Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T
Якщо в меню телефону немає опції - тоді чат з підтримкою має допомогти?
Хіба що з підтримкою виробника. Якщо немає опції, це означає що в телефоні немає відповідного профіля для вашого оператора.

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
У мене взагалі комедія. онововся на 16-й Андроїд One UI 8 і якщо раніше у мене просто були ДУЖЕ часті недодзвони, то зараз я на vowifi
можу лише вихідні дзвінки здійснювати. До мене взагалі ніяк не додзвонишся. Може то в часі просто співпало, бо я лише після оновлення вирішив спробувати чи щось на краще не змінилося. Та де там...
При тому на другу сім ВФ все йде ок.

Віва КС! ;) o_O:sick:

ще і так добре, що volte працює.

Місто
Луцьк
При глюках VoWiFi від КС я раніше стикався лише з сервісним повідомленням про невдалі вихідні дзвінки, зі зрозумілих причин ("Щоб здійснити дзвінок, будь ласка, зареєстуйтеся в мережі мобільного оператора").
А сьогодні поекспериментував і вперше почув, що чують ті, хто до мене періодично не додзвонюється при включеному в мене VoWiFi: "Номер, за яким ви телефонуєте, не зареєстрований у мережі мобільного оператора".

Хоча телефон цілком навіть зареєстрований у мережі, але лише B8 зі слабким сигналом і завжди від'ємним SINR (що, наскільки розумію, вказує на високий рівень перешкод і радіо-шуму).
До речі, сьогодні в мене от прям гарантовані недодзвони (вхідні та вихідні) на VoWiFi. Раніше бували часті недодзвони, але так щоб вєрняк через хвилин 20 після увімкнення послуги - не пригадую. Все-таки проблема в КС з визначенням реєстрації в мережі при слабуватому (але присутньому) сигналі, тому і VoWiFi глючить.
Парадокс, що послуга, яка покликана вирішити проблеми з дзвінками при поганому сигналі мережі - сама потребує хорошого сигналу мережі. Якось же ж той самий lifecell зміг це налаштувати.

Місто
Днепр - Полтава
У этих звездных рукажопов в списке правильных смартфонов нет моего Xiaomi 15. Водафон и Лайф работают без проблем, эти же звёздные рукажопы не хотят, что на е-сим, что на физической сим. И это 15-й, предфлагман.😬

Місто
Днепр - Полтава
Місто
Днепр - Полтава
Тогда в репутацию звездным ещё больший минус, что пусть будет младший флагман не поддерживается их сетью. Причем Водафон и Лайф пашут на ура, без разницы, е-сим или физическая. При этом 14Т про в списке есть. Но признаюсь, мой малой ещё не проверял.

Місто
Харків
А кто-то уже ставил android 16 qpr2 на гуглопиксели? Правда, что там появился профиль КС для volte?
Так. Правда
Є він вже на беті більше місяця, перемикач volte для профілю Київстар, поки що без vowifi, але ims оператор не активує, техпідтримка відповідає, що пікселі не підтримуються.

Місто
Буча
А кто-то уже ставил android 16 qpr2 на гуглопиксели? Правда, что там появился профиль КС для volte?
Так. Правда
Є він вже на беті більше місяця, перемикач volte для профілю Київстар, поки що без vowifi, але ims оператор не активує, техпідтримка відповідає, що пікселі не підтримуються.
Прилетіла Beta 3.2 перемикачі Volte та Vowifi залишились. Shizuku не використовував. Pixel 10 pro

Місто
Харків
Оверквотинг
Так. Правда
Прилетіла Beta 3.2 перемикачі Volte та Vowifi залишились. Shizuku не використовував. Pixel 10 pro
На Київстар ?

Місто
Буча
Оверквотинг
Так. Правда
На Київстар ?
Звичайно, так.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
послуга, яка покликана вирішити проблеми з дзвінками при поганому сигналі мережі
Саме так. Потужність сигналу мережі 4G (LTE) Київстар у мене в квартирі від 95 до 115 dBm. Поганий сигнал мережі.
Цього місяця отримав СМС від Київстар, що оператор змінює обладнання на сучасне в моєму районі, проводить модернізацію, буде збільшено ємність та швидкість мережі, а також інші покращення обіцялися. Я не бачу жодних змін на краще. Слабкий сигнал мережі, як був, так і залишився слабким саме в моїй квартирі.

Через слабкий сигнал мережі Київстар у квартирі я купив Samsung А55, щоб здійснювати дзвінки VoWiFi. Щоправда, чекав шість місяців. Місяця три вже й зараз працює це чудово. Добре, що покращення не торкнулися дзвінків через VoWiFi.
До мене додзвонюються, я дзвоню без проблем. Тепер мені не кажуть: "Перейдіть на інше місце, бо ми вас не чуємо". На попередньому телефоні Xiaomi 11T Pro не підтримувалося VoWiFi від Київстар. Були проблеми, бо мене погано чули співрозмовники. Наразі проблем немає.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Парадокс, що послуга, яка покликана вирішити проблеми з дзвінками при поганому сигналі мережі - сама потребує хорошого сигналу мережі. Якось же ж той самий lifecell зміг це налаштувати.
парадокс, але в мене що кс что лайфіка сигнал дуже поганий, й у лайфіка робиш виклик - а там тиша, навіть кпвт не чутно.
щоб подзвонити через лайфіковський vowifi потрібно ще від 2 до 5 раз набрати покі виклик не проходить. навчи будь-ласка що там лайфіку сказати шоб вони це пофіксили?
у знайомої також сигнал не дуже, й часто "Номер, за яким ви телефонуєте, не зареєстрований у мережі мобільного оператора".
підкажи секретні контакти лайфіку , котрі можуть це налаштувати.

Місто
Луцьк
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
але в мене що кс что лайфіка сигнал дуже поганий
Скільки у вас dBm мережі Київстар 4G? VoLTE та VoWiFi від Київстар взагалі не працюють ні те, ні інше?
І модель телефону яка? Чи підтримується вона оператором?

Зверху