонує себе як працівника оператора, говорить, що ввімкнули аж 500тис абонентам послугу, станом на 8 січня. Невже аж 2% абонентів до аварії користувались ?
Твоя фантазія який відсоток підтверджує?

Місто
Запорожье
PavelGTI, не всем везёт на снос услуги, но я сам уже такое поймал, аж через год после активации
Post automatically merged:

Кочевник, зачем фантазии если пользователей было 3+млн

Місто
Луцьк
Телефон
iPhone 15
У дружини на iPhone 13 вчора запрацювало. В мене на iPhone 8 поки що ні.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Shinime, юзернейм стверджує, що хтось щось нафантазував. Чому ж чиясь інформація дивує його фантазії?

Зверху