Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:

Eskalibur

Заблокирован
Місто
UA
Телефон
Redmi Note 10 pro
Місто
Київ
Телефон
Pixel 4 xl 128 just black
Не знаю, карты на полках лежат, вставил - заработало.
Жду Водафон.
На xda и на 4пда люди говорят что достаточно подменить.mbn в модуле для магиск что бы всё работало корректно,люди в теме на xda в основном пишут что это помогло. В любое случае я пока жду. Ну и остальные файлы мне кажется так же можно слить с устройства на котором они изначально есть , только чтобы их вставить в реалиях 11/12/13 андроида нужен или TWRP или система с возможностью ее переключить в r/w или для самого себя брать модуль болванку для магиск и пушить файлы так. Но насчёт последнего способа , некоторые люди говорят что это может не сработать.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
madskept, а толку? В мене на лайт 5ж є профілі обох операторів. Київстар вимкнув, коли ламали біллінг, а Лайф і не вмикав. Доки вам реестрацію імс оператор зі свого боку не включать, всі оці потуги сенсу не мають.

Місто
Київ
Телефон
madskept, а толку? В мене на лайт 5ж є профілі обох операторів. Київстар вимкнув, коли ламали біллінг, а Лайф і не вмикав. Доки вам реестрацію імс оператор зі свого боку не включать, всі оці потуги сенсу не мають.
Да так и понял. Ждём-с

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
webivan пригадуючи, що тривалий час стандарт LTE був без голосу, то, напевно, так воно і є. Не знаю, що оператори будуть робити, коли справа реально дійде до повного відключення 3G. Можливо задумка була щоб усі купували тільки сертифіковані телефони у свого оператора. Хочеш змінити оператора - купуй у нього новий телефон!

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
...человек владеющий Xiaomi 11t pro с рутом, дал мне свой mcfg.mbn файл от lifecell.
Тебе конфиг модема для устройств Qualcomm. Теперь остаётся подправить конфигурационные файлы, например, для устройств LG они будут иметь такие названия:
...xml-файлы с различными параметрами (ike_conf.xml, ims_conf.xml, mapcon_conf.xml, radio_gpri.xml, vo_config.xml).
Насколько я понял, можно слепить по принципу и подобию.

...и есть вероятность что я эту поддержку так и не получу потому что я палюсь перед лайфом как то и они знают в каком именно устройстве у меня стоит их сим?
Такая вероятность есть и она высока (99 %). Обойти ты можешь изменить производителя и модель в build.prop, возможно, в интернете найдёшь как это сделать без правки этого файла.

...все равно что он мог этот файл себе положить?
Без конфига модема смысла "обучать" телефон VoLTE/VoWiFi нет. А поскольку он у тебя появился, то теперь можно пробовать ибо основная часть у тебя есть :)

ps Вот пример "обучения" Pixel 2.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Обойти ты можешь изменить производителя и модель в build.prop
Ніт. Дані беруть по ІМЕІ.
Сенсу обучати телефон, доки статус імс не зареестровано, немає взагалі. Як варік пхати сім карту в підтримувану модель і сподіватися, що він прошеттся у лайфа і якраз в той час потрапиш на підключення. От тоді вже можна шаманити

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
То я попутал с Google Play.

Сенсу обучати телефон, доки статус імс не зареестровано, немає взагалі.
Тут, как бы, тоже верно. :( Возможно, есть решения для подмены IMEI (без его фактической замены).

Місто
Київ
Телефон
Ну последнее мне кажется не проблема вообще. Ни кто не мешает ни мне ни вам , прийти потом в лайф и потребовать что бы услугу , регистрацию в ims за симкой провели , оператора не должно волновать какой именно у меня телефон, может у меня их 3, но чаще я хожу с pixel ,так как фотографирую. А инструкция хорошая и я её видел но я не могу ей воспользоваться. Для pixel 4 xl, нет одекватного рекавери (вообще ни какого кастомного)по крайней мере для последних 2 андроидов,а не смотря на наличие рута,система не f2fs и колупать Я её не могу так легко через es,root, total и так далее.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
madskept, останнє якраз проблема, бо ніхто з 2х операторів вручну імсі не вмикає, якщо телефон не підтримує. Був один в КС, але здається вигріб за це і більше не експериментує, тому "проблеми індійців вождя не цікавлять", так і оператору пофіг з чим ти хочеш(любиш) ходити.

Місто
Київ
Телефон
Понял. Ну, буду писать сюда о опыте решения проблемы.

Eskalibur

Заблокирован
Місто
UA
Телефон
Redmi Note 10 pro
Сенсу обучати телефон, доки статус імс не зареестровано, немає взагалі. Як варік пхати сім карту в підтримувану модель і сподіватися, що він прошеттся у лайфа і якраз в той час потрапиш на підключення. От тоді вже можна шаманити
Подключает оператор по номеру.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
uvs, та ну...В лайфа підключають по дзвінку?) Там кажуть чекайте свою чергу, доки система підключить, якщо у вас підтримувана модель.

• Like
Реакції: dobs

Eskalibur

Заблокирован
Місто
UA
Телефон
Redmi Note 10 pro
uvs, та ну...В лайфа підключають по дзвінку?) Там кажуть чекайте свою чергу, доки система підключить, якщо у вас підтримувана модель.
Понятно, наверное просто моя очередь подошла, вот и подключили.

Kevin

Заблокирован
Місто
Киев
1) Vodafone не поддерживает VoLTE и VoWifi.
2) Киевстар поддерживает VoLTE и не поддерживает VoWifi.
3) Lifecell поддерживает VoLTE и VoWifi.

Верно?

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
1) Vodafone не поддерживает VoLTE и VoWifi.
2) Киевстар поддерживает VoLTE и не поддерживает VoWifi.
3) Lifecell поддерживает VoLTE и VoWifi.

Верно?
Загалом так, але у Київстар з кінця вересня ВОЛТЕ вже не працює через проведення технічних робіт. Мали все відновити до 5 жовтня, але досі нічого не працює і ніхто не знає, коли запрацює.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Також помітив, що з увімкненим тумблером VoWiFi в налаштуваннях iPhone не проходять дзвінки
Послуга на стороні оператора для мене вже активована, чекаємо на новий бандл з вірними налаштуваннями

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Симка была не в телефоне из "списка" Самсунг м12 .работал и волте и вовайфай.Переставил в ксиоми нот 10 тоже не из списка все работает.Смс ни какие не приходили

• Like
Реакції: Howl
Місто
Zhytomyr
Також помітив, що з увімкненим тумблером VoWiFi в налаштуваннях iPhone не проходять дзвінки
Послуга на стороні оператора для мене вже активована, чекаємо на новий бандл з вірними налаштуваннями
Как активировали услугу на стороне оператора?

Зверху