Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
VoWiFi працює у всіх чи тільки у кого підключена послуга VoLTE?

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
MotoR4ikk, яки саме це пункт в меню? Цей?
Upd: також підтверджую на 99ultra все працює.
Похоже вы единственный счастливчик у кого завелось на МТК. Так как кроме вас я никого ещё не видел, да и даже у меня на Demensity 7200Ultra с тумблером в настройках из коробки vowifi не идёт, даже менял профили пробывал, и заводской, ничего🤷‍♂️

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
я МТК ещё никого с VoWiFi не видел
Motorola Edge 50 Neo, MTK Didemsity 7300, VoLTE та VoWiFi працює на всіх операторах з коробки.
Ну, хорошо, возможно проблема конкретно в Моём слегка экзотическом проце моего телефона, хотя тумблер то есть из коробки... Странно, но пока ничего говорить не могу, Киевстар не обещает никакой поддержки, пока не будет с их стороны в списке, только терпеть.
Хотя тогда интересно почему вода без проблем заработала сразу...
Кхм. Гадание на гуще.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Akim, ну тут надо понимать, что не сам оператор формирует конфигурационные файлы для работы этих технологий — цепочка может идти к производителю телефона. Стоит учитывать и про человеческий фактор...

Попробуй найти информацию как на процессорах MediaTek включается VoWiFi. Тут надо понимать достаточно ли включить настройку использования VoWiFi в настройках телефона и выбрать рабочий профиль модема или нет.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
Гляньте в інженерці який профіль,я вище скидав скрін з Rn13pro(на 99ультра), *#*#3646633#*#*, режим розробника має бути увімкнено

Місто
Харків
Я зайшов у ці настройки та випадково нажав на reset ims to default та пропали на обох сім volte/vowifi хто знає як налаштувати

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
макс9, спробуй перезавантажити пристрій. Скоріше за все, ця команда просто наново підвантажить профілі операторів з образу modem.img

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
макс9, давай спочатку.
Що за телефон?
Які технології працювали працювали з коробки?
Для чого ти поліз туди?

Місто
Kyiv
Продовжуючи тему VoWiFi для Samsung

Вкладення

• Screenshot_20250111_121822_Chrome.png
    Screenshot_20250111_121822_Chrome.png
    250.7 КБ · Перегляди: 105
  • Screenshot_20250111_121935_Chrome.png
    Screenshot_20250111_121935_Chrome.png
    234 КБ · Перегляди: 106
Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
макс9, дуже дивно, в мене reset_ims якраз таке повернуло все так як має бути, автоматичний вибір профілю в залежності від оператора. Бо я до того вручну обирав і воно запам'ятовували що я обирав і потім коли міняєш сімку так і був той профіль, а ця функція якраз допомогла повернути вибір в залежності від оператора

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Lifecell volte vowifi
Київстар тільки volte
Оскільки IMS цих операторів працювало, то значить ці профілі модемів повинні бути в телефоні. Подивись перелік профілів, які в тебе інстальовані. На моєму POCO F5 профіль lifecell має назву UA Commercial, профілі Київстар і Vodafone мали свою типову назву. Тобто треба впевнитися, що профілі обрані правильно. Якщо все так, то перевір наявність точки доступу (APN) IMS. Можливо, слід скинути їх до типового стану.

Poco m4 pro5g
<...>
Подивитися чому не працює vowifi на Київстар
Я отримав наступний досвід. Якщо VoLTE працює, а VoWiFi -- ні, то це проблема в самому профілі. Тут треба дивитися профіль безпосередньо чи обирати інший зі списку.
Також можна спробувати зробити це:

Якщо не вдаться виправити, то скачай повну прошивку й онови її власноруч через три крапки. Дані користувача будуть збережені.

Продовжуючи тему VoWiFi для Samsung
Так, виробник не оновлює прошивку пристрою під кожного оператора, а збирає необхідні зміни й потім робить комплексе оновлення згідно зі своїм планом.
Дуже навряд чи, що Samsung має систему, до якої вони підключили операторів зв'язку, щоб вони самі планували ввімкнення технологій VoLTE/VoWiFi. Перша лінія підтримки може не знати всіх технічних моментів, бо оператори спілкуються саме з технічними фахівцями.

Останнє редагування:
Зверху