irv

Місто
Пшемыcль
Телефон
Nokia 2146
Витратьте 2 евро й купіть ключ на eBay, якщо на більше не вистачає. Які активатори? Ви чого?
Дело "вкуса", некого не призываю пользоваться активаторами кмсами и подобным, можете купить оригинальный виндовс - это прекрасно. :india:

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Я так понимаю, что это все равно пиратский ключ?
Звичайно. Ліцензія коштує значно дорожче.
Якщо ви пірат-ніщеброд то "нормальне" рішення це використання безкоштовного активатора KMS.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Я так понимаю, что это все равно пиратский ключ?
Звичайно. Ліцензія коштує значно дорожче.
Якщо ви пірат-ніщеброд то "нормальне" рішення це використання безкоштовного активатора KMS.
Це НЕНОРМАЛЬНО, якщо ви,звісно, піклуєтеся про вашу безпеку, адже невідомо, що в той активатор вставили.

Місто
Белая Церковь
найкращий варіант стати інсайдером, з пізнім доступом до збірок, отримуєш ліцензійну вінду і насолоджуєшся активованою фірмовою системою, через пару місяців витягуєш ключ і ставиш по своєму віндовс акаунту вінду і активуєш витягнутим ключем

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Це НЕНОРМАЛЬНО, якщо ви,звісно, піклуєтеся про вашу безпеку, адже невідомо, що в той активатор вставили.
Ненормально піратством займатись (користуватись). А коли ви усвідомите, що у вашому ніщебродському випадку піратський софт найбільш оптимальний вибір - тоді і опустите планку "безпеки". KMS активатор робить відома у колі варезу людина Ratiborus. Це начебто гарантує, що троянів там немає. Втім, ви маєте право купити справжню ліцензію за великі гроші. На здоров'я!

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Ненормально піратством займатись (користуватись). А коли ви усвідомите, що у вашому ніщебродському випадку піратський софт найбільш оптимальний вибір - тоді і опустите планку "безпеки". KMS активатор робить відома у колі варезу людина Ratiborus. Це начебто гарантує, що троянів там немає. Втім, ви маєте право купити справжню ліцензію за великі гроші. На здоров'я!
Слабка гарантія. Це ж не відкрите ПЗ, так? Це як під час карантину йти з сусідами на пікнік. Начебто ви їх знаєте і довіряєте. А по факту, де вони були і хто їм ще "довіряє", ви про це не знаєте. Тому це просто називається безпечністю. При правильному користуванні вінда буде нормально захищеним продуктом, хоча звісно з Лінуксом не порівняти. В той же час при неправильній конфігурації й Лінукс поламають на раз і два.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Хто може пояснити деякі речі людською мовою.
1. Чи є принципова різниця між windows 7 та windows 10 (в усіх її проявах) для домашнього використання.
2. Чим відрізняється офіційна версія з офіційною реєстрацією від офіційною версії з неофіційною реєстрацією.
Бо намагаюся це зрозуміти, але...

Місто
Волинь
Хто може пояснити деякі речі людською мовою.
1. Чи є принципова різниця між windows 7 та windows 10 (в усіх її проявах) для домашнього використання.
2. Чим відрізняється офіційна версія з офіційною реєстрацією від офіційною версії з неофіційною реєстрацією.
Бо намагаюся це зрозуміти, але...
За рахунок новішого direct x є принципова різниця. Якщо комп 10 літньої давності, то різниці особливої не має. Якщо є SSD , то різниця велика. Новіші проци x64 працюють краще. Але то все наслідки , як я зрозумів, новішого direct x
Реєстрація ролі не грає, там всеодно зараз оригінальні збірки активуються, просто складніше
Ps Windows 10 можна ставити і на 1-2 гб озу, з старими процами, працювати гірше не буде , аби драйвери норм стали ))
Сам користуюсь 8.1, бо є певні нюанси з LTSC, а PRo мені не потрібна, на моєму обладнанні. + Треба вимикати оновлення в win 10, бо бувають криві обнови, які не відразу виправляються + win 10 чуттєвий до не зовсім легального софту )))

Останнє редагування:

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Она активируется только хитрой «цифровой лицензией» но не классическим КМС Сервером
Не вводим народ в заблуждение. Классическим КМС-сервером она активируется только в путь. Как онлайновым, так и локальным от ратиборуса.
И хитрой "цифровой лицензией", (которая до 2029-го года) тоже активируется.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
За рахунок новішого direct x є принципова різниця. Якщо комп 10 літньої давності, то різниці особливої не має. Якщо є SSD , то різниця велика.
Дякую.
В мене якраз комп таки старий. i3 2120. 16 ГБ оперативної пам'яті. SSD є. Під свої завдання начебто вистачає. В основному або фільми/серфінг, або робота в офісу.
Наскільки зрозумів, що сиджу на 7, на ній і треба залишатися.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Дякую.
В мене якраз комп таки старий. i3 2120. 16 ГБ оперативної пам'яті. SSD є. Під свої завдання начебто вистачає. В основному або фільми/серфінг, або робота в офісу.
Ставьте спокойно win10 LTSC и все у вас будет нормально работать. Обновления отключать не нужно.

Місто
Одесса
Не вводим народ в заблуждение. Классическим КМС-сервером она активируется только в путь. Как онлайновым, так и локальным от ратиборуса.
И хитрой "цифровой лицензией", (которая до 2029-го года) тоже активируется.
Опять путаем LTSB и LTSC. В LTSC механизм активации был изменен.

Останнє редагування:
Місто
Волинь
За рахунок новішого direct x є принципова різниця. Якщо комп 10 літньої давності, то різниці особливої не має. Якщо є SSD , то різниця велика.
Дякую.
З 16 гб можна спокійно ставити win 10, на ssd різницю відчуєте, якщо sata3. Питання в тому, чи захочете заморочуватися з активацією і кривими обновами на 10. Можна спробувати як в мене 8.1, або старішу LTSB, а не LTSC.
Обновления отключать не нужно.
Сміливо на windows 10 ))) бо там бували сині екрани/вильоти драйверів після нових обнов, особливо це стосується ноутбуків

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: goga
Зверху