VoLTE та VoWiFi від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Kovalevgen, ну для этого есть друзья, знакомые =)

Ну попробовать ещё сбросить данный роутер на заводские установки и настроить заново.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Та є роутери ще під рукою, я ж одразу список надав)
Зараз спочатку на цьому всі налаштування перепробую, а далі буду інші...

Місто
Харків
Mikrotik ставьте, который у вас есть, его и настраивать интересно :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Adguard DNS на чому в тебе стоїть? На роутері чи смартфоні?

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Кочевник, на смартфоні, на роутері ДНС Cloudflare/Гугл.
Але з роутером я вже все що можна щойно перепробував, не допомогло. Буду інший зараз пробувати.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Fanatik, ти пробував на роутері залишати DNS від свого провайдера? Після цих змін телефон треба перепідключити до роутера.

Місто
Київ
якщо вимкнути вафлю, побачити на телефоні лтє, зачекати пару сек, знов ввімкнути вафлю і приєднатися до неї, знов зачекати пару сек і після того ввімкнути авіарежим (тільки так, щоб при цьому вафля не вимкнулася) — після цього не зʼявляється vowifi?

Місто
Івано-франківськ
То у мене одного ось цей тумблер через якийсь час (година-дві, а інколи і 10 хв) сам автоматично вирубається? VoLTE при цьому завжди включений, з ним проблем нема. Номер на esim, якщо це має якесь значення. Iphone 15 PM, iOS 18.2.
Нема такого, включив і забув. Все працює. iPhone 15, ios 18.2

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Fanatik, роутер норм. Якщо не подвійний nat або специфічне підключення до інтернету як L2TP або PPTP, то справа не в ньому
Виявилося, що проблема саме в моделі роутера, Xiaomi Mi WiFi Router 4A R4AC. До речі, популярна модель.
З іншими роутерами все працює без проблем, наприклад, з Xiaomi WiFi Router Nano.

Тобто, ще раз суть проблеми, ВоВіфі є, але коли тобі телефонують, то дуже довго просто тиша і потім закінчення дзвінка. І це відноситься тільки до КС. З ВФ проблем ніяких немає.

До заводських скидав, з налаштуваннями експериментував, результату немає.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
проблема саме в моделі роутера, Xiaomi Mi WiFi Router 4A R4AC. До речі, популярна модель.
Мережевий екран виключав?

Ну спробуй звернутися до виробника й до Київстар, можливо, буде якесь рішення.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Спробуйте wireshark просніфити трафік. Подивіться, де які пакети губляться.

У мене була подібна проблема з сіпом в Одесі на домашній мережі КС. КС видавав сіру динаміку. Я попросив увімкнути білу динаміку і запрацювало.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Howl, Там є Чорний список пристроїв тільки в налаштуванні роутера, він не впливає, але пробував з ним і без нього.

Місто
Харків
Howl, Там є Чорний список пристроїв тільки в налаштуванні роутера, він не впливає, але пробував з ним і без нього.
Фаерволл базовый скорее всего есть в этом роутере, но в графической оболочке управление им вырезано, только через терминал.

Зверху