Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Щось у мене те волте фігнею страждає, а може то і не воно, але факт такий, що деякі номери тепер показує як приховані
Переглянути вкладення 64956
Гриша і прихований номер це одна людина, якій я дзвонив другий раз, коли він не підняв. Я подумав може у нього стоїть антивизначник чи що і не придав значення, але сьогодні дзвонив матері і після дзвінка побачив ту саму картинку з її номером, у неї точно нічого такого немає
В мене як я другий раз дзвоню, то незавжди любить з номеру 0 забрати і каже номер недійсний, то гуглівська дзвонилка глючить.

Місто
Івано-франківськ
Телефон
Iphone 15
Шукати тут: МКС/послуги/спілкування.
Тут можна активувати vowifi від оператора? Щось не бачу
Ні, тут вона з'являється і пише що підключена, коли оператор активував. Якщо її нема, для вашого номера VoLTE не підключена.

Місто
Київ

Вкладення

• Screenshot_20241215-232221.png
    Screenshot_20241215-232221.png
    250.3 КБ · Перегляди: 112
  • Screenshot_20241215-232716.png
    Screenshot_20241215-232716.png
    160.6 КБ · Перегляди: 107
Місто
Житомир
Тобто активація тільки через живого оператора? Може хтось знає як з ним зв'язатись?
466 та Зоряну пробував у всіх позах протягом трьох днів. Всі лінії зайняті

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Івано-франківськ
Телефон
Iphone 15
і вона перекине на оператора
відповідає: "Зараз всі оператори зайняті. Чим я можу вам допомогти". Так незламну кількість разів.
Продовжувати довбити.
Якщо є МКС, там одразу є "живий чат"

Місто
Київ

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Телефон
Oneplus 9
Jet_Rock, когда тот жёлтый будет в онли лте работать?
Кого це окрім тебе бентежить?
Ну мені наприклад теж це потрібно. Але мені потрібно - в мене працює :) Але такий фінт без рута можливий тільки на МТК-процесорах, на скріні підказка, як зробити LTE Only

Переглянути вкладення 64874
А як зайти в таке меню? В мене самсунг на мтк, можливо буде працювати?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
tasher, і сховай свій мегаскріншот під спойлер, або зменши його. Він нікого не цікавить, щоби такий величезний тут був.

Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
У кого вже працює VoWiFi, у мкс добавили VoWiFi (як є з вольтою)?

Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
тих вже ввімкнуто VoWiFi і окремих тумблерів немає.
Так зараз, офіційно, працює тільки на айфонах, у мене є вольта (телефон підтримує вольту з сторони кс) але VoWiFi, так і не підтягується (у мене Redmi note 13 pro 5g) тумблер підтягнув через код, пробував і підтягнути у мережі інтернету від кс. Скоро має вийти оновлення, з великою ймовірністю має офіційно з'явитися тумблер для VoWiFi.

Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
бо не завжди включення тумблера вистачає.
Якщо з'явитися тумблер, то більш за все добавили VoWiFi у операторський бандл. У мене неможливо провести ДІ, як живу в приватному секторі. У будь-якому випадку прийдеться чекати, поки для всіх ISP включать

Місто
Київ
Ох цей Київстар.. сподіваюсь завтра активують. 50 хвилин довелося чекати у чаті, і ще довше відповіді.

Вкладення

• Screenshot_20241216-190559.png
    Screenshot_20241216-190559.png
    228.7 КБ · Перегляди: 136
Зверху