omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Активувати нічого не коштує піратським скріптом.
А от легальна активація нерозривно пов'язана з отриманням ліцензії і за ту сумісну операцію просять певну кількість грошей.
не існує легальної і не легальної активації. Є або легальна копія Windows (на яку є ліцензія), або піратська версія Windows (коли не має ліцензії). Бо можна Windows з ліцензією активувати ти самим скриптом, а можна піратську версію Windows (на яку не має жодних документів) активувати легальним ключем який вам наприклад дасть знайомий (Windows буде активований, але все одно піратський).

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
На 2 ПК і ноуті використовую локальний обліковий запис дуже давно. На ноуті ліцензійний Windows 11, на ПК - ні. Які нюанси можуть бути, якщо я буду використовувати обліковий запис Microsoft кругом? Якось Майкрософт побачить мій зламаний Windows і Office? І чи не заблокує цей обліковий запис? Чого питаю, бо хочу синхронізувати телефон з ПК, а ця процедура вимагає обліковий запис Microsoft. Можна і іншими способами, але хочу спробувати через Microsoft

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
Майкрософту гилбоко до лампочки чи використовується зламана Вінда чи ні. А якщо вінда активована по HWID то вона навіть не знатиме що вона піратська, бо буде думати що це було оновлення з старішої вінди.
Більше того, свого часу я оновлював комп, по суті це був новий комп в якому від старого лишився лише ссд. Чиста установка вінди та введення аккаунта активувало вінду на моєму новому компі, але при цьому зі старого активація не злетіла і підтягується навіть після переустановки. Ліцензія справжня, отримана безкоштовно за інсайдерське тестування 10 в лохматому 2014 році. Їм реально пофігу на домашніх користувачів і там робиться все щоб вони користувались їх екосистемою. Думаю що вони не роблять її повністю безкоштовною лише тому що виробники ноутів їм щось за неї платять)

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Які нюанси можуть бути, якщо я буду використовувати обліковий запис Microsoft кругом?
Майкрософт може тишком-нишком увімкнути тобі Бітлокер, і одного чудового сонячного (або не дуже) дня, після оновлення бівіса (або глюка системи) - залишишся із зашифрованим диском. І хвала Аллаху)), якщо знайдеш той ключик в своєму обліковому записі..)) Оце - головний нюанс)

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Які нюанси можуть бути, якщо я буду використовувати обліковий запис Microsoft кругом?
Майкрософт може тишком-нишком увімкнути тобі Бітлокер, і одного чудового сонячного (або не дуже) дня, після оновлення бівіса (або глюка системи) - залишишся із зашифрованим диском. І хвала Аллаху)), якщо знайдеш той ключик в своєму обліковому записі..)) Оце - головний нюанс)
точно, читав за це. Буду поки сидіти на локальному обліковому записі... Не дуже то і потрібна та синхронізація з телефоном:). Всім дякую

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
І хвала Аллаху)), якщо знайдеш той ключик в своєму обліковому записі..))
А не знайти ключит в обліковому записі це типу пролюбити пароль до облікового запису і не змогти його відновити?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
webivan, і таке може бути. В моєму випадку, юзера змогли знайти/ відновити пароль і ключ був, а поки вивчав питання - знайшов багато кейсів, коли того ключа в акаунті не було, або він не працював.

Зверху