Pahan2k

Заблокований
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
І скріншоти на сайті Microsoft українською, а в мене ніт ☹️

ДжеК

Заблокований
Місто
Краматорск/Лиман
Лет пять ни одной проблемы
И после апдейта системы у юзеров никогда система не зависала на черном экране? :unsure: У меня было много таких случаев, именно из за старизбек, убиваешь из процессов и грузится дальше, после чего была послана нафиг.
Ну так это к мелкософту вопросы, зачем они с каждой версией создают новое меню-убожество и потом с каждым обновлением его переделывают - любая кастомизация будет слетать, надо просто следить за актуальной версией кастомизаций
Именно поэтому у меня ltsc, где ничего глобально не обновляют, и ничего не отлетает

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
любая кастомизация будет слетать
Не любая. Open-Shell для 10 отлично работает без глюков. Жаль, для Глюк 11 тоже не работоспособна. При этом опенсорс, а startisback - варезная, следить за обновами невозможно.
Post automatically merged:

вінда 11 стоїть українська
Версія яка? Home, Pro? Я побачив англійську, якщо тапати на дефендер з іконки в треї, якщо заходити через Параметри - Захист, там ніби норм, але меню в іншому стилі, реально якийсь вінігрет...

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
alfredhaos, бачив на Home (з усіма останніми оновленнями)

Місто
DE
Телефон
Samsung S24U
Maxxx, ну в мене здається прошка з усіма оновленнями, і проблем з локалізацією немає, але я одразу ставив на ноут укр вінду.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S25+
Може хтось підкаже, як прибрати ці дурнуваті колонки? Просто щоб при натисканні на годинник відкривався чистий календар

Screenshot_10.jpg

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Безглуздо, часто глючно, гальма на більш старих системах, який сенс? Аби був маразматично-нелогічний "пуск" посередині панелі завдань? Місце 11 в історії Віндовсів - разом з Лінолєумом, 8кою, ну і, звісно, "Віста - мрія мазохіста")) Розумію, коли ще 11 йде в базі з новим ноутом, а даунгрейдити на 10 немає часу або знань, можна "їсти цей кактус", а оновлюватись з 10? Нахіба?

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Чи варто вже переходити з 10ки?
По бажанню можна просто лайками/дизлайками проголосувати)
Я хоча і проголосував "ЗА", але є те, через що я іноді хочу поставити 10. - Неможливість відключити групування значків на панелі пуск. Наприкад, я часто працюю між двома excel \ word файлами і треба перемикатись на браузер - ексель і як же бісить, що кожен раз треба наводити на цю іконку екселя і потім вибирати порібне вікно. На 10 просто буде два екселя на панелі, навіть з назвами документів - клац на потрібний і все.
В іншому на і3-11 працює нормально, на більш потужних тим паче.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Хм, i3 різні бувають, наприклад, Core i3 10-го покоління вставить i7 4-го, а i3 четвертого покоління всреться на маздай 11. "працює нормально" теж поняття дуже неоднозначне, працювати має не "нормально", а "оху@нно", як 10ка на тому ж залізі, без мікро-фрізів інтерфейсу.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Хм, i3 різні бувають, наприклад, Core i3 10-го покоління вставить i7 4-го, а i3 четвертого покоління всреться на маздай 11. "працює нормально" теж поняття дуже неоднозначне, працювати має не "нормально", а "оху@нно", як 10ка на тому ж залізі, без мікро-фрізів інтерфейсу.
Я ж написав покоління: i3-11. i3-1115G4.
Головний посил там був за пуск. Тому і не розписував більше.

Місто
Нетішин
Телефон
Iphone SE 2022
Я обновив до 11 - не сподобалося, комп повільніше став працювати та і не звично. Підкажіть як повернутися назад на 10?? Тільки перевстановлення??

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Я обновив до 11 - не сподобалося, комп повільніше став працювати та і не звично. Підкажіть як повернутися назад на 10?? Тільки перевстановлення??
Якщо не пройшло 10 діб, то можна даунгрейдити без втрати даних і програм.

Місто
Харьков
Варто переходити з 7ки на 10ку.🦥
Смотреть надо на железо. От него зависит, стоит или нет
Post automatically merged:

А 6 Гб RAM для Windows 11 точно мало
у меня до апгрейда железа была 10ка с 24 гигами озу, сейчас 32 гига и Win11.
Памяти вроде стало больше, а по факту свободной почти так же и осталось.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
у меня до апгрейда железа была 10ка с 24 гигами озу, сейчас 32 гига и Win11.
Памяти вроде стало больше, а по факту свободной почти так же и осталось.
Ну коли пам'яті багато, то резервує на майбутнє. А от при моїх 6Гб Windows 11 ще 4 Гб використовувала із файлу підкачкчи, від чого і пригальмовувало. 10 з тим же набором програм використовує близько 5,5 Гб + 1 Гб в файлі підкачки і тому нормально працює.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Ну коли пам'яті багато, то резервує на майбутнє.
мне то от этого не легче.
Что раньше было 2 студии запущено, еще кучка программ и все, виртуалку не запустишь, надо закрыть хотя бы одну студию, запустить виртуалку, ну и потом обратно студию запустить.
Так то же самое и сейчас происходит:devilish:

А поповоду файла подкачки.
Поставил я недавно SSD на 2 террабайта - так теперь виртуалкти аж летают, на обычном винте - мрак был полный.

Зверху