Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
KolSer Sim-карти та мобільні мережі, вибираєте сім картку lifecell, пункт меню у самому низу виклики через Wi-Fi.

Місто
Луцьк
Дивно, в мене чомусь немає такого пункту. Смарт також 11 lite, тільки 4G версія.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
KolSer, на мі 11 лаййт 5ж теж немає взагалі ніяких пунктів. Ні во-лте, ні во-вайфай. В жодного оператора.

Місто
Луцьк
Матвєй, VoLTE в мене є, самий останній пункт, але я ще ні разу не бачив, щоб він працював.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
KolSer, вмикав пункт кодом, чи після оновлення якогось? Бо в мене мяу 13.0.3 і 12 андроїд(останнє оновлення) жодних тумблерів. Вручну(через код) вмикати сенсу немає. Думаю оператори тепер не дуже тим займаються, маючи важливіші проблеми. Та й список пристроїв давно не оновлювався

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На iOS тоже появились тумблеры VoLTE и VoWiFi. Включил, но по факту никаких изменений или иконочек.

На синем брате с контрактом таких переключателей впринципе нет у меня. Но телефон американец и официально не проходит по их спискам.

Місто
Київ
В мене на айфоні також з‘явилось, а як має працювати не зрозуміло, спочатку було повідомлення що оновленні налаштування оператора. Рядом з оператором також немає позначки.

Місто
Харьков
На стареньком Mi 10t pro вольте и звонки Ви фи ещё с того года пункты в меню есть, но зачем вай Фай звонкие когда есть бип? А вольте акб сильней будет высаживать. А так 3 джи в настройках ограничиваешь и интернет как для телефона с головой и акб работает вечно)))

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
BrizzzF, зараз дуже актуально !
багато міст/сіл без зв'язку , а дротовий інет є ...
і до війни такі місця були або покриття погане 2г булькає і тд ...

Місто
Харьков
Дык у нас есть «суперсила» - БИП. Ползунок на «принимать звонки в приложении» и ненужны нам ихнии Таити.
Оно и до войны в роуминге типа VoWiFi включил и сидишь в аппартрментах по хорошему вайфаю обычные звонки совершаешь по тарифному плану… Ага, хер там ночевал, а от на БИП входящие перевёл, за гиг инета 5 копеек заплатил и всё без збоев.
У меня вообще постоянно переадресация стоит при недосягаемости на БИП, а инет всегда на второй карте ks love.
Это всё проверено годами.

Місто
Харьков
Ты за то шо нету связи а есть дротовый интернет, так лайф при по за зоной из за отсутствия вышек сам переадресовует в БИП. А бип у тебя на дротовом. И абонент на связи.
Шо тут мягкое и шо солоне ?

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Galaxy S10+, Vo-LTE включили автоматически еще до войны, как оказалось. (телефон соседа, он не придал даже значения этому)
При залоченном 4G-only звонки ходят без проблем. Дозвон очень быстрый.

Вкладення

• photo_2022-03-28_19-23-22.jpg
    photo_2022-03-28_19-23-22.jpg
    127.4 КБ · Перегляди: 153
Місто
Chernihiv
photo_2022-04-25_19-05-08.jpg

На смартфоні дружини така фішка з'явилась(раніше не було) Включив, загнав в режим літака, дзвінок не проходить :( Це і є VoLTE ?

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Зверху