Матвєй
UA
І7 4700mq 2.40GHc не підтри мується бо дуже дрєвній чи якась інша причина? І взагалі чи можна на HP Zbook15 встановити інший проц? Бо оперативки 16 гіг і 2 відеокарти, 10ка про літає, а до 11ї не оновлюється через непідримуємий проц
Офіційно підтримується intel від 8 покоління, до такого процу старий ноут точно не абгрейдеш. Windows 11 можна встановити і на непідтримуєче залізо, усі оновлення будуть приходити. У мене зараз встановлена на непідтримуючому ноуті (intel 7 покоління), працює добре, багів немає, не гірше ніж 10 (а в деяких моментах навіть трохи шустріше). Також ставив на ПК з древнім Core 2 Quad, нормально працювало.І7 4700mq 2.40GHc не підтри мується бо дуже дрєвній чи якась інша причина? І взагалі чи можна на HP Zbook15 встановити інший проц? Бо оперативки 16 гіг і 2 відеокарти, 10ка про літає, а до 11ї не оновлюється через непідримуємий проц
Натиснув, оновився, провідник оновився, домашня сторінка в налаштуваннях оновилася, Copilot не з'явився.Треба увімкнути цю опцію, після умівкнення і пошук оновлень прийде "Оновлення конфігурації Windows", після перезавантаження зʼявиться Copilot, оновлений "Проводник" та інші функції 22H2 Moment 4Оновився. Теж копілота немає![]()
В мене лише на англомовній системі з'явивсяНатиснув, оновився, провідник оновився, домашня сторінка в налаштуваннях оновилася, Copilot не з'явився.Треба увімкнути цю опцію, після умівкнення і пошук оновлень прийде "Оновлення конфігурації Windows", після перезавантаження зʼявиться Copilot, оновлений "Проводник" та інші функції 22H2 Moment 4Оновився. Теж копілота немає![]()
Працює і на україномовнійВ мене лише на англомовній системі з'явився
Натисни клавіши win+C, зʼявитьсяНатиснув, оновився, провідник оновився, домашня сторінка в налаштуваннях оновилася, Copilot не з'явився.
Поки що з усіх ШІ помогаторів, що я бачив, єдине що реально корисне - github copilot. Реально може дописати за тебе якісь рутинні дрібні функції чи їх шматки. Економить 10-20% часу на написанні коду. Такий собі автокомпліт на стероїдах. І за рахунок того, шо працює з невеликими шматками коду - не видає дичини.Що це за копропілот? Якого одні дуже чекають, інші хочуть випилювати? Вчора гуглив, писали лише про помічника з програмування в Visual Studio. Але це не схоже, що його чекали в оновленні.
Кнопка Win не працюєНатисни клавіши win+C, зʼявиться
Щось подібне має бути і у windows copilot. Допомога в офісних додатках, у написанні ділових листів, можливо, скриптів vba в excel.Поки що з усіх ШІ помогаторів, що я бачив, єдине що реально корисне - github copilot. Реально може дописати за тебе якісь рутинні дрібні функції чи їх шматки. Економить 10-20% часу на написанні коду. Такий собі автокомпліт на стероїдах. І за рахунок того, шо працює з невеликими шматками коду - не видає дичини.
Я в офісі не працюю взагалі. Подивимось, як воно буде працювати. Але маю сумніви, що MS має достатньо потужностей, аби забепечити на безкоштовній основі якісну роботу подібного для усіх охочих.Щось подібне має бути і у windows copilot. Допомога в офісних додатках, у написанні ділових листів, можливо, скриптів vba в excel.