Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Мирноград
  • Wow
Реакції: urkn

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В Самсунга ніколи не було лінійки Redmi.
Тому двох різних виробників не варто порівнювати. В Самсунга довго додають профілі, в Xiaomi швидше. В останньому на чіпах Snapdragon та МТК взагалі можна на дефолтних профілях запустити.
Ось така сумна історія VoWiFi від Самсунг і Водафон UA.

Місто
Kyiv region
YuriyP, перший раз таке чую. Але ж якщо є сумніви, то спробуй замінити сім. Але ж єрунда якась. Сім відповідає за реєстрацію у мережі. Й для реєстрації в мережі 4G там дещо інший принцип та алгоритм. Але ж вольта це залежить вiд модему та ims. Не второпаю як тут сім може впливати на це. Але нехай краще гуру підкажуть.
ПиСи щось я розАЛЕкався :LOL:
Ото ж і я думаю, що фігня, але про всяк випадок сім замінив. Результату немає

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
volte запустився на redmi 5 (2017) та redmi 8 (2019), перемикач в меню сім карт активувався через *#*#86583#*#* , попередньо послуга була активована в додатку водафона, дзвінки вхідні та вихідні в додатку відображаються, як "...VoLTE дзвінок"

Зверху