Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

nataba

Заблокований
Місто
Львів
не лайф, а уміння телефону підігнати профіль
Це все добре, але я так і не зрозумів, завдяки яким саме технічним нюансам оператор lifecell сприймає профіль якогось німецького оператора, випущений ним ще у допотопні часи, за ідентичний свому, що з'являється лише в бандлах останніх версій iOS?

Можете це розтлумачити, чи то дати посилання туди, де то розтлумачено?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
nataba, ви зараз плутаєте…Бандли в айфоні оновлюються окремо від версій айос. Тобто на айфоні 6С, 7 оновлень айос вже немає, хоча бандли оператора прилітають незалежно від цього. На скільки розумію профіль у лайфа досить універсальний, плюс не забуваємо про «мамку» туркцеел, котра з вольтою вже давно. Сяомі модуть підставити як його, так і будь який з апн «імс»

nataba

Заблокований
Місто
Львів
профіль у лайфа досить універсальний
Так і я ж про це. Якщо лайф сприймає древній профіль німецького оператора за валідний, то чи не логічно припустити що в бандлах iOS додають не якийсь новий профіль, створений спеціально для лайфу (бо там вже від царя гороха міститься універсальний), а лише кілька байтів ідентифікатора, згідно яких оператор бачить що цей смарт відповідає його вимогам і вмикає вольту.
А на смартах із тим самим універсальним профілем, але без відповідних свіжих ідентифікаторів просто блокує цю опцію.

Serega k

Заблокований
Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
У всіх граний звук під час дзвінку через VoWiFi?
Абоненти різних операторів, яким я телефоную, іноді скаржаться про невелику затримку в голосі та звук ривками, хоча на моєму боці, чутно гарно .
В кого так само буває?
Які є рішення?
P.S. WiFi працює норм
Телефон redmi note 12 pro + 5g

Останнє редагування:

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Абоненти різних операторів, яким я телефоную, іноді скаржаться про невелику затримку в голосі та звук ривками, хоча на моєму боці, чутно гарно .
В кого так само буває?
Які є рішення?
P.S. WiFi працює норм
В мене нормально все, хоч внутрі дзвоню хоч на зовні.
Це на любому ВайФай чи тільки на конкретному?
Якщо на конкретному, то може в налаштуваннях роутера під IPSec пріорітет встановити.
Ну і перезавантажити звичайно, сподіваюсь - допоможе .:rolleyes:

• Like
Реакції: Inn@
Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
В кого так само буває?
Які є рішення?
P.S. WiFi працює норм
Якщо на конкретному, то може в налаштуваннях роутера під IPSec пріорітет встановити.
На двох перевірив, проблема та сама, але провайдер той самий
Зараз пошукаю ipsec в налаштуваннях роутера
Post automatically merged:

В кого так само буває?
Які є рішення?
P.S. WiFi працює норм
На двох перевірив, проблема та сама, але провайдер той самий
Зараз пошукаю ipsec в налаштуваннях роутера
Щось не можу знайти ipsec в налаштуваннях роутера
Роутер tp link

Останнє редагування:
Місто
Чернівці
В кого так само буває?
Які є рішення?
P.S. WiFi працює норм
це проблема телефона. на форумах багато скарг на ці моделі. потрібно вимкнути DolbyAtmos. в шторці є кнопка. повинно допомогти. у мене 12про без плюса. теж лажа зі звуком(((

ту саму сімку ставлю в iPhone і немає проблем

Останнє редагування:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
скріншот та допис дуже показовий. Залишилось зрозуміти, що автор мав на увазі

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
HD Voice - це не ознака ані VoWiFi, ані VoLTE. Ця функція працює без зазначених підключень!

Місто
Dnipro
Відображення ознаки HD Voice встановлюється параметрами CarrierConfig: gsm_cdma_calls_can_be_hd_audio, wifi_calls_can_be_hd_audio, video_calls_can_be_hd_audio. Для VoLTE дзвінки починаючи від кодека AMR-WB і вище, будуть відображатися як HD.

Місто
Чернігів
Space Cat, між операторами не буде HD, поки вони між собою не домовляться і не організують інфраструктуру, нема сенсу те тестувати зараз.

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
В кого так само буває?
Які є рішення?
P.S. WiFi працює норм
це проблема телефона. на форумах багато скарг на ці моделі. потрібно вимкнути DolbyAtmos. в шторці є кнопка. повинно допомогти. у мене 12про без плюса. теж лажа зі звуком(((

ту саму сімку ставлю в iPhone і немає проблем
Відключеня функції DolbyAtmos допомогло
Дякую!

Місто
Київ
Pixel 6 USA (не операторський). Lifecell. Номер перенесено з Vodafone 3 роки тому. Активував VoLTE та VoWiFi через Pixel IMS. Перевів eSIM на звичайну SIM, вставив у Galaxy M21, активував через сайт ці послуги. VoLTE та VoWiFi працюють на M21. Переношу номер з SIM на eSIM, активую eSIM на Pixel 6 - послуги не працюють...

Видаляю eSIM на Pixel 6. Активую eSIM на Iphone XS - послуги працюють. Заходжу на сайт Lifecell для перевірки активації VoLTE та VoWiFi - у вас все активовано і працює... Видаляю eSIM на Iphone XS, активую на Pixel 6 - нічого не працює...

Шо за хрєнь, ніхто не підкаже?! Цікавлюсь, бо тут у когось на Pixel 6 все працювало. І на Pixel 7...

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
*#*#4636#*#* що показує в ims service status?

Зверху