Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Maxxx если работать в однозадачном режиме блондинки-секретутки (что-то открыть, ждать пока протормозит и только потом переходить на другое) - то это не заметно. А когда запускаешь то же подключение по рдп, и в это время делаешь чтото другое - а тут тебе выскакивает "обана вот я, рдп, тут с сертами засада, что делать будем?" (и так тотально весь софт) - раздражает. А когда ты при этом набирал сообщение, и жмакаешь "энтер" для отправки, а этот "энтер" уходит во всплывшее окошко другого софта (и фиг его заметишь иногда, что ты там "нажал" этим энтером) - начинает бесить.
knedlyk а толку з того, якщо ВСІ версії десяток ведуть себе таким чиним?

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Maxxx если работать в однозадачном режиме блондинки-секретутки (что-то открыть, ждать пока протормозит и только потом переходить на другое) - то это не заметно. А когда запускаешь то же подключение по рдп, и в это время делаешь чтото другое - а тут тебе выскакивает "обана вот я, рдп, тут с сертами засада, что делать будем?" (и так тотально весь софт) - раздражает. А когда ты при этом набирал сообщение, и жмакаешь "энтер" для отправки, а этот "энтер" уходит во всплывшее окошко другого софта (и фиг его заметишь иногда, что ты там "нажал" этим энтером) - начинает бесить.
Так може m$ не бачить проблеми, а їй допомогти варто?

Місто
Киев
Мікрософт вже 8й рік не бачить проблем бо позвільняла усіх бетатестерів та почала використоваувати клієнтів масового ринку як оних.

Місто
Городок 81500
Телефон
Poco X3 NFC 6/128
Некоторые пользователи просто одержимы желанием устанавливать Windows 10 на устаревшие ПК. На форумах я часто вижу в профиле пользователей Windows 10 и ПК на базе LGA 775 или AM3 с двухъядерным процессором и 4 Гб ОЗУ.

Нужно понимать, что Windows 10 более тяжелая ОС, чем Windows 7 или Windows 8.1 и на старые ПК с недостатком ОЗУ или без SSD, лучше установить Windows 8.1, расширенная поддержка которой закончится 10 января 2023 года.
цитата зі статті https://overclockers.ru/blog/Zystax/show/45481/10-glavnyh-oshibok-polzovatelej-windows-10

мабудь так і зроблю.
перепрошую, але напишу ще в цій темі.
Блін, воно запрацювало! Я ж якось зовсім забув про існування 8-ки, і як добре, що я це вище прочитав.

Поставив 8.1, ноутбук реально запрацював, і я отримав те, чого мені не вистачало. В 10-ці дико харило, що немає аналогового годинника, тільки календар вилазив, пуск вилазив з дикою затримкою, та ще і для мене незручний, калькулятор, ну і різне інше.

Для слабого ноута вісімка рулить.

Дякую всім, з цієї теми йду в мертву "Windows 8".

Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
yozik, перепрошую, а чого у 7ці не вистачає? Тепла, лампова система для старого пк, майже безглючна, апдейти ставиш від simplix. 8-ка - перехідна система, на мій погляд, не має ніяких таких переваг, щоб ставити її замість 7-ки. PS: аналоговий годинник - ну це смішно..))

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
yozik, перепрошую, а чого у 7ці не вистачає? Тепла, лампова система для старого пк, майже безглючна, апдейти ставиш від simplix. 8-ка - перехідна система, на мій погляд, не має ніяких таких переваг, щоб ставити її замість 7-ки. PS: аналоговий годинник - ну це смішно..))
7 на uefi не завжди гладко йде

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Дюрі-бачі, а нахіба на старому залізі uefi взагалі? :) Проблеми з цим виникають, коли хочуть навпаки - вперти 7ку на розраховане вже під 10ку залізо.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
подключение по рдп, и в это время делаешь чтото другое
Как по мне очень удобно. Зашел ты на удаленный рабочий стол, а твои вайбер, скайп остались работать на твоем компе и ты не в курсе, что тебе что-то важное написали. А так всплывает сообщение... Я надеюсь не перепутал, ты об этом?

Місто
Городок 81500
Телефон
Poco X3 NFC 6/128
перепрошую, а чого у 7ці не вистачає?
більше не оновлюється, антивірус Essentials не оновлюється, мовна локалізація не підгружається більше.
аналоговий годинник - ну це смішно..))
це перше, за що я зненавидів десятку, шукав варіанти повернення, вони були, але їх прикрили. Є люди, котрі сприймають годину, та орієнтуються в часі виключно по круглому циферблату, без нього я сліпий, на смартфон теж закинув віджет.

8-ка - перехідна система, на мій погляд, не має ніяких таких переваг
а 8.1 цілком нормальна :yazyk:

• Like
Реакції: Vln

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
більше не оновлюється, антивірус Essentials не оновлюється, мовна локалізація не підгружається більше.
Оновлюється, я писав як саме. Essentials оновлюється, мова ставиться окремо. Але, то таке, якщо влаштовує 8.1.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung A52
К посту про класикшел...

Пробовал Classic Shell глючное, не показывает что надо в меню, не раскрывает и не отображает некоторые меню просто белое пространство, Поставил Стартсбэк, все нормально. 3 года глюков нет.

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Паук, Иногда напрягает, но в общем для домашнего/офисного использования незаметно. Ты наверное всё время куда-то лазишь, чтобы что-то сделать, а не между браузером и аутлуком и обратно переключиться, поэтому постоянно в глаза бросается.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
plebis есть такое)) В том и дело, что первый раз модальное окно фонового приложения вылезает в фокус, ты на него отреагировал, и все последующие модальные окна этого приложения фокус не перехватывают, а тихонько булькают фоном в трее...
EvgenyTar вот для примера, открываю шелл на неправильный порт, переключаюсь на фф, набираю сообщение. У патти выплывает модальное окно "рефьюзед" - и оно перехватывает фокус. Причем в панели задач активна (подсвечена) кнопка фф - но на переднем плане окно патти...
Второй вариант, открываю патти на какой-то серв, забываю за него и переключаюсь на другое приложение. Через некоторое время, не получив пароля, удаленный шелл рубит коннект, патти при этом перехватывает фокус. Опять кнопка фф на панели задач активна-подсвечена...

Вкладення

• modal.jpg
    modal.jpg
    83.4 КБ · Перегляди: 29
  • modal2.jpg
    modal2.jpg
    83.2 КБ · Перегляди: 29

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Я тут зашёл кинуть подписку за Паука в этом вопросе с дурацкой виндой. Крч напрятает меня это тоже. И чоень сильно!
Свежий пример: играю я такой сегодня в ВоВ, идёт у меня серьёзный замес, группа товарищей ждёт от меня адекватных действий и тут у меня на окно выпрыгивает сообщение от майнинг программы "Братэлло! Мы тут три копейки нашли, йопта!"...
Ну вот куда это годится? Пол-экрана закрыло. Мышь не жмакается. Клава не там. Чёзабред? Ну я быро переключился, но через несколько минут - СНОВА вылазит! Крч пришлось вообще остановить и выключить майнинг, шоб не лезло.
И тут снова: сбоку экрана вылазит сообщение что какой то камрад на рэд-форуме чёто там написал в ответ на мой пост...
Ну как это чепушню отключить, то?

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Prorab не помогают ни эти настройки (которые были перекопаны вдоль и поперек не один раз), ни куча вариантов с реестром...

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Віруси у Dropbox
На офіційну Windows 10 (яка була чиста установка) встановлюю офіційний Dropbox з офіційного сайту. Захожу в акаунт Dropbox і він синхронізує на комп мої файли. Невдовзі стоковий антивірус Microsoft Defender починає знаходити в кеші Dropbox якусь вірусню. Знаходить і удаляє або пхає в карантин. Все норм до завантаження компа наступної доби. Знову все повторяється - вірус і в карантин. Тобто схоже що Dropbox підвантажує щось таке що неподобається антивірусу. Через пару тижнів віруси невдовзі повністю зникають. Але якщо припустимо через півроку зробити знову чисту установку Windows 10 і зайти в той акаунт Dropbox то все з вірусами почнеться спочатку... вже перевірено мною.
Цікаво, що віруси знаходить у кеші Dropbox а не в моїх файлах Dropbox. Я нічого не роблю з кешем (файли туди не завантажую). І в моїх завантажених файлах в Dropbox вірусів не знаходить, тільки в кеші.
Що можна зробити для остаточного видалення вірусів в такому випадку?

Вкладення

• вірусня1 2021-01-17.png
    вірусня1 2021-01-17.png
    24.1 КБ · Перегляди: 22
  • вірусня2 2021-01-17.png
    вірусня2 2021-01-17.png
    23.8 КБ · Перегляди: 22
Останнє редагування:
Зверху