Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:
Місто
Dnipro
glok2, выходит, если хочешь VoLTE и VoWIFI то телефоны OnePlus, REALME, OPPO лучше не покупать.
Кто-то видимо денег вложил, что бы их на рынок нормально не допустить.
Не потрібно тут шукати заговорів. Просто оператори не хочуть мати справи з брендами, які штампують телефони швидко і не якісно. Кожен тиждень новий телефон. На оновлення забивають вже через пів року.
Та я бы не говорил что OnePlus "плохой Китай"... Лучше сигнал и качественный инет чем на том же Samsung или Xiaomi. Для 3 вендоров по факту запустили VoLTE , а даже на том же Google Pixel нет.
Я бы за то что бы сделали активацию этого сервиса кодом или в личном кабинете. Захотел отключился или нет, как бы сам решаешь.
дай людям спочатку зробити сервіс для основної маси клієнтів, як зроблять і буде все йти як по маслу для топ 4-5 вендорів в мережі, підуть працювати над залишками. Але той же google pixel навряд чи буде працювати, куча постів на форумі гугла від людей з європи де люди просять щоб їх телефон гугл "включив" в країні де вони знаходяться для volte, але там мороз капітальний, гугл переймається лише ринками де він офіційно представлений.
Ну так для информации. Их ноу нейм "фирменные" смарты с VoLTE.

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Wise.Shubin «ці можливості» - це які саме?
«постачальники телефонів» - це вантажник Микола?

Робота VoLTE та VoWiFi залежить від:
1. Підтримки цієї технологіі модемом телефона
2. Оновлення пз з необхідними налаштуваннями під кожного оператора
3. Активаціі зі сторони оператора

Пункт 2 можна зробити власноруч через налаштування модему або через самий Андроід, якщо є така можливість. Інші пункти НІ.
Дивуюся Вашой спроможності спочатку сперечатися, а потім підтвердити те, що я написав.
Може якісь-то пан кулхацкер без втручання у софт з боку Xiaomi навчить, припустимо, Redmi 9 Note, в якому працює VoWiFi у мережі іншого закордонного оператора, в якого він вже був на момент виходу термінала на ринок, працювати в мережі LC.
Буду дуже вдячний.
поки оператор не перейде на наступний етап (коли відтестує всі цікаві йому девайси у себе) то ці трюки-дрюки з прошивками нічого вам не дадуть, ну включите ви тумблер умовно у себе, у оператора все одно не буде включена ця послуга бо зараз досі ще врубають по "білому листу" як закінчать з тим чим почали, можливо додадуть опцію в кабінеті оператора "включити волте" щоб ті хто хоче бавитись могли це зробити.

Зараз у оператора задача потестити своє ядро, як воно витримує навантаження, скільки йому треба заліза для цього, людей і т д.
Про кабінет - гарна ідея, при умові що на нових прошивках або при виході телефону на ринок ці опціі увімкнені по замовченню, а далі - на розсуд абонентів. Хоча і так вони зможуть зробити в меню телефона, але є ньюанс - не всі ))))

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
VoWIFI На Redmi Note 8 запустить кто то смог?
Нет, как и на 9-ке, но на 9-ке хоть VoLTE работает, а на 8-ке не встречал.
В мене на Redmi Note 8T VoLTE працює. Перемикачі на телефоні були, послугу активували на стороні оператора. VoWIFI не працює.

Eskalibur

Заблокирован
Місто
UA
Телефон
Redmi Note 10 pro
VoWIFI На Redmi Note 8 запустить кто то смог?
Нет, как и на 9-ке, но на 9-ке хоть VoLTE работает, а на 8-ке не встречал.
В мене на Redmi Note 8T VoLTE працює. Перемикачі на телефоні були, послугу активували на стороні оператора. VoWIFI не працює.
Перевірив, VoLTE на 8 працює, але мені воно не цікаве, в пріоритеті VoWifi

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
З юридичної точки зору оператор увімкне VoLTE тільки на тих телефонах, на яких 100% зможе гарантувати роботу послуги. В іншому разі він ризикує отримувати скарги від абонентів на неналежну якість надання послуг. До того ж, більшість людей погано в цьому орієнтується.

Ідея з активацією послуги в кабінеті, де буде юридичне повідомлення, що абонент усвідомлює усі ризики натискаючи цей перемикач, здається мені дуже слушною.

Місто
Dnipro
З юридичної точки зору оператор увімкне VoLTE тільки на тих телефонах, на яких 100% зможе гарантувати роботу послуги. В іншому разі він ризикує отримувати скарги від абонентів на неналежну якість надання послуг. До того ж, більшість людей погано в цьому орієнтується.

Ідея з активацією послуги в кабінеті, де буде юридичне повідомлення, що абонент усвідомлює усі ризики натискаючи цей перемикач, здається мені дуже слушною.
Трохи не те. Це також як вони би не дозволяли користуватись мобільним інтернетом на дешевих смартфонах, скарг через поганий інтернет багато на не належну якість.
Зайшов в кабінет, або кодом активував сервіс та користуйся. Такий варіант самий кращий чим запустити для 10 смартфонів послугу та вихвалятись всім, це більше принижує імідж компанії.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Intelcore, ніт...Бо тоді всі захочуть код і задовбають котиків чому на їх нокія 3310 то не працює. Оператор гарантує роботу на вказаних пристроях( і то часто через *опу) Тому все правильно. От імс реестрацію по номеру могли б дати всім.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
З юридичної точки зору оператор увімкне VoLTE тільки на тих телефонах, на яких 100% зможе гарантувати роботу послуги. В іншому разі він ризикує отримувати скарги від абонентів на неналежну якість надання послуг.
Смішно. Ви забуваєте у якій країні і в які часи живемо. Ну отримає він скарги, ну дасть у якості компенсанції 20смс по україні на 2 дні, після 2 місяців розгляду цих скарг і що далі? :ROFLMAO:

Місто
Запорожье
С утра сегодня VoLTE и VoWiFi перестали работать.
В каком городе?
Запорожье
Post automatically merged:

С утра сегодня VoLTE и VoWiFi перестали работать.
В каком городе?
Вчера перестало работать VoWiFi ,а утром отключилось и VoLTE. Такие дела(

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Fold3 5G
Сегодня заметил что vowifi заработал без смс об активации

Місто
Київ
Телефон
iPhone 13 Pro Max
Так, у вівторок на s20 також з‘явилась піктограмка і vo-wifi запрацював, смс не було.
Зате в цей же час айфон, на котрому був увімкнений перемикач «дзвінки через wi-fi», не міг ні здійснити дзвінок, ні прийняти виклик. Спроба З‘єднання просто припинялась.
Після вимкнення тумблера вовіфі на телефоні все стало ок – дзвінки з вольте і всі діла…)

Місто
Київ
Телефон
iPhone 13 Pro Max
так же ж на iphone офіційно послуга недоступна... чи я щось пропустив?....
Так, тимчасово недоступна. Але могла бути просто недоступна, а так – її самовільне увімкнення абонентом на своєму терміналі приводить до проблем зі зв’язком)

Місто
Zhytomyr
Так, тимчасово недоступна. Але могла бути просто недоступна, а так – її самовільне увімкнення абонентом на своєму терміналі приводить до проблем зі зв’язком)
Та ни к чему не приводит. Вчера специально включил лайф проверить - и принимает и звонит. Звонки через WiFi включены в настройках. VoLTE на сим подключен и работает.

Місто
Золотое
Та ни к чему не приводит. Вчера специально включил лайф проверить - и принимает и звонит. Звонки через WiFi включены в настройках. VoLTE на сим подключен и работает.
На iphone запустили vowifi?

Місто
Zhytomyr
На iphone запустили vowifi?
Не в обиду, перечитайте, пожалуйста. Нет, не запустили.

Зверху