Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Да есть пару контор которые продают такое по б/н с НДС и выдают счет + акты с мокрой печатью на руки. Все как надо, для ТОВ, ПП или ФОП.
Если действительно есть необходимость, напиши в ЛС, я поищу и скину контакты.
Если цены соотносимы с выше-названными или не на много выше, то скинь. И проходят ли эти акты проверку у контролирующих органов? Ведь нарисовать акт не проблема, важно что б не обули потом.
Заметил, что сабж создаёт на флешке/карте памяти папку System Volume Information, причём на компе его не видно - только на телефоне, смарт-приставке. Как сделать, чтоб перестало создавать? На "Семёрке" такой фигни не было
Та я всё это гуглил уже, на флешке даже после форматирования создаётся эта папка. Я в курсе, для чего система её создаёт, вопрос - как запретить создавать на флешке? Пускай себе на локальных дисках создаёт...
Не видно только потому, что в настройках в системе по умолчанию снята галка с пункта типа "Показывать скрытые/системные файлы", а это папка как раз из этих...
Не видно только потому, что в настройках в системе по умолчанию снята галка с пункта типа "Показывать скрытые/системные файлы", а это папка как раз из этих...
Windows 10 при правильном использовании - надежная и безопасная ОС. Но пользователи часто ругают ее за ошибки, которые делают сами. Давайте разберем самые главные из них.
Не зі всім в статті згоден. Вважаю, що все ж таки треба чистити сміття і реєстр відомими програмами, заслуговуючими на довіру. Тому що у Вінді 10 немає вбудованого аналогічного механізму проте, як і в старих Віндах накопичуються помилки і глюки. Глюків надбагато.
Як можна не використовувати деякі твіки, наприклад відключити примусове шкідливе оновлення Вінди? Через та оновлення Вінда дохне.
Вони для вішенки на торті в статті забули ще сказати, що ні в якому разі не використовувати піратську Вінду.
Ну а інше більш-менш правильно.
Не пиши лучше на эту тему. Уровень бреда примерно как про чудо-уколы от коронавируса. Софтверный мир изменился уже много лет как, а люди все живут опытом 15-летней давности
15 років тому ще не було Windows 10. Про глючні оновлення саме Windows 10 дуже багато відомо і це ні для кого не таємниця. І навпаки, не погоджуватися з тим що у Windows 10 оновлення можуть бути глючні, вважати це за "брєд"...
Ми в різних вагових категоріях, ти адмін і забаниш на форумі за просто так, тому далі я промовчу.
Именно. А опыт тунинга - оттуда, от ХР. Ок, прочитал как "отключать все обновления, потому что они вредоносные", а не "отключать отдельные, вредные обновления"
Известное приложение CCleaner, использующееся для оптимизации и «чистки» ОС семейства Windows, скомпрометировали. Почти месяц, с 15 августа 2017 года, в составе утилиты распространялась малварь Floxif.
Windows 10 Enterprise x64 версія 20H2 сборка 19042.685 (остання яка тількі є на сьогодні). Офіційна Windows (не сборка). Чиста установка.
Серед змін які помітив: Панель керування -> Система
Все якось інакше виглядає ніж на більш старих версіях Вінди 10. Не показує взагалі чи є ліцензія у Вінди або я не знайшов де це дивитись. Підкажіть де дивитись. Проте показує дату встановлення Вінди що незвично (раніше на старих Віндах точно не було).
Подивитись чи ліцензійна Вінда можу лише через активатор (там є така опція).
Post automatically merged:
Вбудований менеджер буферу обміну від Microsoft показує збережені записи комбінацією Win+V. Чи можна зробити щоб значок буферу обміну відображався в треї?
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.