Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Сумщина
Всім привіт.
Така ситуація в червні цього року з'явилось VoLTE від Київстар на Infinix NOTE 40 Pro. Працювало до жовтня. В жовтні прийшло оновлення патчів безпеки і послуга VoLTE перестала працювати зовсім. Тумблер VoLTE є в настройках. Я написав в підтримку виробника смартфона. Поки ще не відновили. Послуга по номеру підключена.
Цікаво що то було. Тестування від виробника?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Ну, якщо отримаєте якусь відповідь від Київстар, цікаво було б дізнатися ;)
Написали вчера, что ограничений в VoWiFi по номеру не обнаружено, рекомендуют отключить режим "Только 4G" и разрешить использовать 2G. Если это не помогло, то проверьте звонок через другой Wi-Fi.

Сподіваюся вам скажуть щось змістовніше.
Пока ничего такого нет. Ну выполним все рекомендации)

Місто
Луцьк
Howl, Мені здається, Київстару варто підкоригувати логіку визначення статусу реєстрації абонента в мережі при включеному VoWiFi. Або знизити планку вимог до якості мережі в цьому плані.

До речі, може, трохи дивно прозвучить, але схоже у КС-а більш високотехнологічне IMS-рішення, ніж у конкурентів. Не знаю, як у lifecell, а наприклад у Vodafone USSD-команди не ходять через IMS при включеному VoWiFi, ходять через 3G. У Київстара все через IMS. Це з того, що помітив. Але в наших реаліях ця "технологічність" грає злий жарт з абонентами, зокрема у плані 10-хвилинного обмеження наявності мережі. Можу помилятися, звісно.

Місто
Чернігів
v-king, А как включить ussd через ims?
Post automatically merged:

AlexOM, а работает нормально или отваливается и надо вкл выкл режим полет делать?

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
На pixel 7 на номері послуга підключена в статусі ims не зареєстровано!
Post automatically merged:

По факту послуга не працює с другими операторами провіряв працює без питання,в с ,Кс не хоче ims реєструватати

Місто
Київ
maximchk, Батько каже, що працює без збоїв, а от у матері на такому ж телефоні, але з eSIM замість фізичної SIM, VoLTE досі не завівся.

Місто
Луцьк
Це залежить від профіля модему. Бо мені теж довелось шукати, як увімкнути USSD через IMS, само воно так не працює.
А, я думав у всіх працює через IMS на Київстарі. На моєму Samsung після оновлення до 15-го Андроїда у травні одразу USSD почало ходити через IMS - і при VoLTE, і при VoWiFi.

Місто
Львів
SmartS, на айфоні також почало працювати але після оновлення до iOS 26 в яку було внесено зміни в бандлі Київстара

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
На моєму Samsung після оновлення до 15-го Андроїда у травні одразу USSD почало ходити через IMS
На Київстарі так, на Vodafone для прикладу ні. Недавно не міг ніяк зрозуміти чому вони не працюють. 3G мережі немає, 2G не вмикав.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Помітив, що дуже часто КС у VoWifi працює, wifi у них в приоритеті тепер, чи як?

Зверху