Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Дивно що в Лайф таке відбувається, як не volte, то вже vowifi відпадає

Morino

Користувач
Місто
Львів

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Прохання зупинитися!
Якщо так кожен напише працює чи ні, ну тема претвориться на смітник. Прохання вести обговорення ближче до теми!

ps Ось VoWiFi на Київстар у мене продав десь у п'ятницю чи в четверг, але судячи з теми проблема тільки в мене. Переведення телефону в авіарежим не допомогло, вмикання/вимикання тумблерів VoWiFi теж нічого не дало. Мережі Wi-Fi різні. Ось зараз перезавантажив телефон і все запрацювало (таке на своєму телефоні спостерігав уже вдруге). Але я ж не описую кожен день, що є проблема...

Місто
Київ
Використовую номер Lifecell як додатковий. Інколи мені на нього дзвонять. На рахунку 0,01 грн. Так от на цьому тижні почалась якась фігня - послуга VoLTE та VoWiFi сама відключається після 0:00!! Активую повторно! Добу працює і знов відключається. З чим це пов'язано?

Зверху