А обмеження в 10 хвилин є?)
А обмеження в 10 хвилин є?)
Маю конспіративну квартиру на Львівщині. Мушу в ній переховуватися від ТЦКVoWiFi бєсполєзна чєпуха, на жаль.
Якраз VoWiFi потрібна "чепуха" під час блекаутів. У кого працює вдома Wi-Fi, а мобільна мережа лежить, то хоч подзвонити можна, якщо альтернативи немає.В поточній реалізації VoLTE ще хоч якось можна розглянути для використання, і то, далеко не всім споживачам воно потрібно.
VoWiFi бєсполєзна чєпуха, на жаль.
Спрос поки в більшості тільки у форумних диванних аналітиків)))
Важливіше - це отримати смс від банку.то хоч подзвонити можна, якщо альтернативи немає.
100%Важливіше - це отримати смс від банку.то хоч подзвонити можна, якщо альтернативи немає.
10 хв ……Якраз VoWiFi потрібна "чепуха" під час блекаутів. У кого працює вдома Wi-Fi, а мобільна мережа лежить, то хоч подзвонити можна, якщо альтернативи немає.
працює, але криво. Не приходять смс.А в нацроумінгу він не працює?
працює, але криво. Не приходять смс.А в нацроумінгу він не працює?
Хоч так...10 хв ……Якраз VoWiFi потрібна "чепуха" під час блекаутів. У кого працює вдома Wi-Fi, а мобільна мережа лежить, то хоч подзвонити можна, якщо альтернативи немає.
Можна питання? В ЄС, якісь обмеження по хвилинах є в послугах VoWiFi? Дякую.Я суджу по аналогічним сервісам в ЄС. Користувався 4 місяці, є з чим порівняти. Оці костилі, несумісності, вкл/викл.
Ну їх нахєр
Краще без
Яж кажу, в мене в КС в GSM голос як в кімнаті. Все інше вторинно
Це моє ІМХО
Я взагалі про послугу мовив, а не про 10 хвилин.І що, на фоні блекаута в 6 годин добре спасе 10 хвилинна послуга?)))
Я в мережі orange такових не мав.Можна питання? В ЄС, якісь обмеження по хвилинах є в послугах VoWiFi? Дякую.
Скоріше за все, з виробником огризків легше домовитися + їх оновлення вийдуть набагато швидше. З виробниками Android це може бути важче.дали можливість приєднатися до тесту і не тільки на огризках