Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Tv-digest,
тільки змінити оператора або інший смартфон придбати. Але в останньому випадку не гарантовано, бо у ВФ послуга з гімна і палок

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Цікаву ситуацію замітив, майже кожного вечора ідучи з зупинки додому я розмовляю по телефону.
І ось я замітив що в одному і тому ж місті дзвінок (якщо він через VoLTE) просто обривається, і після цьго коли я повторно набираю дзвінок іде уже через 3G, хоча потім після завершення розмови і переході в LTE відразу врубається VoLTE. Не можу зрозуміти в чому аномалія.
Як видно на скріншоті, база поряд, сигнал там хороший.

Вкладення

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    131.5 КБ · Перегляди: 61

Openpharmacist

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Є цікавий момент. У режимі 4G only реєстрації в IMS нема. Тобто якщо виставляти 4G Only та перезавантажити телефон, то VoLTE не буде.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
На жаль, VoLTE в режимі LTE Only у Водафона та Лайфсела стабільно працює тільки "через милицю" - вимкненням підтримуваних в Україні частот 2G/3G

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
На жаль, VoLTE в режимі LTE Only у Водафона та Лайфсела стабільно працює тільки "через милицю" - вимкненням підтримуваних в Україні частот 2G/3G
У меня работает без отключения частот и на заводской прошивке.Не работает только у лайфа

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Не сумніваюся. В мене на трьох телефонах - ні. Вище он теж в кого працює, в кого ні. Того я й написав - стабільно працює тільки "через милицю", а не просто працює тільки "через милицю".

Лайфсел можна було не додавати - він якраз "тільки", але хай вже буде.

Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s
Вітаю. Спільното, підкажіть, будь-ласка, чи працює VoWiFi Vodafone на бюджетному смартфоні Xiaomi Redmi Note 14 4G? Колега придбав, попросив налаштувати. VoLTE завелося відразу, є значок VoWiFi ні значка, ні дзвінків. Коди, що вимикають перевірку введені. В налаштуваннях все вірно. Чи ще не завезли на цю модель? Так в рекомендованих він є. Дякую всім за відповідь.

Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s
SilentBoss, дивно, бо на Kyivstar завелися обидві послуги відразу, а на Vodafone тільки VoLTE. В сервісному меню налаштування послуг ims відсутні. На моєму телефоні 2022 року всі ці пункти ims присутні.

Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s
Kolyan, та ж сама ситуація. Я вже забив на всі танці з бубном, буду міняти телефон. Чекаю коли впаде ціна на деякі смартфони.

Місто
Черновцы

Rud

Місто
Київ
Підключив послугу в Києві. Коли йде дзвінок через VoLTE на абонента з водафон (на інших операторів нема в мене статистики), співрозмовник скаржиться, що мене НЕ чутно. Відбувається це раптово посеред розмови. Якщо послугу відключити в телефоні, то все нормально. Пишу, щоб користувачі розуміли якість цієї фігні.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Підключив послугу в Києві. Коли йде дзвінок через VoLTE на абонента з водафон (на інших операторів нема в мене статистики), співрозмовник скаржиться, що мене НЕ чутно. Відбувається це раптово посеред розмови. Якщо послугу відключити в телефоні, то все нормально. Пишу, щоб користувачі розуміли якість цієї фігні.
коли підключали, то бачили, що послуга знаходиться в тестуванні, які можуть бути претензії до якості на цьому етапі? питання риторичне

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pr/12/14 5G/POCO F5
Є таке, але в мене при вхідному -я не чую людину, але переважно з інших операторів і в деяких точно нема волте/вовіфі

Зверху