Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Lviv
Доброго вечора. У мене Motorola G54 Power 5G, ледве добився щоб підключили Volte після вимкнення в місті 3G, але проблема залишилась у тому, якщо телефон хоч на мить у ліфті чи за містом зловить 2G, то потім Volte не вмикаеться, треба вмикати режим у літаку і назад, потім працює. Вирішив проблему режимом LTE Only та вимкненням 2G. Але може хтось знає інший спосіб, щоб не вимикати 2G і не ставити LTE Only. Як зробити, щоб після 2G Volte вмикалось самостійно?
Так чомусь на КС поки працюють смартфони на базі процесора Mediatek...навіть ті, які в списку підтримуваних в них на сайті...заявки розглядають із відповіддю, що все працює та пропозицією спробувати інший смартфон

Місто
Львів
Так чомусь на КС поки працюють смартфони на базі процесора Mediatek
Наче якась помилка в Вашому повідомленні. Можливо, "не працюють"?
Телефон зі списку, проц Dimensity 7300 завівся без проблем, оператор під'єднав до послуги за якигось 10 хв.

Місто
Lviv
Так чомусь на КС поки працюють смартфони на базі процесора Mediatek
Наче якась помилка в Вашому повідомленні. Можливо, "не працюють"?
Телефон зі списку, проц Dimensity 7300 завівся без проблем, оператор під'єднав до послуги за якигось 10 хв.
Так працюють (так спрацьовують). Як саме описано в дописі на який відповідав. Йде мова про те, що IMS сервіси (VoLTE / VoWIFI) у мережі КС "відвалюються" після переходу на 2G (наприклад, за містом, в лісі, де погане покриття зловили 2G, потім далі їдучи по трасі відновилось стабільне покриття 4G, але реєстрація IMS не повернулась). Це зумовлює необхідність увімкнути/вимкнути "режим польоту" і тоді відновиться VoLTE. В іншому випадку після такого "випадання" телефон недоступний для вхідних викликів та смс, вихідні доступні (переходить на 2G / 3G для їх здійснення). Режим LTE only блокує USSD команди. Тому виходить, що є ризик лишитись не на зв'язку, якщо не помітив, що "відпав" VoLTE....і це спостерігається на телефонах на процесорах Mediatek, в тому числі, тих, що у списку підтримуваних Київстар. На lifecell працює все чудово, на Vodafone теж....

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T Pro
Режим LTE only блокує USSD команди
Це можна виправити в інженерному меню, якщо до нього є доступ. Просто треба увімкнути параметр USSD Support, який за замовчуванням чомусь вимкнено. І там ще є що покращити, як то EVS Support та бітрейти (які за замовчуванням теж лише 13.2).

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
У мене взагалі комедія. онововся на 16-й Андроїд One UI 8 і якщо раніше у мене просто були ДУЖЕ часті недодзвони, то зараз я на vowifi
можу лише вихідні дзвінки здійснювати. До мене взагалі ніяк не додзвонишся. Може то в часі просто співпало, бо я лише після оновлення вирішив спробувати чи щось на краще не змінилося. Та де там...
При тому на другу сім ВФ все йде ок.

Віва КС! ;) o_O:sick:

ще і так добре, що volte працює.
У мене є зміни. Але не можу сказати, що сильно на краще o_O

Не знаю, чи щось пробували налаштувати, чи то я попередній раз просто не дочікувався виклику, але зараз є так, що після приблизно 17-ти секунд тиші (СІМНАДЦЯТИ КАРЛ!) виклик на VoWiFi у мене проходить. І доволі навіть часто (іноді все ж баба говорить що абонент "не захотів" зареєструватися в мережі) проходить. Ну але чи означає це, що технологією можна користуватися?
Та й таке. :cautious:

Місто
Луцьк
іноді все ж баба говорить що абонент "не захотів" зареєструватися в мережі
У мене досі так говорить час від часу, як і раніше. Жирний мінус - коли ті, хто мені дзвонятьть при активному VoWiFi у мене, оце чують ("Номер, на який ви телефонуєте, не зареєстрований у мережі мобільного оператора") - мені не приходять SMS про невдалі вхідні, ні одразу ні пізніше. Хоча послуга "На зв'язку" підключена.

Але загалом мені незрозуміла причина, чому при увімкненому VoWiFi система Київстара іноді думає, що телефон не зареєстрований в мережі (хоча точно зареєстрований). У тому самому місці в режимі VoLTE дзвінки завжди проходять. Думаю, що певні параметри мобільної мережі на локації (якийсь конкретний бенд 4G, величина dBm нижче якогось порогу, перестрибування в 2G, всякі SINR-и, підключення до базової станції певного виробника і т.д - чи комплекс таких параметрів) впливають на те, як їхня система визначає статус реєстрації в мережі саме в контексті VoWiFi.

Короче, включаю VoWiFi іноді лише щоб комусь подзвонити, бо одразу після увімкнення гарантовано додзвонююсь. Подобається, звісно, якість голосу в цьому режимі. А так щоб постійно користуватись і отримувати вхідні, то ні - надто ненадійно в мене воно працює.

Останнє редагування:
Місто
Київ
А подскажите, пожалуйста...
Удавалось-ли кому-то подключить VoLTE на модель смартфона, которого нет в списке поддерживаемых на странице услуги? (просто звонком на 466 или посещением ЦОА Киевстар, без "танцев с бубном")

Почему спрашиваю... у меня POCO X3 Pro, и на Lifecell он не в списке поддерживаемых на их странице услуги VoLTE. Но вчера я подключил VoLTE на Lifecell за 2 минуты, просто подав там заявку.

Місто
Харьков
D.A.V, звонить оператору сказать, что собираешься выезжать за границу. Вроде как тут отписывались - что срабатывает.
Ну или переставить симку в телефон из списка поддерживаемых и потом позвонить оператору. Лично я делал так.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
А подскажите, пожалуйста...
Удавалось-ли кому-то подключить VoLTE на модель смартфона, которого нет в списке поддерживаемых на странице услуги? (просто звонком на 466 или посещением ЦОА Киевстар, без "танцев с бубном")

Почему спрашиваю... у меня POCO X3 Pro, и на Lifecell он не в списке поддерживаемых на их странице услуги VoLTE. Но вчера я подключил VoLTE на Lifecell за 2 минуты, просто подав там заявку.
так, на Пікселі так завів послугу: сказав,що збираюся використовувати на Самсунгу.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86 Power
А где этот "волшебный" чат находится?
Десь недалеко від профільної теми, де ниють, що після активації відповідних послуг проблеми з вхідними, і вцілому всьо погано.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Ужгород
Доброго дня. Хтось може підказати чому на номері Київстар періодично виключається перемикач VoWiFi? Телефон iphone 12, одночасно стоїть esim лайфа і з нею таких проблем нема, працює стабільно і не виключається само по собі нічого.

Місто
Київ
Вдалось через чат підключити volte. Навіть не питали яка модель телефону.
Только что подключал.
Модель спросили.
Хотя у меня "росо х3 pro" (которого у них нет в списке поддерживаемых), я написал в ответ "Xiaomi Redmi Note 14 Pro+" (это у жены такой, но я не захотел заморачиваться с переставлением своей сим в её смартфон).
Подключили, уже работает.

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T Pro
это у жены такой, но я не захотел заморачиваться с переставлением своей сим в её смартфон
Раньше оператору можно было наврать что угодно, заявку они принимали с твоих слов. Но вот когда заявку начинали обрабатывать, утром обычно, то нужно было чтобы телефон был "правильный" в этот момент. Видимо теперь на это закрывают глаза.

Зверху