Дело "вкуса", некого не призываю пользоваться активаторами кмсами и подобным, можете купить оригинальный виндовс - это прекрасно.Витратьте 2 евро й купіть ключ на eBay, якщо на більше не вистачає. Які активатори? Ви чого?
Дело "вкуса", некого не призываю пользоваться активаторами кмсами и подобным, можете купить оригинальный виндовс - это прекрасно.Витратьте 2 евро й купіть ключ на eBay, якщо на більше не вистачає. Які активатори? Ви чого?
Я так понимаю, что это все равно пиратский ключ?Витратьте 2 евро й купіть ключ на eBay
Звичайно. Ліцензія коштує значно дорожче.Я так понимаю, что это все равно пиратский ключ?
Новая LTSC так не активируется ;-)Якщо ви пірат-ніщеброд то "нормальне" рішення це використання безкоштовного активатора KMS.
Новая LTSC 1809? Если речь про нее то - активируетсяНовая LTSC так не активируется ;-)
Она активируется только хитрой «цифровой лицензией» но не классическим КМС СерверомНовая LTSC 1809? Если речь про нее то - активируется
OEM.Я так понимаю, что это все равно пиратский ключ?Витратьте 2 евро й купіть ключ на eBay
Це НЕНОРМАЛЬНО, якщо ви,звісно, піклуєтеся про вашу безпеку, адже невідомо, що в той активатор вставили.Звичайно. Ліцензія коштує значно дорожче.Я так понимаю, что это все равно пиратский ключ?
Якщо ви пірат-ніщеброд то "нормальне" рішення це використання безкоштовного активатора KMS.
Ненормально піратством займатись (користуватись). А коли ви усвідомите, що у вашому ніщебродському випадку піратський софт найбільш оптимальний вибір - тоді і опустите планку "безпеки". KMS активатор робить відома у колі варезу людина Ratiborus. Це начебто гарантує, що троянів там немає. Втім, ви маєте право купити справжню ліцензію за великі гроші. На здоров'я!Це НЕНОРМАЛЬНО, якщо ви,звісно, піклуєтеся про вашу безпеку, адже невідомо, що в той активатор вставили.
Слабка гарантія. Це ж не відкрите ПЗ, так? Це як під час карантину йти з сусідами на пікнік. Начебто ви їх знаєте і довіряєте. А по факту, де вони були і хто їм ще "довіряє", ви про це не знаєте. Тому це просто називається безпечністю. При правильному користуванні вінда буде нормально захищеним продуктом, хоча звісно з Лінуксом не порівняти. В той же час при неправильній конфігурації й Лінукс поламають на раз і два.Ненормально піратством займатись (користуватись). А коли ви усвідомите, що у вашому ніщебродському випадку піратський софт найбільш оптимальний вибір - тоді і опустите планку "безпеки". KMS активатор робить відома у колі варезу людина Ratiborus. Це начебто гарантує, що троянів там немає. Втім, ви маєте право купити справжню ліцензію за великі гроші. На здоров'я!Це НЕНОРМАЛЬНО, якщо ви,звісно, піклуєтеся про вашу безпеку, адже невідомо, що в той активатор вставили.
За рахунок новішого direct x є принципова різниця. Якщо комп 10 літньої давності, то різниці особливої не має. Якщо є SSD , то різниця велика. Новіші проци x64 працюють краще. Але то все наслідки , як я зрозумів, новішого direct xХто може пояснити деякі речі людською мовою.
1. Чи є принципова різниця між windows 7 та windows 10 (в усіх її проявах) для домашнього використання.
2. Чим відрізняється офіційна версія з офіційною реєстрацією від офіційною версії з неофіційною реєстрацією.
Бо намагаюся це зрозуміти, але...
Не вводим народ в заблуждение. Классическим КМС-сервером она активируется только в путь. Как онлайновым, так и локальным от ратиборуса.Она активируется только хитрой «цифровой лицензией» но не классическим КМС Сервером
Дякую.За рахунок новішого direct x є принципова різниця. Якщо комп 10 літньої давності, то різниці особливої не має. Якщо є SSD , то різниця велика.
Ставьте спокойно win10 LTSC и все у вас будет нормально работать. Обновления отключать не нужно.Дякую.
В мене якраз комп таки старий. i3 2120. 16 ГБ оперативної пам'яті. SSD є. Під свої завдання начебто вистачає. В основному або фільми/серфінг, або робота в офісу.
Наскільки зрозумів, що сиджу на 7, на ній і треба залишатися.
Опять путаем LTSB и LTSC. В LTSC механизм активации был изменен.Не вводим народ в заблуждение. Классическим КМС-сервером она активируется только в путь. Как онлайновым, так и локальным от ратиборуса.
И хитрой "цифровой лицензией", (которая до 2029-го года) тоже активируется.
З 16 гб можна спокійно ставити win 10, на ssd різницю відчуєте, якщо sata3. Питання в тому, чи захочете заморочуватися з активацією і кривими обновами на 10. Можна спробувати як в мене 8.1, або старішу LTSB, а не LTSC.Дякую.За рахунок новішого direct x є принципова різниця. Якщо комп 10 літньої давності, то різниці особливої не має. Якщо є SSD , то різниця велика.
В мене якраз комп таки старий. i3 2120. 16 ГБ оперативної пам'яті. SSD є. Під свої завдання начебто вистачає. В основному або фільми/серфінг, або робота в офісу.
Наскільки зрозумів, що сиджу на 7, на ній і треба залишатися.
Сміливо на windows 10 ))) бо там бували сині екрани/вильоти драйверів після нових обнов, особливо це стосується ноутбуківОбновления отключать не нужно.