VoLTE та VoWiFi від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
lemurka, Правда смішно? З почтаку купити сире рішення зато дешевше ніж конкуренти. Потім вирішити що не доцільно підтримувати всі смартфони і тупо на них забити, бо все одно популярні три бренда.

wolf2606

Познающий
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy S7 EDGE, Motorola Droid Turbo
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Місто
Odessa
Телефон
Moto G85
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Технологія передачі голосу VoWiFi вже доступна для вашого номера без додаткової плати! Здійснюйте дзвінки через будь-яку наявну мережу Wi-Fi. Щоб скористатись, оновіть програмне забезпечення до останньої версії та активуйте VoWiFi у смартфоні. Детальніше про нову технологію та як налаштувати: kv.st/vwf

dmb

Місто
Михайловка
Телефон
Redmi Note 11 pro 5g
Місто
Київ
iphone12, авіарежим. світиться напис kyivstar vowifi, але дзвінки не проходять ані до мене, ані від мене. робот миттєво після виклику каже: «абонент не відповідає, зателефонуйте будь ласка пізніше». якщо вимкнути авіарежим, секунд за 10-15 vowifi перейде на звичайний gsm. якщо після того знов ввімкнути авіа, то якийсь час vowifi буде працювати добре. а потім знов те саме: «абонент не відповідає…». vowifi дуже крута штука, але жаль, що через описане вище майже не виходить нею користуватися (

Morino

Користувач
Місто
Львів
iphone12, авіарежим. світиться напис kyivstar vowifi, але дзвінки не проходять ані до мене, ані від мене. робот миттєво після виклику каже: «абонент не відповідає, зателефонуйте будь ласка пізніше». якщо вимкнути авіарежим, секунд за 10-15 vowifi перейде на звичайний gsm. якщо після того знов ввімкнути авіа, то якийсь час vowifi буде працювати добре. а потім знов те саме: «абонент не відповідає…». vowifi дуже крута штука, але жаль, що через описане вище майже не виходить нею користуватися (
Не буде воно в режимі літаку нормально працювати, в лайфа через 5хв то саме

Місто
Київ
Morino, це прикро. думаю, це якось пов’язано з режимами енергозбереження телефонів. бо помітив, що якщо після ввімкнення авіа не відкладати телефон, щоб не згасав екран і телефон не засинав, то воно працює нормально скільки треба. а тільки екран згас, то пара хвилин і все.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
У мене на вовайфай часто бувають недозвони. Приходять смс, мол вам звонили. Доводиться платити 10грн за цю опцію)

Місто
Львів
У мене на вовайфай часто бувають недозвони. Приходять смс, мол вам звонили. Доводиться платити 10грн за цю опцію)
Вимкнув можливість запису повідомлень на автовідповідачі 775, коли не в мережі і проблема зникла. Якщо не в мережі смс приходять одразу але без запису на автовідповідач

Місто
Київ
це ще добре, коли так. бо мені взагалі нічого не приходить у разі недодзвону на vowifi. на lte завжди приходять смс, а на vowifi тотальна тиша навіть після повернення на lte.

Morino

Користувач
Місто
Львів
це ще добре, коли так. бо мені взагалі нічого не приходить у разі недодзвону на vowifi. на lte завжди приходять смс, а на vowifi тотальна тиша навіть після повернення на lte.
Тут інколи таке є

Місто
Сновськ
На Oneplus 7 - VoWIFI працює лише для вихідних дзвінків, з вхідними не працює (дзвінки проходять, але відповісти на них неможливо). З VoLTE все добре, як і з VoWIFI від lifecell.
А як Ви активували VoLTE? У мене OnePlus 7 pro, не можу ніяк активувати.

Місто
Львов
На Oneplus 7 - VoWIFI працює лише для вихідних дзвінків, з вхідними не працює (дзвінки проходять, але відповісти на них неможливо). З VoLTE все добре, як і з VoWIFI від lifecell.
Рут + режим налагодження + ця adb команда
adb shell su -c "setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb" або
adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb
Тоді вас має перенести в diag mode
Далі, якщо було все вірно, телефон має відображатись в qualcomn pdc (не забудьте про драйвера, в інтернеті є безліч різних інструкцій ).
Вибираєте потрібний профіль і готово, іноді потрібно спочатку включити і вимкнути режим польоту чи перезавантажити телефон.
Якщо android 11 і нижче, може спрацювати це https://4pda.to/forum/index.php?act=findpost&pid=83906602&anchor=Spoil-83906602-14
Ну і ось ще інструкція:

Останнє редагування:
Місто
Івано-франківськ
Якщо андроїд 11 і вище, тоді без рут: shizuku + pixel ims.

Зверху