Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Wise.Shubin, а хто їх вміє? І ще, трохи не по темі…Коли на айфоні буде EVS(бо тут говорять, що айфон не вміє) і ipv6 котрий на відрі вже давно є, а нам он уже 18.6 прилетіло, а опція не воркає. Знаю, що питання за адресою🙂

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, тут питання в іншому. Анонсовано, обіцяли на айфон з оновленням. Поки не дали, хоч було кілька онов. До червоного оператора питань нема, бо не обіцяв🙂

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну то зрозуміло, що обіцяли. Мене цікавить, чому люди саме цим переймаються. Невже також дає кришталево чистий звук, як HDVoice++?

Місто
Запорожье
Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
VoLTE, VoLTE..... а хтось ViLTE пробував чи користується?
Я користувався ViLTE між самсунгами
Працює норм
Працює вже дуже давно
Битрейт тоже норм? Услуга ради услуги
Бітрейдед не перевіряв
Але картинка середньої якості

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
а хтось ViLTE пробував чи користується?
Як на мене, то щось з екзотички. Можливо не всі телефони, на відміну з VoLTE & VoWiFi, будуть підтримувати ViLTE.
Samsung середнього сегменту лінійкі 20-го року вже підтримували, Xiaomi десь з 10го - 11го також. Користувався тестово, головне щоб з двох сторін була підтримака телефонами та IMS. А ще в деяких телофонах не відразу видно, навіть якщо дві умови виконани, потрібно під час дзвінка нажати на три крапки та з'являється позначка камери. А на деяких значьок камери відразу на дісплеї.

Зверху