почему не 2013?
Ну все найновіше
почему не 2013?
т.е. для тебя 2010 новее 2013? Разрыв шаблона...Ну все найновіше
Зніс я W10
даже не знаю, как прокомментировать... Наверное, просто как всегда - на вкус и цвет все фломастеры разныеНу і чисто естетично 13 не вписується в інтерфейс 7
Я і раніше помічав, що 10 може підвисати на пару секунд просто так. Але коли треба відкривати файли сотнями то це стає дуже помітно: закрив, перейшов в іншу папку, почекав, пару разів клікнув на файл іноді відкрило одразу, іноді чекаєш 5-10 сек. І все це при тому, що файли на SSD, а тупить ніби звичайний вінт. Антивірус вимикав, 10 офіс встановлював - тупняки не пропали. В 7 жодного підвисання, все відкривається миттєво.Не пойму зачем?
Наверное в это время винда отсылает кучу телеметрии со скриншотами в Microsoft, поэтому всё и подвисает на некоторое времяпочекав, пару разів клікнув на файл іноді відкрило одразу, іноді чекаєш 5-10 сек. І все це при тому, що файли на SSD, а тупить ніби звичайний вінт.
я её вживую ещё даже не видел Постоянно эта обнова закачивается, но я её добросовестно удаляю.Андрюх@dp.ua, а тебе нравится стиль 10?
я её вживую ещё даже не видел Постоянно эта обнова закачивается, но я её добросовестно удаляю.
Уже пів року як пишу про те, що ярлики не закріплються в Пуск, а реакції 0На инсайдерских версиях есть глюки, пишешь в фидбэки, Майкрософт подгоняет исправление и в стабильной версии для всех этого глюка не будет.