Може не активуватись, якщо система - крякнута / говнозбірка.Які можуть бути проблеми в такій активації?
Може не активуватись, якщо система - крякнута / говнозбірка.Які можуть бути проблеми в такій активації?
не існує легальної і не легальної активації. Є або легальна копія Windows (на яку є ліцензія), або піратська версія Windows (коли не має ліцензії). Бо можна Windows з ліцензією активувати ти самим скриптом, а можна піратську версію Windows (на яку не має жодних документів) активувати легальним ключем який вам наприклад дасть знайомий (Windows буде активований, але все одно піратський).Активувати нічого не коштує піратським скріптом.
А от легальна активація нерозривно пов'язана з отриманням ліцензії і за ту сумісну операцію просять певну кількість грошей.
Майкрософт може тишком-нишком увімкнути тобі Бітлокер, і одного чудового сонячного (або не дуже) дня, після оновлення бівіса (або глюка системи) - залишишся із зашифрованим диском. І хвала Аллаху)), якщо знайдеш той ключик в своєму обліковому записі..)) Оце - головний нюанс)Які нюанси можуть бути, якщо я буду використовувати обліковий запис Microsoft кругом?
точно, читав за це. Буду поки сидіти на локальному обліковому записі... Не дуже то і потрібна та синхронізація з телефономМайкрософт може тишком-нишком увімкнути тобі Бітлокер, і одного чудового сонячного (або не дуже) дня, після оновлення бівіса (або глюка системи) - залишишся із зашифрованим диском. І хвала Аллаху)), якщо знайдеш той ключик в своєму обліковому записі..)) Оце - головний нюанс)Які нюанси можуть бути, якщо я буду використовувати обліковий запис Microsoft кругом?
А не знайти ключит в обліковому записі це типу пролюбити пароль до облікового запису і не змогти його відновити?І хвала Аллаху)), якщо знайдеш той ключик в своєму обліковому записі..))