Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Ти про це писав?
IMG_0257.jpeg
Post automatically merged:

Але ж смс приходила.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
У мене на A71 вже майже рік є перемикачі VoLTE і VoWiFi, але IMS не зареєстрований і в списку підтримуваних не має. На сайті Лайфселл прибрав повідомлення про не працюючий VoWiFi на Айфонах і Хуавей, але список моделей для Самсунг не оновив.
Напевно, що ліцензіювати не змогли на то. На Redmi Note 9 також є перемикач але в списку немає (то діло в сімці бо вона має підтримку тих послуг.)
Хотів би нагадати, що напевно оператори не будуть гратися з ліцензією телефонів. Це дуже важка робота.
На 9-ках и ниже так и есть потому что ксяоми не добавил профиль и не добавит потому как это старая модель....к сожалению, потому как аппарат хороший, надежный и массовый

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
У мене на A71 вже майже рік є перемикачі VoLTE і VoWiFi, але IMS не зареєстрований і в списку підтримуваних не має. На сайті Лайфселл прибрав повідомлення про не працюючий VoWiFi на Айфонах і Хуавей, але список моделей для Самсунг не оновив.
Я гадаю що виробник подає список моделей оператору на яких ГАРАНТОВАНО буде працювати сервіс, оператор їх виставляє на сайті, бо нелогічно було б якщо знаючи що сервіс буде негарантован додавати модель до переліку підтримуваних.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Inn@, ну поки не увімкнули. От коли натиснете і буде як в мене, значить працює. Як варіант…зробіть пару ребутів яблука чи режимів в літаку

• Like
Реакції: Inn@
Місто
Тернопіль
Телефон
3
Як варіант…зробіть пару ребутів яблука чи режимів в літаку
Це як ногою по колесу постукати
Ну так всі будем стукати щоби получити смс від лайфа про те, що можеш вже користуватися во лте та во вайфай

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Ґречно дякую нашому учаснику форума.
По одному номеру вже працює volte і vowifi.IMG_0274.jpeg

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
На eSIM нікому не вдалося активувати VoLTE/VoWIFI ?

Місто
Одеса
Телефон
iPhone15 Pro
Дуже велике дякую учаснику форуму !!!!
Тепер в мене на iPhone 14 esim працює і VoLTE і VoWiFi !!!!

Вкладення

• photo_2023-04-10_18-33-03.jpg
    photo_2023-04-10_18-33-03.jpg
    26.4 КБ · Перегляди: 103
  • photo_2023-04-10_18-33-12.jpg
    photo_2023-04-10_18-33-12.jpg
    36.6 КБ · Перегляди: 104
Місто
Одеса
Телефон
iPhone15 Pro
Дуже велике дякую учаснику форуму !!!!
Тепер в мене на iPhone 14 esim працює і VoLTE і VoWiFi !!!!
А "літачок" для чого? Для чистоти експерименту?
Саме для цього! І я скажу вам,що якість зв'язку при дзвінку через vowifi супер !!!

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Коли вводиш *#*#volte#*#*
Підкажіть як вводити букви щоб набрати? В стандартній програмі для дзвінків від Google не знайшов як... Через вставку із буферу обміну букви вирізаються

P.S. Для форумчанина який активовує VoLTE. Є Pixel 7 з активними перемикачами VoLTE та VoWifi. Чи можете допомогти активувати ще зі сторони оператора щоб можна було протестувати чи добре працюватиме?
Screenshot_20230410-202029.pngScreenshot_20230410-202136.png

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Коли вводиш *#*#volte#*#*
Підкажіть як вводити букви щоб набрати? В стандартній програмі для дзвінків від Google не знайшов як... Через вставку із буферу обміну букви вирізаються

P.S. Для форумчанина який активовує VoLTE. Є Pixel 7 з активними перемикачами VoLTE та VoWifi. Чи можете допомогти активувати ще зі сторони оператора щоб можна було протестувати чи добре працюватиме?
Як на пікселі ці перемикачи активували? Бо не виходило по інструкції на 4pda....

Зверху