Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
У жыны на s10 в Виннице тоже с утра мелькнул

Місто
Київ
Телефон
iPhone 13 Pro Max
В дружини на S20 світиться VoLTE, при додзвоні HD. Також прийшло СМС від оператора про те, що за номером доступна технологія VoLTE. Львівська область.
Мені на Iphone xs поки що ні технологія не працює, ні смс не приходила, не дивлячись на те, що термінал є у списку підтримуваних на сайті оператора, та функція активована в налаштуваннях.

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
На сайті є список телефонів який підтримує Vo LTE.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Киев. iPhone XR A1984. VoLTE не работает. Оператор утверждает, что включают выборочно волнами🙁

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Мені у Київстарі теж розказували про хвилі. Писав їм у Фейсбуці неодноразово, потім створив заявку і накрило мене персональною хвилею через декілька днів.

Місто
Zhytomyr
Мені у Київстарі теж розказували про хвилі. Писав їм у Фейсбуці неодноразово, потім створив заявку і накрило мене персональною хвилею через декілька днів.
Не принимают котики ЛС заявку. Говорят ждите

Місто
Киев
Телефон
NOKIA E71
Друзі, є новини відносно VoWifi?
Може хоть в когось запрацювало?
Дуже чекаю на цей сервіс!

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я не дуже зрозумів - у дружини на s10 світиться значок voLte постійно, в мене - ні. Як повинно бути?

Місто
Дніпро
Телефон
Iphone 13Pro
Зверху