Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86 Power
А причем тут уровень сигнала в помещении и количество стен??
Дійсно, а до чого тут кількість стін до рівню сигналу??
А ще, до чого тут WiFi та VoLTE в розрізі цитуємої мною ситуації … якщо сигнал занадто слабкий?!?!

• Like
Реакції: rezz
Місто
Харьков
А причем тут уровень сигнала в помещении и количество стен??
Дійсно, а до чого тут кількість стін до рівню сигналу??
А ще, до чого тут WiFi та VoLTE в розрізі цитуємої мною ситуації … якщо сигнал занадто слабкий?!?!
Чукча не читател, чукча писатель:)
Я ж написал, что уровень сигнала можно сказать отличный

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
студент, в моїй ситуації і саме в кс, як тільки вимкнути вольту і вовайфай, та м же дозвон йде. То, дійсно, до чого тут стіни? Мо ще й не в темі пишеться?

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86 Power
А де ти в своєму повідомленні вказав все це? Ти його читав, перед тим як відправляти? Йорнічать будеш вдома, а на форумі описуй ситуацію коректно і розлого.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
студент, мамуть раз я написав в темі во-лте про сигнал 4 ж, то це і малось на увазі? Вибачте, надалі буду писати розгорнуто , щоб адміністрація і відвідувачі краще розуміли чому в темі во-лте пишуть про недозвони, а не в темі, наприклад, «глюки київстар»

Місто
Луцьк
Samsung: Наразі дійсно є складнощі з мережею в оператора Київстар після оновлення, він проінформований про проблему, проводить власне розслідування. Ми також перевіряємо ПЗ.
Рекомендації, які потрібно перевірити:
- Якщо встановлено режим мережі Пріоритет 5G — змінити на Пріоритет LTE: Відкрийте Налаштування > Підключення > Мобільні мережі > Режим мережі > оберіть режим мережі Пріоритет LTE
- Вимкнути VoLTE: Налаштування > Підключення > Мобільні мережі > Виклики VoLTE
- Вимкнути дзвінки через Wi-Fi (Wi-Fi Calling): Налаштування > Підключення > Дзвінки за допомогою Wi-Fi
Так, щось схоже я отримав від Samsung тиждень тому у відповідь на скаргу про паршиву роботу VoLTE & VoWiFi від КС. Ось тут у іншій темі прикріплений скріншот їхнього коментаря.
А коли звернувся у Київстар з цього приводу, то сказали, що з їхнього боку обмежень нема, а щодо VoWiFi сказали, що взагалі мій смартфон Samsung A55 не підтримує цю технологію в їхній мережі o_O Там у темі за посиланням вище я теж додав ще і фрагмент переписки з представником КС.
А ви відносно яких саме складнощів зверталися на підтримку Samsung?

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Вчора цілий день був з включеним VoWifi, працював на домашньому Wi-Fi то проблем не було. Як я дзвонив так і мені дозвонювались. Дзвінки були з періодичністю 30 - 50 хвилин
Модель SM-556B/DS та встановлена остання прошивка з виправленням від 1 липня 2025.

Місто
Ромны
Ось всі жаліються на волте і вовіфі (котрі працюють погано, справді), але навіть без них постійно отримую недодзвони, з вовіфі, мені здається, ситуація краще. При чому, можу сказати що у моїй локації повна дурка з цим якраз десь і почалась коли вот "ввели" волте, тобто вже багато років ці приколи і стає все гірше

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Мабуть виключно через те, що введення отих недопрацьованих технологій зіппсувало зв'язок і на старіших - є шанс що будуть фіксити і колись докрутять до нормальної роботи.
Бо дійсно, вже кілька років сидів на VoLTE і не було проблем, (лише VoWifi не "їхав"). Але вчора вже з VoLTE вихідні дзвінки почали не йти.
Думаю то було тимчасово. VoLTE повернув, бо звук дорожчий за тимчасові незручності.

Morino

Користувач
Місто
Львів
karbunkul після вимкнення 3G і якщо буде так масово скарги, тоді може пофіксять, або люди ну не всі, але підуть до інших, і скажуть там добре чути 😅

Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
Morino, Чхали вони на ті скарги.
Сьогодні з самого ранку неможливо дзвонити, навіть виклика немає. Довелось з лайфа набирати підтримку киевстар, щоб залишити скаргу, але як завжди у них проблем немає!!!

Вкладення

• 0-02-05-dfb02a8b5475e93af78c243b22806b529d19655c5f5dff443331759be39027e5_5772270a646bc5f1.jpg
    0-02-05-dfb02a8b5475e93af78c243b22806b529d19655c5f5dff443331759be39027e5_5772270a646bc5f1.jpg
    98.5 КБ · Перегляди: 75
Місто
Lviv
Vivo x200 pro v2413 на Funtouch 15 OS глобальна версія (скоріш за все Гонг Конг варіант). VoLTE підключив на всіх трьох українських операторах (Київстар і lifecell, переставивши в інший телефон зі списку підтримуваних моделей; Vodafone з додатку my Vodafone активував хоч і не в списку модель).

На lifecell все працює чудово включно з VoWiFi.

Vodafone працює тільки VoLTE.

Київстар - працює VoLTE, але до випадання в 2g. Якщо покриття 4g нема і зловило 2g, після повернення в мережу 4G IMS сервіси не зареєстровані. Повертається назад через увімкнення/вимкнення "режиму польоту". Відповідно до цих маніпуляцій працює лише Інтернет. Вхідні дзвінки і sms - ніт. Київстар в мене основний оператор, але вимкнення їх мережі 3G у Львові робить VoLTE дуже важливим. В підтримку vivo кинув заявку із логом і відео проблеми. Київстар киває на виробника, але як бачимо з інших операторів проблема саме в Київстар (((

Хтось ще має таке страждання?

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
AslanUKR, включи на сімці Київстар 4G only режим і проблем не буде. Все одно зараз покриття 4ж є майже усюди і в 4G only він буде тримати 4Ж до останнього, включно з band 8.
Подібна поведінка іноді на Пікселях теж буває, що після 2ж IMS не підіймається.
Рік ходжу з 4G only і проблем не знаю).
Київстар нічим не допоможе, бо телефон офіційно не підтримується.

Місто
Lviv
FlashUA , дякую! Про цей спосіб чув, але він не дуже ок, коли їдеш десь в гори..там іноді тільки 2г і працює. В таких випадках вимикав volte, щоб залишатись на зв'язку. Спробую поюзати LTE only і маю надію КС візьме приклад з більш лояльних конкурентів

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Помітив таке, вранці VoWiFi працює, а вдень та ввечері тільки приходить смс "Хто дзвонив". Послугу "Хто дзвонив" відключав - не допомагає! Таке помічаю вже декілька днів
Телефон Samsung s24 ultra
Доречі режими приорітетності lte або 5g на це не впливають!

Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
Не допоможе, так як це проблема зі сторони Київстар. Вони про це знають, але всіляко відтерміновують її вирішення, так як фактично незнають як її вирішити.
У мене ті ж самі проблеми, і навіть сьогодні взагалі неможливо було заталефонувати на номери Київстар, при спробі дзвінка взагалі нічого не відбувалося, ні гудка, ні навіть системного повідомлення, і нічого не допомагало, лише о 17:50 само запрацювало, хоча оператор розповідав казочки що "у них проблем немає", то у мене "Несправний смартфон", або "Несправна сімкарта, яку треба замінити". Але у смартфоні встановлена друга сімкарта від Lifecell, і з нею жодних проблема взагалі не було, працює все, VoLTE та VoWiFi без жодних збоїв.

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Доречі так, ввечері запрацювало
Таке як ims пов'язане з VoWiFi було перевантажено

Зверху