Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Ну що можу сказати…всім користувачам цієї послуги варто не пошкодувати 10 грн на іншу послугу…»вам звонили» Вже є кілька таких смс. Але якість голосу…от тут вище всяких похвал. Майже ідеально. Не знаю що там по кодеках, але на рівні фейстайма

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
October, значно. При чому я не певен, що з того боку взагалі працює хоч одна з цих послуг. Принаймні між київстарами якість голосу тепер ідеальна на вайфай.І додам, ні лайф, а ні водафон поки не дотягують по голосу. Відроводи най перевірять що там за кодек гуляє, але пишу як користувач всіх 3х операторів з цими послугами

Місто
Запорожье
koldun27, А з'явився принаймні повзунок VoWiFi на вашому Samsung після грудневого оновлення? У налаштуваннях підключень, дзвінків, чи у шторці швидких налаштувань. На моєму A55 чомусь ще навіть за листопад не було патча. Опція VoLTE є і працює, а VoWiFi - зась, навіть нема де включити. То надіявся, що хоча б повзунок з'явиться разом з черговим оновленням, ну а далі запрацює по мірі додавання провайдерів.
Прийшло оновлення з патчем за грудень. Повзунків нема. В мене також А55.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
В мене і повідомлення було:
«Технологія передачі голосу VoWiFi вже доступна для вашого номера без додаткової плати! Здійснюйте дзвінки через Wi-Fi мережу Домашнього Інтернету від Київстар. Щоб скористатись, активуйте VoWiFi у смартфоні. Детальніше про нову технологію та як налаштувати: kv.st/vwf»
І працювало, але сьогодні таке

Вкладення

• IMG_2174.jpeg
    IMG_2174.jpeg
    78.1 КБ · Перегляди: 67
Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s
Jet_Rock, скажіть, будь-ласка, може бути різниця в програмному забезпеченні? Наприклад, смартфон офіційно придбаний в Україні, або привезений з Європи? Чи на обох варіантах однакова глобалка? Просто хочу А55 придбати з Європи, тому й запитую. Дякую.

Місто
Запорожье
Jet_Rock, скажіть, будь-ласка, може бути різниця в програмному забезпеченні? Наприклад, смартфон офіційно придбаний в Україні, або привезений з Європи? Чи на обох варіантах однакова глобалка? Просто хочу А55 придбати з Європи, тому й запитую. Дякую.
Ні, однакова. Щож, трохи почекаємо. Вибору нема.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Відроводи най перевірять що там за кодек гуляє, але пишу як користувач всіх 3х операторів з цими послугами
EVS_SWB (32kHz), 24.4 kbps, між КС-КС VoLTE/VoWiFi (на підтримуваних пристроях).
AMR_WB (16 kHz), 23.85 kbps, між КС-КС VoLTE/VoWiFi (на пристроях без підтримки EVS).
AMR_WB 12.2 kbps, КС VoLTE/VoWiFi на ВФ/ЛС.

Pixel 7 Pro та Pixel 7 не підтримують EVS( 8 серія, начебто, вже вміє.
Доречі, VF через VoWiFi досі гоняє на "ворогів" AMR 12.2 kbps, без HD Voice(

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
FlashUA, я думав то написано як воно є в інших операторів, а не між ними
Post automatically merged:

Такий самий у Лайфа в єдиному варіанті взагалі.
Цікаво…так дорого включити evs? Ніби ж нові технології вмикають одними з перших

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Львів
Телефон
A55 5G
koldun27, А з'явився принаймні повзунок VoWiFi на вашому Samsung після грудневого оновлення? У налаштуваннях підключень, дзвінків, чи у шторці швидких налаштувань. На моєму A55 чомусь ще навіть за листопад не було патча. Опція VoLTE є і працює, а VoWiFi - зась, навіть нема де включити. То надіявся, що хоча б повзунок з'явиться разом з черговим оновленням, ну а далі запрацює по мірі додавання провайдерів.
оновлення за грудень прилетіло, але ні тумблерів, ні VoWiFi не видно (провайдер не ДІКС)

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Shinime, Думаєте може з'явитися з наступним патчем безпеки? Чи це більш далека перспектива?

Зверху