VoLTE та VoWiFi від Vodafone

Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: запуск 2 грудня
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Samsung S20 FE офіціал на Снепі, в переліку є, послуга активована, а по факту нічого немає. В налаштуваннях повзунків немає, VoWiFi не працює.
Можливо є якісь ще алгоритм активації?
В мене сірий, але прошивка наша. Також не працює. З київстаром воював пару днів,VoLTE запрацював
У мене теж офіц.
Цікаво, от як ті ідіоти тестували,
що написали, що Самс с20фе підтримує все їхнє барахло?

Місто
Київ
Samsung S20 FE офіціал на Снепі, в переліку є, послуга активована, а по факту нічого немає. В налаштуваннях повзунків немає, VoWiFi не працює.
Перемикач може ще бути тут: Піктограма Дзвінки (зелена слухавка, де здійснюється набір номеру) → в правому куті натиснути на «три крапки» → «Налаштування виклику» → «Дзвінки за допомогою Wi-Fi» або "Виклики за допомогою Wi-Fi". А ще рекомендую зайти в Точки Доступу та зробити "відновити за замовчуванням" - мені допомогло

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Знаходжуся в зоні дії VoLTE. Отримав другу SMS-ку. Телефон POCO F5 почав бачити IMS, але через відсутність тумблерів не реєструвався. Відобразив тумблери кодами — телефон зареєструвався VoLTE, а VoWiFi недоступно.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
Howl, отже виходить теорія підтверджується, проблеми саме з vowifi, бо і на vf і ks те саме, дуже схоже на ситуацію з Poco X3 Pro на ЛС

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Howl
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20 FE
В мене сірий, але прошивка наша. Також не працює. З київстаром воював пару днів,VoLTE запрацював
У мене теж офіц.
Цікаво, от як ті ідіоти тестували,
що написали, що Самс с20фе підтримує все їхнє барахло?
Вчора повторно звернувся у підтримку, створили офіційне звернення. Чекаю відповідь

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Перемикач може ще бути тут: Піктограма Дзвінки (зелена слухавка, де здійснюється набір номеру) → в правому куті натиснути на «три крапки» → «Налаштування виклику» → «Дзвінки за допомогою Wi-Fi» або "Виклики за допомогою Wi-Fi". А ще рекомендую зайти в Точки Доступу та зробити "відновити за замовчуванням" - мені допомогло
Я б сказав, що для окремих моделей тільки тут. Наприклад, в А52 після якогось оновлення перемикач VoWiFi з звичного розміщення в підключеннях зник (на старих прошивках він був в 2х місцях) і залишився тільки в дзвінках.

Зверху