Ну так это к мелкософту вопросы, зачем они с каждой версией создают новое меню-убожество и потом с каждым обновлением его переделывают - любая кастомизация будет слетать, надо просто следить за актуальной версией кастомизацийИ после апдейта системы у юзеров никогда система не зависала на черном экране? У меня было много таких случаев, именно из за старизбек, убиваешь из процессов и грузится дальше, после чего была послана нафиг.Лет пять ни одной проблемы
Не любая. Open-Shell для 10 отлично работает без глюков. Жаль, для Глюк 11 тоже не работоспособна. При этом опенсорс, а startisback - варезная, следить за обновами невозможно.любая кастомизация будет слетать
Версія яка? Home, Pro? Я побачив англійську, якщо тапати на дефендер з іконки в треї, якщо заходити через Параметри - Захист, там ніби норм, але меню в іншому стилі, реально якийсь вінігрет...вінда 11 стоїть українська
Перешел ещё на релизе, полет нормальный. К особенностям давно привык, удобноЧи варто вже переходити з 10ки?
По бажанню можна просто лайками/дизлайками проголосувати)
Я хоча і проголосував "ЗА", але є те, через що я іноді хочу поставити 10. - Неможливість відключити групування значків на панелі пуск. Наприкад, я часто працюю між двома excel \ word файлами і треба перемикатись на браузер - ексель і як же бісить, що кожен раз треба наводити на цю іконку екселя і потім вибирати порібне вікно. На 10 просто буде два екселя на панелі, навіть з назвами документів - клац на потрібний і все.Чи варто вже переходити з 10ки?
Хм, i3 різні бувають, наприклад, Core i3 10-го покоління вставить i7 4-го, а i3 четвертого покоління всреться на маздай 11. "працює нормально" теж поняття дуже неоднозначне, працювати має не "нормально", а "оху@нно", як 10ка на тому ж залізі, без мікро-фрізів інтерфейсу.
Я ж написав покоління: i3-11. i3-1115G4.Хм, i3 різні бувають, наприклад, Core i3 10-го покоління вставить i7 4-го, а i3 четвертого покоління всреться на маздай 11. "працює нормально" теж поняття дуже неоднозначне, працювати має не "нормально", а "оху@нно", як 10ка на тому ж залізі, без мікро-фрізів інтерфейсу.
Я обновив до 11 - не сподобалося, комп повільніше став працювати та і не звично. Підкажіть як повернутися назад на 10?? Тільки перевстановлення??Чи варто вже переходити з 10ки?
Якщо не пройшло 10 діб, то можна даунгрейдити без втрати даних і програм.Я обновив до 11 - не сподобалося, комп повільніше став працювати та і не звично. Підкажіть як повернутися назад на 10?? Тільки перевстановлення??Чи варто вже переходити з 10ки?
Варто переходити з 7ки на 10ку.Чи варто вже переходити з 10ки?
Смотреть надо на железо. От него зависит, стоит или нетВарто переходити з 7ки на 10ку.Чи варто вже переходити з 10ки?
у меня до апгрейда железа была 10ка с 24 гигами озу, сейчас 32 гига и Win11.А 6 Гб RAM для Windows 11 точно мало
Ну коли пам'яті багато, то резервує на майбутнє. А от при моїх 6Гб Windows 11 ще 4 Гб використовувала із файлу підкачкчи, від чого і пригальмовувало. 10 з тим же набором програм використовує близько 5,5 Гб + 1 Гб в файлі підкачки і тому нормально працює.у меня до апгрейда железа была 10ка с 24 гигами озу, сейчас 32 гига и Win11.
Памяти вроде стало больше, а по факту свободной почти так же и осталось.
мне то от этого не легче.Ну коли пам'яті багато, то резервує на майбутнє.