Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Вроде наладилось с vowifi на S25U, не знаю или КС пофиксил или 2й патч, который пришел за месяц. Не скажу на сколько недозаоны есть, звонков входящих мало. Но я могу всегда позвонить, а не 24/7 не мог совершить ни единого звонка до дерганья самолёта
Те ж саме і в мене на S25 - але одразу після другого оновлення нічого не змінилося. Трохи згодом стало норм.

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
ITnet, бо пофіксили не самсунг, а КС, сяо теж пока вроді нормально все, хоч би не наврочити)))

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
На POCO F5 наблюдаю отвал регистрации IMS, но телефон типа продолжает отображать, что он зарегистрирован в IMS. Это наблюдается и в VoLTE, в VoWiFi. Такое наблюдал и на предыдущих версиях прошивки.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pr/12/14 5G/POCO F5
Howl, на європейці 2.0.3 оновили щось в модемі, але напевно для КС знову треба буде файл міняти.

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
Вроде наладилось с vowifi на S25U, не знаю или КС пофиксил или 2й патч, который пришел за месяц. Не скажу на сколько недозаоны есть, звонков входящих мало. Но я могу всегда позвонить, а не 24/7 не мог совершить ни единого звонка до дерганья самолёта
В мене с25у американська, останні патчі, вовайфай так і не додали, а на 24, 22 вже давно все є.

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Жарт зацінив. Лайкос. Але на жаль воно і мені і їй погано чутно, коли дзвоню я.
Харить, що не можу придумати логічного пояснення, чому так може відбуватися.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Її сімку постав в новенький айфон.

Принаймні, власні сімки поміняйте між власними смартфонами.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На телефоні Xiaomi Mi 9T, який випущений у 2019 році, працюють дзвінки через VoLTE та VoWiFi від Київстар. Київстар не підтримує цю модель телефону. Звичайно ж, сама послуга підключена, коли сімкартка була в іншому телефоні, який підтримується. Активував технологію VoLTE та VoWiFi через коди. Щоправда, працює нестабільно.

Втім, на моєму Samsung А55 поки що не працює VoLTE та VoWiFi від Київстар на 100% так, як хотілося б.

Вкладення

• 0250626.jpg
    0250626.jpg
    69 КБ · Перегляди: 81
Місто
Odesa
Може бути цікава інформація для власників Poco X7 Pro (прошивка 2.0.104.0.VOJMIXM)
У списку підтримки volte і vowifi оператора Київстар цього пристрою поки немає, але все ж вдалося активувати службу підтримки даних.
Однак довелося по черзі поговорити з двома операторами. Перший, мабуть, не мав достатньо навичок для активації сервісів.
Для цього мою SIM-карту вставив в смартфон Poco X5 Pro 5G, подзвонив в підтримку і попросив активувати сервіс volte (просив тільки за volte, бо vowifi за списком нібито не підтримується цим пристроєм і натискати не хотілося). Мені почали говорити якусь нісенітницю... Що майже потрібно замінити сім-карту... і так далі. Я попрощався і знову зателефонував на підтримку. Цього разу на лінії була більш просунута дівчина. Спочатку мені відповіли, що сервіс підключається автоматично, але я не був задоволений цією відповіддю)) Я наполягав на ручній активації... Загалом вона розповіла, що реактивувала вручну. У мобільному додатку після розмови з нею я отримав напис, що послуга підключена, але біля значка мережі через кілька годин так і не з'явився напис volte. Я психанув і перестав чикати, повернув свою карту в Poco X7 Pro, і відразу запрацювали обидва сервісу і volte, і vowifi про який я навіть не заїкався!

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Може бути цікава інформація для власників Poco X7 Pro (прошивка 2.0.104.0.VOJMIXM)
У списку підтримки volte і vowifi оператора Київстар цього пристрою поки немає, але все ж вдалося активувати службу підтримки даних.
Однак довелося по черзі поговорити з двома операторами. Перший, мабуть, не мав достатньо навичок для активації сервісів.
Для цього мою SIM-карту вставив в смартфон Poco X5 Pro 5G, подзвонив в підтримку і попросив активувати сервіс volte (просив тільки за volte, бо vowifi за списком нібито не підтримується цим пристроєм і натискати не хотілося). Мені почали говорити якусь нісенітницю... Що майже потрібно замінити сім-карту... і так далі. Я попрощався і знову зателефонував на підтримку. Цього разу на лінії була більш просунута дівчина. Спочатку мені відповіли, що сервіс підключається автоматично, але я не був задоволений цією відповіддю)) Я наполягав на ручній активації... Загалом вона розповіла, що реактивувала вручну. У мобільному додатку після розмови з нею я отримав напис, що послуга підключена, але біля значка мережі через кілька годин так і не з'явився напис volte. Я психанув і перестав чикати, повернув свою карту в Poco X7 Pro, і відразу запрацювали обидва сервісу і volte, і vowifi про який я навіть не заїкався!
У оператора, volte і vowifi знаходяться на одному перемикачі і окремо їх вмикати/вимикати неможливо. Або все - або нічого 🤷‍♂️

Місто
Львів
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Redmi Note 13 Pro 5G Київстар - відключив VoWiFi так як жалілись що поза зоною. Чекаю обнови краще, можливо пофіксять

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Lyb4, обнови оператора і все буде добре. Смартфон тут ні до чого. Призупинив київстар контракт і користуюсь лайф в тих же місцях і з тими ж роутерами-жодного недозвона

Місто
Львів
  • Like
Реакції: Lyb4
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, у мене дружина на лайфі і діти. А от колеги на водафон і кс. Але лайф дає 1500хв за вчасне поповнення, тому мені вистачає. Кс якраз і користувався через дзвінки безлім, де не парився кому я звоню. Спробуй сам, там перенесеш їх скопом на лайф, ще й знижку матимеш

Місто
Львів
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Lyb4, обнови оператора і все буде добре. Смартфон тут ні до чого. Призупинив київстар контракт і користуюсь лайф в тих же місцях і з тими ж роутерами-жодного недозвона
Змінювати оператора за для одної недофункції, ну жартуєш! Краще вимкнути її бо користувався нею більше місяця то й не знаю скільки було недозвонів. Краще почекати поки нормально зроблять дану функцію

Місто
Харьков
Lyb4, согласен, но вот одно меня мучает - сколько времени уже прошло, а так все и работает через ж..
И сколько еще надо времени, чтоб руки выросли не из штанов - не известно. Проблема то, похоже только у КС - у лайфа нет, у водафона - тоже особо не слышно про проблемы.

Місто
Луцьк
До речі, КС на сайті знову трохи освіжив список телефонів, які в них підтримують VoWiFi.
Але, як і минулого разу, схоже що перелік трохи не актуальний. Наприклад, мого Samsung A55 так і нема, хоча A54 є. Хоча у мене послуга загалом працює. Ну як ..., може добре працювати пару годин, а то й добу, а потім раз - і я не на зв'язку. При цьому значок VoWiFi світиться собі далі. Доводиться смикати літака.
Як думаєте, можуть вони це ще владнати? Бо голос супер канєшно через VoWiFi, але не надійно.
Поки відключив і користуюсь VoLTE. Принаймні гарантовано до мене додзвоняться, єдине що в приміщенні викидає в Edge зразу після з'єднання, і звук як з відра. А без VoLTE взагалі часті недозвони.
Мав надію на VoWiFi, але поки не виправдалось.

Місто
Львів
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Lyb4, согласен, но вот одно меня мучает - сколько времени уже прошло, а так все и работает через ж..
И сколько еще надо времени, чтоб руки выросли не из штанов - не известно. Проблема то, похоже только у КС - у лайфа нет, у водафона - тоже особо не слышно про проблемы.
у мене 2 сім карти, на двох була активована VoWiFi але водафон як резервний для нету, тому там не можу сказати чи були недозвони взагалі, поки вимкнув може підїде оновлення OS

Місто
Харьков
КС на сайті знову трохи освіжив список телефонів
Цирк - по другому назвать не знаю как
У жены довольно старый Samsung A52 и когда то он был в списке совместимых. VoLTE подключился сам вообще без всяких телодвижений (и со стороны КС и телефон сам увидел эту технологию и начла использовать). Я это выяснил, когда тут на форуме наткнулся на эту тему.
А сейчас его в этом списке нет. Почему?

Зверху