Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Телефон
Samsung S24 Ultra
alex6600, то ви мене не читаєте. Бо в роумінгу водафон поки немає во-вайфай(а лайф чомусь падає в роумінг водафона на втоматі). А в роумінгу київстар во-вайфай працює. Так зрозуміліше?) А ви пишете про послугу, яка для вас не працює. Я вам порекомендував дієвий метод. Потух лайф, в ручному режимі увімкнули вибір мережі київстар і користуєтесь во- вайфай. Але обовʼязково перемикаємо тумблер «дозволити передачу даних в роумінгу»
Спасибо. Попробую)
По дефолту да. В роуминг водафона постоянно прыгает.
Post automatically merged:

Ну такое себе )

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
alex6600, то ви мене не читаєте. Бо в роумінгу водафон поки немає во-вайфай(а лайф чомусь падає в роумінг водафона на втоматі). А в роумінгу київстар во-вайфай працює. Так зрозуміліше?) А ви пишете про послугу, яка для вас не працює. Я вам порекомендував дієвий метод. Потух лайф, в ручному режимі увімкнули вибір мережі київстар і користуєтесь во- вайфай. Але обовʼязково перемикаємо тумблер «дозволити передачу даних в роумінгу»
До речі, я перевірив щодо Водафону - зареєструвався вручну і все працює без нарікань.
1725779787052.png

Місто
Киев
Телефон
Samsung S24 Ultra
До речі, я перевірив щодо Водафону - зареєструвався вручну і все працює без нарікань.
У меня не работало. Пробовал.
Вот КС попробую

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Цікавить таке питання, чи можна повноцінно користуватися телефоном із сімкою лайф по vowifi на окупованій території через тамтешній вай фай?
Ні, не вийде.
Раніше працювало, коли ще не було необхідності реєстрації в рідній або будь-якій укр.мережі, не давніше, як 10 хвилин.

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Сьогодні тре було вибрати цукерки в магазі, спробував ввімкнути відеодзвінок через магазинний WiFi. Мабуть, навантаження на канал (чи як воно називається) зросло, відео йшло, але голос став переривчастим, хоч і в HD. Як тільки відео відключив, звук знову став ідеальним.

k.stahanov

Гуру....типа
Місто
Кривбасс
Телефон
Moto edge 2022
У меня Moto edge 2022 , сделанный только для Америки ( для Европы и т.д. - нету разновидности) на Mediatek 1050 . Так вот судя по оф.страничке аппарата ,Мото сделала Vowifi и Viwifi только для определенных операторов.Volte есть для всех , у меня завелся сам без "плясок с бубном". А Vowifi не заводится даже с Pixel IMS, вернее он как бы включается (в настройках появляются и видеосвязь и звонки по WiFi, но после включения через секунд 5 отваливается все и даже volte ( который по умолчанию работал) .
Это приговор ? И сделать уже ничего нельзя даже с рутом?
И ещё вопрос - дочки доступа для volte и Vowifi одинаковые? Или разные?
Помогите пожалуйста знающие ! Или где почитать об этом можно ?
Спасибо всем отозвавшимся 🤝

Місто
Нікополь
Доброго дня,така проблема,дома де він мені не потрібен vowifi працює відмінно а на роботі де він дійсно потрібен не працює взагалі. Є якісь ідеї?

k.stahanov

Гуру....типа
Місто
Кривбасс
Телефон
Moto edge 2022
Доброго дня,така проблема,дома де він мені не потрібен vowifi працює відмінно а на роботі де він дійсно потрібен не працює взагалі. Є якісь ідеї?
Есть.надо лезть в настройки маршрутизации роутера и смотреть идут ли пакеты. Пусть ваш сисадмин разбирается, потому что я другой причины не вижу.
Корпоративная безопасность - это не то же самое что домашний роутер,там принцип другой:работает только то ,что разрешено . Все остальное запрещено.в домашнем же наоборот : работает все что прямо не запрещено.разницу улавливаете?

Місто
Нікополь
А vpn работает, ели да то проблема решена.
У мене вимкнутий а на роботі мабуть щось бо з кацапських сайтів (4пда) все качає.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
активував послуги на сімці вставив в редмі ноте 10 про, то чомусь wovifi значок зявляється а volte ні, хоча дивився в сервісному меню то IMS-зареєстровано, і голосові команди- доступно, не пойму то глюк індикації чи ні(чи тіндикація може залежати від теми?)

k.stahanov

Гуру....типа
Місто
Кривбасс
Телефон
Moto edge 2022
активував послуги на сімці вставив в редмі ноте 10 про, то чомусь wovifi значок зявляється а volte ні, хоча дивився в сервісному меню то IMS-зареєстровано, і голосові команди- доступно, не пойму то глюк індикації чи ні(чи тіндикація може залежати від теми?)
Скорее глюк индикации - у меня на Мото также : volte есть точно (проверял и тем что сеть не меняется и тем что есть регистрация активная) ,а индикации нет!

Зверху