Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
А, зовсім забув. В мене ж є доступ до всіх WiFi цокольних магазинів і забігаловок

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Howl, так вже багато на які моделі з Android прилетело з профілем (тумблер є).
Post automatically merged:

І знову тести на яблуках... на них світ зійшовся чи шо?

Kara

Свой, тутэйшы
Місто
Луганськ
Телефон
Pixel 8a, iPhone12 mini
Я розумію, що 10 хвилин - то для того, щоб поважний абонент боронь Боже не скористався українським номером за кордоном поза роумінгом. Але нащо то обмеження таке драконівське? Ну нехай то буде декілька годин. Щоб послуга стала в нагоді під час блекаутів, наприклад.

Так сталося, що я можу порівняти лише з російськими операторами. Так, у Білайна та Мегафона теж є обмеження. Але там 2 години. А в МТС обмеження немає

Space Cat

Заблокирован
Місто
.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
VoWiFi бєсполєзна чєпуха, на жаль.
Переглянути вкладення 63133
У мене із сонячної сторони квартири ЛС світить Е, рідко Н+ ну і VoWiFi.
Тобто, мережа постійно є. Але Е! А телефоную постійно у VoWiFi

Я теж постійно через facetime отримую гарний звʼязок по WiFi, де мережі не маю.

LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
VoWiFi бєсполєзна чєпуха, на жаль.
Переглянути вкладення 63133
У мене із сонячної сторони квартири ЛС світить Е, рідко Н+ ну і VoWiFi.
Тобто, мережа постійно є. Але Е! А телефоную постійно у VoWiFi

Я теж постійно через facetime отримую гарний звʼязок по WiFi, де мережі не маю.
От тільки який відсоток людей користується FaceTime? І скільки людей додумається дзвонити на нього? Андроїдоводи не будуть на Фейстайм дзвонити. З 600 контактів, я з двома говорю по Фейсі.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
LArmstrong, ти головне почни, потім і тобі будуть туди ж перетелефонувати, бо зазвичай набір іде зі списка останніх викликів) Принаймні в мене то працює так
Post automatically merged:

П. С…так розумію тему можна закривати ще на пів року, бо окрім одного форумчанина більше тої заморської технології ніхто не побачив😂

Місто
Полтавська обл
Телефон
poko f6
Я розумію, що 10 хвилин - то для того, щоб поважний абонент боронь Боже не скористався українським номером за кордоном поза роумінгом.
Невже водафон не побачить іноземний ip-шнік, трафік же всеодно проходитиме через водафон?

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Space Cat, це вірно. Але що то за тести з однією версією ПО? Це не тест а виглядає як відмазка що вони щось впроваджують щось захмарне.

Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s
Щось мені здається, що це тестування розтягнеться не на один місяць. 🥴 І то лише на iPhone.

• Like
Реакції: urkn

Openpharmacist

Главный матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Щось мені здається, що це тестування розтягнеться не на один місяць. 🥴 І то лише на iPhone.
Буде як завжди. VoLTE працює тільки на яблуках з прошивкою 123.45.78001.654/44/953/%№?/25 с зірочкою в сраці, рожевого кольору з поні на шпалерах. :ROFLMAO:
На разі ця технологія українським операторам не дуже потрібна. Всё й так працює в 2G/3G. Тому й не жме. Вони тестують. Реально. А ось коли буде запроваджуватися 5G та під це вимикатимеся 3G, ось тоді підуть реальні зрушення. А так да - вічний тест.

Останнє редагування:
Місто
Івано-франківськ
Телефон
Iphone 15
Space Cat, це вірно. Але що то за те

Буде як завжди. VoLTE працює тільки на яблуках з прошивкою 123.45.78001.654/44/953/%№?/25 с зірочкою в сраці, рожевого кольору з поні на шпалерах. :ROFLMAO:
На разі ця технологія українським операторам не дуже потрібна. Всё й так працює в 2G/3G. Тому й не жме. Вони тестують. Реально. А ось коли буде запроаджуватися 5G та під це вимикатимеся 3G, ось тоді підуть реальні зрушення. А так да - вічний тест.
Ну, у синього працює на яблуках від 7 моделі.

Openpharmacist

Главный матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G

На разі ця технологія українським операторам не дуже потрібна. Всё й так працює в 2G/3G. Тому й не жме. Вони тестують. Реально. А ось коли буде запроаджуватися 5G та під це вимикатимеся 3G, ось тоді підуть реальні зрушення. А так да - вічний тест.
Що суті питання не змінює - тест, вічний тест.

Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s

Та у мене, від синього, теж VoLTE працює на Poco. А от цікаво що Vodafone придумає з модельним рядом смартфонів. На яких буде гарантовано працювати.

Місто
Харків
Телефон
S24U
У жовтих також файно працює і на Яблуках і на Самсунгах... ВФ якось у аутсайдерах :cool:

Зверху