knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Установил на виртуалку Windows 11 Pro. Digital Activator-ом от Ратиборуса без проблем её активировал. Смотрится свежо, забавно. Новые обои, новая панель с пуском.
Из того что не понравилось:
- нет возможности уменьшить ширину панели задач. Она теперь всегда широкая. Перерыл все настройки - не нашел.
- новое меню пуск хоть и смотрится свежо и красиво, но из пролистываемного списка пропала часть предустановленного ПО. Например, тот же Remote Desktop Connection или старая панель управления находятся теперь только через поиск.
- Administrative Tools в старой панели управления переименовали в Windows Tools куда и свалили все стандартные оснастки и утилиты.

Переглянути вкладення 39793Переглянути вкладення 39794Переглянути вкладення 39795Переглянути вкладення 39796Переглянути вкладення 39797

Общие впечатления пока скорее нейтральные.. Что там будет в итоге на выходе - поживем увидим..
Коли цю кнопку пуск приб'ють вже й додадуть типовий лаунчер з пошуком :)
Панель виглядає якось недороблено: або док, або деш...

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Останнє редагування:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Maxxx, бесплатная для тех, кто обновляется с лицензионной (активированной) Windows 7, 8.1 или 10.

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Типовий, це найбільш популярний у світі, тобто це кнопка Пуск. Лінк на популярність операційних систем у світі сам знайдеш?
Типовий в цьому випадку не популярний, а вбудований (який йде разом з системою), а не який треба доставляти окремо, напр., PowerToys (до речі, рекомендую). Проблема не в кнопці, а у меню Пуск, яке, на мою думку, ускладнює роботу з системою. Також, на мою думку, достатньо кнопки, яка викликатиме стос застосунків, приміром, як це організовано в Андроїді. Це було зроблено у Win8.1, але, знов-таки, недолуго, тому користувачі переважно доставляли "шели", які повертали те, до чого є напрацьована звичка.

Я підозрюю, що на мене вплинув Gnome з організацією роботи із застосунками: за собою спостерігаю, що частіше натискаю Win-S, а в цьому полі вписую те, що треба знайти, "шорткати" же винесено на док, який висить в мене завжди ліворуч.

Виглядає ось так:

1623927185382.png

PS Пардон, все ж відкриваю Пуск! Погоду подивитися. Там у мене винесено віджети погоди та ярлики на стандартні застосунки Вінди (які я ніколи не запускаю звідси :) :

1623927612417.png

Думаю, що варто було б додати погодний віджет до годинника (знову мій Ґномівський досвід до цієї думки приводить). Тоді відпала би взагалі потреба у натисканні на цю кнопку.

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
кож, на мою думку, достатньо кнопки, яка викликатиме стос застосунків, приміром, як це організовано в Андроїді.
Жахливо незручна система, для мене, адже треба пам'ятати як називається додаток і на якій мові писати. Для мене значно зручніше коли в меню Пуск / док барі є кілька папок, ще краще щоб було кілька меню Пуск (робота, розваги, система) або кілька робочих столів на кожному із яких свій Пуск.
В кожного своє представлення про ергономіку.
Post automatically merged:

Типовий в цьому випадку не популярний, а вбудований (який йде разом з системою), а не який треба доставляти окремо,
Коли альтернатива значно краща за передустановлене рішення то її встановлюють, а коли вона не дає суттєвих переваг то залишають за замовчуванням. Хрому необхідність додаткової установки не завадила знищити ІЕ та Едж. За часів 8 Classic Shell теж зайняла суттєву частку ринку.

Останнє редагування:

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
Может, народ перестанет ставить всякое говно вместо отличного, православного Защитника?
Кстати, абсолютно согалсен. Хороший антивирус, реально за 15 лет с момента перехода на Windows Defender у меня не было ни одной проблемы с вирусами.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Может, народ перестанет ставить всякое говно вместо отличного, православного Защитника?
Кстати, абсолютно согалсен. Хороший антивирус, реально за 15 лет с момента перехода на Windows Defender у меня не было ни одной проблемы с вирусами.
А ты уверен что это из-за защитника, а не из-за нормального поведения в сети, не скачивания непонятных програм и не лазанья по стремным сайтам. У меня как бы то же ни единого вируса, но и защитник виндоус реагировал только на активаторы, других срабатываний не припомню...

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
кож, на мою думку, достатньо кнопки, яка викликатиме стос застосунків, приміром, як це організовано в Андроїді.
Жахливо незручна система, для мене, адже треба пам'ятати як називається додаток і на якій мові писати. Для мене значно зручніше коли в меню Пуск / док барі є кілька папок, ще краще щоб було кілька меню Пуск (робота, розваги, система) або кілька робочих столів на кожному із яких свій Пуск.
В кожного своє представлення про ергономіку.
Post automatically merged:

Типовий в цьому випадку не популярний, а вбудований (який йде разом з системою), а не який треба доставляти окремо,
Коли альтернатива значно краща за передустановлене рішення то її встановлюють, а коли вона не дає суттєвих переваг то залишають за замовчуванням. Хрому необхідність додаткової установки не завадила знищити ІЕ та Едж. За часів 8 Classic Shell теж зайняла суттєву частку ринку.
В Андроїді ви теж вписуєте назву застосунку? Хоча така опція є.

Звісно, в кожного свій улюблений колір фломастера, але я за наявність вибору: можливість вимкнути, що не потрібно, й увімкнути додаткові функції, кому й де потрібно.

Таке, про що ви мрієте, можна організувати на кількох роздільних екранах/робочих областях, на яких ви можете мати власне відображення запущених процесів.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
защитник виндоус реагировал
Кстати, единственный антивирь, который пытался хоть как-то реагировать на Петюню в свое время..) Но это уже другая тема, можем там похвалить Defender (и смешать с говном Касперского :LOL: ).

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

З опису я зрозумів, що замінили іконки та макети меню. Це все? Якось не тягне на нову версію, імхо.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Виявилось, що мій дещо застарілий комп не підтримує TPM 2.0 і тому буде неможливо встановити Windows 11! :LOL:
В BIOS UEFI перерив все - немає такого щоб ввімкнути, на жаль.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

З опису я зрозумів, що замінили іконки та макети меню. Це все? Якось не тягне на нову версію, імхо.
Треба дивитися що там під капотом. По тестам видно що міняють щось, в першу чергу роблять планувальник для ядер Big-Little. Також я ставлю ще на те, що буде ARM версія... Ну і звісно Майки в своєму стилі зроблять Direct X 13 який буде недоступний в Win 10.

Останнє редагування:
Зверху