Що?? Це так само, як кінь запхає бегемотіхе..коли запхати заодне драйвер
Що?? Це так само, як кінь запхає бегемотіхе..коли запхати заодне драйвер
Так і зверезборок докотитися можно, де відкрутив гвинт в мізинці, а відвалилась головав.А вимкнувши у властивостях диска чистку буфера записування?
А шо, невже свінорилові купляти новий сісідюк?Так і зверезборок докотитися
Еще не вышли.Вторник Патчей, 12 октября 2021 года: Первые исправления и обновления безопасности для Windows 11
Вже не треба , флешка е .А шо, невже свінорилові купляти новий сісідюк?
Ні, там стародавній Кенон. І проблема схоже не в принтері, а в USB. По крайній мірі з флешками теж були проблеми: швидкість копіювання близько 0...А не brother ли там принтер?
On Windows 11 PCs, Brother printers are facing many issues when connected via USB
Brother has announced that several of its printer models are having issues in Windows 11 when connected via a USB cable. The firm is investigating the problem and has asked to avoid USB connections.www.neowin.net
Вже є, причому і на старому ПК. 258 білдЕще не вышли.
на око я й розгон свого ЦП з 3,4 до 4,5 непомічаю зазвичай, тому можна вірити тільки цифрам в тестах.На глаз на своей ряжанке просадок не вижу.
Тесты ради тестов мне не нужны. Я говорил к тому, что дискомфорта при бычном использовании не выявил.тому можна вірити тільки цифрам в тестах
В звичному користуванні не відчутно, а от потім доводиться конвертувати записи із Зуму чи запустити Кіберпанк і тоді вже різниця помітна.Тесты ради тестов мне не нужны. Я говорил к тому, что дискомфорта при бычном использовании не выявил.тому можна вірити тільки цифрам в тестах
О а в цьому апдейті в мене знову запрацював LaTex із кирилицею.