VoLTE та VoWiFi від Vodafone

Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: запуск 2 грудня
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Телефон
Moto G84
Через шизуку та піксель імс включив повзунки. В налаштуваннях виставив телефонувати через вайфай, коли нема мобільної мережі, перевів в режим польоту, проте виклики не йдуть. Можливо, щось ще не так роблю? Поправка. При включенні повзунка імс статус залишається незареєстровано

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Через шизуку та піксель імс включив повзунки. В налаштуваннях виставив телефонувати через вайфай, коли нема мобільної мережі, перевів в режим польоту, проте виклики не йдуть. Можливо, щось ще не так роблю? Поправка. При включенні повзунка імс статус залишається незареєстровано
Moto G84, як і багато інших моторол, не підтримується водафоном через відсутність у перших профілів модемів для наших провайдерів

для прикладу, razr 40 ultra працює лише у лайфі volte/wifi

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Openpharmacist, ну друга SMS фактично просто звітує про реєстрацію телефону в IMS. Такий висновок роблю з цього:

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
а послуги активував? СМС отримував?
послуги ще в грудні активовані в додатку, перша смс була, а друга ні
Моя порада. Вставити сім у підтримуємий телефон. Погратися з налаштуваннями. Прийде друга смс. Тоді вже в свій телефон. Так я заводив на вищезгаданих моделях. Без другої смс не працювало.
Howl, так ото ж. Якщо нема другої смс, то нема реєстрації. Не буде працювати. А друга смс приходить коли оператор "бачить", що сім у підтримуємому телефоні. На разі у мене так було у двох випадках.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
А друга смс приходить коли оператор "бачить", що сім у підтримуємому телефоні.
Телефон я не змінював -- POCO F5. Друга SMS приходить, коли телефон успішно реєструється в IMS. Оператор це бачить і сповіщає. Ось мені сповістили, що VoLTE та VoWiFi доступні, а останній не працював. Тому оператор дозволяє активувати, а там як є -- або запрацює, або ні.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung D500
SimonPegg, не забудьте точку доступу ще додати, бо вхідні не будуть йти через WiFi.
(Це саме для Pixel'ів порада)

нічого додатково не прописував - працює (p9p) :unsure:
На Pixel 5 активував перемикачі, по коду зареєструвався але по факту поки не працює (ні vowifi, ні volte)
Також додав профіль IMS в APN але щось теж не взлетіло

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung D500
Місто
Волинь
Xiaomi Redmi Note 7.
VoLTE - працює
VoWIFI - не працює.
Що можна спробувати зробити?
Сьогодні налаштовував Redmi 7, не Note, здається звичайний, то Vo Wifi завелося відразу, навіть телефон не перезавантажував після комбінації. Думаю на Note має також працювати
Ви пробували підключитись до різних роутерів чи провайдерів, може в налаштуваннях щось не так ?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
SerjioMr, після активації дві смс було?
На P5 не пам'ятаю, якщо чесно
На P9P точно одне
Оператор каже, що може бути нюанс в старій сімці і в ідеалі її замінити (спробую, відпишу додатково)
А сім, що, без 4G?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Xiaomi Redmi Note 7.
VoLTE - працює
VoWIFI - не працює.
Сьогодні налаштовував Redmi 7, не Note, здається звичайний, то Vo Wifi завелося відразу, навіть телефон не перезавантажував після комбінації. Думаю на Note має також працювати
Ви пробували підключитись до різних роутерів чи провайдерів, може в налаштуваннях щось не так ?
Диво прям якесь. На офіційному redmi note 9 pro працює виключно volte на всіх операторах. Через вафлю нич не стартує

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Xiaomi Redmi Note 7.
VoLTE - працює
VoWIFI - не працює.
До різних не пробував. Але інші Редміки з моїм роутером працюють.

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S21FE
Зверху