Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Samsung: Наразі дійсно є складнощі з мережею в оператора Київстар після оновлення, він проінформований про проблему, проводить власне розслідування. Ми також перевіряємо ПЗ.
Рекомендації, які потрібно перевірити:
- Якщо встановлено режим мережі Пріоритет 5G — змінити на Пріоритет LTE: Відкрийте Налаштування > Підключення > Мобільні мережі > Режим мережі > оберіть режим мережі Пріоритет LTE
- Вимкнути VoLTE: Налаштування > Підключення > Мобільні мережі > Виклики VoLTE
- Вимкнути дзвінки через Wi-Fi (Wi-Fi Calling): Налаштування > Підключення > Дзвінки за допомогою Wi-Fi

Вкладення

• IMG_0830.jpeg
    IMG_0830.jpeg
    75.5 КБ · Перегляди: 94
Причина: прибрано повнорозмірне зображення в тексті повідомлення
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Нічого вони не виправляють і не збираються
А як оператор має виправити ситуацію з покриттям в приміщенні, невідомо з якою товщиною стін, та їх кількістю на сторону БС?
А причем тут уровень сигнала в помещении и количество стен??
У меня уровень сигнала от БС - одной палочки не хватает до полной.
Уровнь сигнала WiFi - сижу на растоянии 2 метра от роутера.
Скорость соединения интернет - 200 Мбит.

Но, только включаю VoWiFi - привет недозвоны.....

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Дійсно, а до чого тут кількість стін до рівню сигналу??
А ще, до чого тут WiFi та VoLTE в розрізі цитуємої мною ситуації … якщо сигнал занадто слабкий?!?!

Місто
Харьков
Дійсно, а до чого тут кількість стін до рівню сигналу??
А ще, до чого тут WiFi та VoLTE в розрізі цитуємої мною ситуації … якщо сигнал занадто слабкий?!?!
Чукча не читател, чукча писатель:)
Я ж написал, что уровень сигнала можно сказать отличный

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
студент, в моїй ситуації і саме в кс, як тільки вимкнути вольту і вовайфай, та м же дозвон йде. То, дійсно, до чого тут стіни? Мо ще й не в темі пишеться?

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
А де ти в своєму повідомленні вказав все це? Ти його читав, перед тим як відправляти? Йорнічать будеш вдома, а на форумі описуй ситуацію коректно і розлого.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
студент, мамуть раз я написав в темі во-лте про сигнал 4 ж, то це і малось на увазі? Вибачте, надалі буду писати розгорнуто , щоб адміністрація і відвідувачі краще розуміли чому в темі во-лте пишуть про недозвони, а не в темі, наприклад, «глюки київстар»

Місто
Луцьк
Samsung: Наразі дійсно є складнощі з мережею в оператора Київстар після оновлення, він проінформований про проблему, проводить власне розслідування. Ми також перевіряємо ПЗ.
Рекомендації, які потрібно перевірити:
- Якщо встановлено режим мережі Пріоритет 5G — змінити на Пріоритет LTE: Відкрийте Налаштування > Підключення > Мобільні мережі > Режим мережі > оберіть режим мережі Пріоритет LTE
- Вимкнути VoLTE: Налаштування > Підключення > Мобільні мережі > Виклики VoLTE
- Вимкнути дзвінки через Wi-Fi (Wi-Fi Calling): Налаштування > Підключення > Дзвінки за допомогою Wi-Fi
Так, щось схоже я отримав від Samsung тиждень тому у відповідь на скаргу про паршиву роботу VoLTE & VoWiFi від КС. Ось тут у іншій темі прикріплений скріншот їхнього коментаря.
А коли звернувся у Київстар з цього приводу, то сказали, що з їхнього боку обмежень нема, а щодо VoWiFi сказали, що взагалі мій смартфон Samsung A55 не підтримує цю технологію в їхній мережі o_O Там у темі за посиланням вище я теж додав ще і фрагмент переписки з представником КС.
А ви відносно яких саме складнощів зверталися на підтримку Samsung?

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Вчора цілий день був з включеним VoWifi, працював на домашньому Wi-Fi то проблем не було. Як я дзвонив так і мені дозвонювались. Дзвінки були з періодичністю 30 - 50 хвилин
Модель SM-556B/DS та встановлена остання прошивка з виправленням від 1 липня 2025.

Місто
Ромны
Ось всі жаліються на волте і вовіфі (котрі працюють погано, справді), але навіть без них постійно отримую недодзвони, з вовіфі, мені здається, ситуація краще. При чому, можу сказати що у моїй локації повна дурка з цим якраз десь і почалась коли вот "ввели" волте, тобто вже багато років ці приколи і стає все гірше

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Мабуть виключно через те, що введення отих недопрацьованих технологій зіппсувало зв'язок і на старіших - є шанс що будуть фіксити і колись докрутять до нормальної роботи.
Бо дійсно, вже кілька років сидів на VoLTE і не було проблем, (лише VoWifi не "їхав"). Але вчора вже з VoLTE вихідні дзвінки почали не йти.
Думаю то було тимчасово. VoLTE повернув, бо звук дорожчий за тимчасові незручності.

Morino

Користувач
Місто
Львів
karbunkul після вимкнення 3G і якщо буде так масово скарги, тоді може пофіксять, або люди ну не всі, але підуть до інших, і скажуть там добре чути 😅

Зверху